|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:28
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: Molnár Béla írta: Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt . AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó. Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok. Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van. Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat. Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer Köszönöm Gyerünk Béci. Van hely ami a rendelkezésedre áll . Bármikor össze lehet jönni a boltban. A többit is szívesen biztosítom . Növény akvárium stb . Gyertek alkossatok. Ez egy nagyon jó kezdeményezés! A profi scaperek világszerte mindenhol csoportban dolgoznak és meg is van az eredménye! Nálunk is ezt kellene kicsit erőltetni. Bár sajnos azért probléma sok esetben a távolság, mert pl én is tök szívesen részt vennék minden ilyen eseményen, de sajnos nagy a távolság. Ráadásul a nyavalyás iaplc szabályzat is sokszor ellenünk dolgozik. Sajnos mostanság elég kevés időm van aktívan jelen lenni két fórumon is, mert eddig a lakással szöszöltem sokat, most a baba miatt van kevés időm, de azért követem az eseményeket, ahogy csak tudom. De lassan újra indítom az akváriumomat, már elég sok minden megvan hozzá, egyedül a RO szűrő, meg a dekorfa az, ami még hiányzik, de remélem ezek sem sokáig. az biztos, hogy itt is vezetni fogom ugyanúgy a naplót. Bármiben segíthetek szólj. Gondolok itt pld. az RO szűrőre.. Köszi Papó! Egyelőre egy háztartási RO gépet néztünk ki, mert az ivóvíz itt Gyálon had ne mondjam, hogy milyen... Már csak az a kérdés, hogy a pénzmag meglesz-e rá. Ezt fogom tudni használni akvarisztikai célra is, csak annyi, hogy a visszasózó patron elé be kell tennem egy elágazást, meg két csapot. Remélem, hogy már meglesz, mert utálom a 4 zsugornyi ásványvizeket cígölni a boltban. Ha mégsem jönne össze, akkor sikítok! Mielőtt megvennéd a gépet azért csak sikíts ... hagy nézzem meg mit veszel ..
2014. augusztus 19., kedd 21:52 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: Molnár Béla írta: Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt . AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó. Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok. Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van. Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat. Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer Köszönöm Gyerünk Béci. Van hely ami a rendelkezésedre áll . Bármikor össze lehet jönni a boltban. A többit is szívesen biztosítom . Növény akvárium stb . Gyertek alkossatok. Ez egy nagyon jó kezdeményezés! A profi scaperek világszerte mindenhol csoportban dolgoznak és meg is van az eredménye! Nálunk is ezt kellene kicsit erőltetni. Bár sajnos azért probléma sok esetben a távolság, mert pl én is tök szívesen részt vennék minden ilyen eseményen, de sajnos nagy a távolság. Ráadásul a nyavalyás iaplc szabályzat is sokszor ellenünk dolgozik. Sajnos mostanság elég kevés időm van aktívan jelen lenni két fórumon is, mert eddig a lakással szöszöltem sokat, most a baba miatt van kevés időm, de azért követem az eseményeket, ahogy csak tudom. De lassan újra indítom az akváriumomat, már elég sok minden megvan hozzá, egyedül a RO szűrő, meg a dekorfa az, ami még hiányzik, de remélem ezek sem sokáig. az biztos, hogy itt is vezetni fogom ugyanúgy a naplót. Bármiben segíthetek szólj. Gondolok itt pld. az RO szűrőre.. Köszi Papó! Egyelőre egy háztartási RO gépet néztünk ki, mert az ivóvíz itt Gyálon had ne mondjam, hogy milyen... Már csak az a kérdés, hogy a pénzmag meglesz-e rá. Ezt fogom tudni használni akvarisztikai célra is, csak annyi, hogy a visszasózó patron elé be kell tennem egy elágazást, meg két csapot. Remélem, hogy már meglesz, mert utálom a 4 zsugornyi ásványvizeket cígölni a boltban. Ha mégsem jönne össze, akkor sikítok!
2014. augusztus 19., kedd 21:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: Molnár Béla írta: Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt . AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó. Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok. Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van. Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat. Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer Köszönöm Gyerünk Béci. Van hely ami a rendelkezésedre áll . Bármikor össze lehet jönni a boltban. A többit is szívesen biztosítom . Növény akvárium stb . Gyertek alkossatok. Ez egy nagyon jó kezdeményezés! A profi scaperek világszerte mindenhol csoportban dolgoznak és meg is van az eredménye! Nálunk is ezt kellene kicsit erőltetni. Bár sajnos azért probléma sok esetben a távolság, mert pl én is tök szívesen részt vennék minden ilyen eseményen, de sajnos nagy a távolság. Ráadásul a nyavalyás iaplc szabályzat is sokszor ellenünk dolgozik. Sajnos mostanság elég kevés időm van aktívan jelen lenni két fórumon is, mert eddig a lakással szöszöltem sokat, most a baba miatt van kevés időm, de azért követem az eseményeket, ahogy csak tudom. De lassan újra indítom az akváriumomat, már elég sok minden megvan hozzá, egyedül a RO szűrő, meg a dekorfa az, ami még hiányzik, de remélem ezek sem sokáig. az biztos, hogy itt is vezetni fogom ugyanúgy a naplót. Bármiben segíthetek szólj. Gondolok itt pld. az RO szűrőre..
2014. augusztus 19., kedd 21:02 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molnár Béla írta: Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt . AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó. Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok. Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van. Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat. Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer Köszönöm Gyerünk Béci. Van hely ami a rendelkezésedre áll . Bármikor össze lehet jönni a boltban. A többit is szívesen biztosítom . Növény akvárium stb . Gyertek alkossatok. Ez egy nagyon jó kezdeményezés! A profi scaperek világszerte mindenhol csoportban dolgoznak és meg is van az eredménye! Nálunk is ezt kellene kicsit erőltetni. Bár sajnos azért probléma sok esetben a távolság, mert pl én is tök szívesen részt vennék minden ilyen eseményen, de sajnos nagy a távolság. Ráadásul a nyavalyás iaplc szabályzat is sokszor ellenünk dolgozik. Sajnos mostanság elég kevés időm van aktívan jelen lenni két fórumon is, mert eddig a lakással szöszöltem sokat, most a baba miatt van kevés időm, de azért követem az eseményeket, ahogy csak tudom. De lassan újra indítom az akváriumomat, már elég sok minden megvan hozzá, egyedül a RO szűrő, meg a dekorfa az, ami még hiányzik, de remélem ezek sem sokáig. az biztos, hogy itt is vezetni fogom ugyanúgy a naplót.
2014. augusztus 19., kedd 20:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
nebula írta: papó írta: nebula írta: papó írta: Bizonyosan találunk megoldást. ez nagyon kedves, de hogyan? több, mint 300km. az odavissza 600, önmagában is egy napi utazás. Akár úgy hogy a ténykedéseket dokumentáljuk , nem úgy mint most ... ez touché, de két helyen vezetni nekem nyűgös. de majd igyekszem. Tökéletesen megértelek , de sajnos ez ellen nem tudok mit tenni.
2014. augusztus 19., kedd 19:02 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
papó írta: nebula írta: papó írta: Bizonyosan találunk megoldást. ez nagyon kedves, de hogyan? több, mint 300km. az odavissza 600, önmagában is egy napi utazás. Akár úgy hogy a ténykedéseket dokumentáljuk , nem úgy mint most ... ez touché, de két helyen vezetni nekem nyűgös. de majd igyekszem.
|
2014. augusztus 19., kedd 16:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
nebula írta: papó írta: nebula írta: papó írta: Főleg kreativitás kell . A pénz azért játszik másodlagos szerepet , mert több embernek az erőforrása ha összeadódik akkor már a pénz harmadlagos szereplő. Tehát első az összefogás . a másodlagos a kreativitás a harmadlagos a pénz. ettől a perctől kezdve aki a klubba részt szeretne venni annak az erőforrásaim a beszerzési szintre redukálódnak. szeretnék, csak messze van az a bizonyos klub... Bizonyosan találunk megoldást. ez nagyon kedves, de hogyan? több, mint 300km. az odavissza 600, önmagában is egy napi utazás. Akár úgy hogy a ténykedéseket dokumentáljuk , nem úgy mint most ...
2014. augusztus 18., hétfő 7:41 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
papó írta: nebula írta: papó írta: Főleg kreativitás kell . A pénz azért játszik másodlagos szerepet , mert több embernek az erőforrása ha összeadódik akkor már a pénz harmadlagos szereplő. Tehát első az összefogás . a másodlagos a kreativitás a harmadlagos a pénz. ettől a perctől kezdve aki a klubba részt szeretne venni annak az erőforrásaim a beszerzési szintre redukálódnak. szeretnék, csak messze van az a bizonyos klub... Bizonyosan találunk megoldást. ez nagyon kedves, de hogyan? több, mint 300km. az odavissza 600, önmagában is egy napi utazás.
|
2014. augusztus 17., vasárnap 23:09 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ezt én sem...
|
2014. augusztus 17., vasárnap 21:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: vaszabi írta: Molnár Béla írta: Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt . AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó. Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok. Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van. Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat. Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer Köszönöm Igazad van egy jó verseny aksihoz nem csak pénz, hanem kreatívitás is kell! Szerintem ennek nincs hiányában nagyon sok fórum társunk ami viszont hiányzik egy kis összefogás, beszélgetés a tapasztalataink megosztása egymás lözött. Támogatom Béci barátom ötletét, törekvéseit és Papónak is köszönöm hogy próbál segíteni nekünk hogy még élvezetesebb legyen ez a gyönyörű hobbi!!!! Főleg kreativitás kell . A pénz azért játszik másodlagos szerepet , mert több embernek az erőforrása ha összeadódik akkor már a pénz harmadlagos szereplő. Tehát első az összefogás . a másodlagos a kreativitás a harmadlagos a pénz. ettől a perctől kezdve aki a klubba részt szeretne venni annak az erőforrásaim a beszerzési szintre redukálódnak. Én lemaradtam valahol. Valaki magyarázza el.
_________________ K.Tamás
|
2014. augusztus 17., vasárnap 20:41 |
|
|