Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pendulum írta: Mexx2 írta: Pendulum írta: papó írta: Pendulum írta: És igen, aquascapingben kezdő vagyok. Te az anyatejjel szívtad magadba kedves Béla? Ejnye már .. Te mondtad , hogy várod a hideget - meleget . Nem kellene személyeskedni .... Kérem valamelyik admint, hogy töröljék a topicot. Nem kívánok ezen fórumon részt venni. Nem látom értelmét törölni. Semmi sértőt nem érzek Béla mondatában. Felhívta a figyelmed 1-2 dologra. Nem Béla mondanát szerettem volna, hanem az egész témát. Bár az első hozzászólást már töröltem, így kb üresnek minősül. Rátok bízom azt, hogy meghagyjátok-e így céltalanul. A profilom törlésének módja micsoda? Én nem is Béla mondatára értettem hanem a témára. Béla hozzászólásában semmi gúnyolódás nem volt. Elméletileg ezért vannak a smiley-k hogy érzékeltessük mit akarunk kifejezni. A te írásodban is csak vidám smiley-k vannak semmi jel arra, hogy megsértődtél volna, aztán egyszer csak töröltetni akarod magad és a témát. Számomra a te reakciód az érthetetlen nem pedig a Béláé.
_________________ K.Tamás
|
2015. július 30., csütörtök 8:44 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pendulum írta: papó írta: Pendulum írta: És igen, aquascapingben kezdő vagyok. Te az anyatejjel szívtad magadba kedves Béla? Ejnye már .. Te mondtad , hogy várod a hideget - meleget . Nem kellene személyeskedni .... Kérem valamelyik admint, hogy töröljék a topicot. Nem kívánok ezen fórumon részt venni. Nem látom értelmét törölni. Semmi sértőt nem érzek Béla mondatában. Felhívta a figyelmed 1-2 dologra.
_________________ K.Tamás
|
2015. július 29., szerda 18:36 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Selena írta: Nem értem, mire ez a felháborodás! Inkább örülnél, hogy építő tanácsokat kapsz! Tudod, az ember csak a barátainak mondja el a negatívumait is. Az ellenség is elmondja, de a háta mögött... Pontosan!Béla azért konyít valamit az akvarisztika ezen ágához.Érdemes elgondolkodni azon amit ír.Biztos vagyok benne hogy nem sértésnek, hanem építő kritikának szánta. Ui:És nehogy azt gondold hogy téged akartalak leszólni, mert NEM!!!!!
|
2015. július 29., szerda 18:29 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nem értem, mire ez a felháborodás! Inkább örülnél, hogy építő tanácsokat kapsz! Tudod, az ember csak a barátainak mondja el a negatívumait is. Az ellenség is elmondja, de a háta mögött...
|
2015. július 29., szerda 18:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pendulum írta: És igen, aquascapingben kezdő vagyok. Te az anyatejjel szívtad magadba kedves Béla? Ejnye már .. Te mondtad , hogy várod a hideget - meleget . Nem kellene személyeskedni ....
2015. július 29., szerda 18:05 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Volna némi megjegyzésem a blyxa nem való a fára,de még ebbe az elrendezésbe sem és néz utánna az aranymetszés szabályainak mielőtt boltba akit épitel
|
2015. július 29., szerda 16:41 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon tetszik az akváriumod! Plána majd ha benövik a növények! Milyen halakat, garnkat tervezel bele?
|
2015. július 28., kedd 7:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pendulum írta: papó írta: Pendulum írta: papó írta: Nem lehetett volna használnod valamit ami nem a fővárosból való ? Mondjuk TF palnter ? A bolt nem forgalmazza(forgalmazhatja) a TF tápodat, én pedig nem akartam variálni. Ők ezt a két tápot használják a boltban. Az mit jelent hogy nem forgalmazhatja ?? Nem tudom, hogy forgalmazhatná-e. Úgy tudom, ti vagytok a kizárólagos forgalmazók. Azt, hogy egyáltalán akarják-e, azt nem tudom, és nem is az én dolgom. Tökéletesen megértelek ... Nincs is ezzel semmi baj , csak kérdeztem . Azt hiszem Te is megtetted volna ahogy ismerlek ...
2015. július 27., hétfő 21:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pendulum írta: papó írta: Nem lehetett volna használnod valamit ami nem a fővárosból való ? Mondjuk TF palnter ? A bolt nem forgalmazza(forgalmazhatja) a TF tápodat, én pedig nem akartam variálni. Ők ezt a két tápot használják a boltban. Az mit jelent hogy nem forgalmazhatja ??
2015. július 27., hétfő 21:26 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jó kezdés! Elrendezés is tetszik! De én egy világos háteret raknék fel!
_________________ Pé.Zoli
|
2015. július 27., hétfő 20:45 |
|
|