|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:40
|
Szerző |
Üzenet |
hunwarp
|
Mai fotózás. 3 hetes az akva mid by tamashalasz83, on Flickr left by tamashalasz83, on Flickr bottom by tamashalasz83, on Flickr right by tamashalasz83, on Flickr
|
2013. november 14., csütörtök 0:18 |
|
|
hunwarp
|
papó írta: Lehet egy kicsit könnyebb mint a knott ? Ez a kérdés mióta beszélgettünk azóta is foglalkoztatott. Ma összehasonlítottam a térfogatát és a súlyát és tökre ugyan az . A crssssssssssss garnélákat a telepítés utáni napon beletettem az apró szeműbe Szeretik. Az adataidat nézve nem véletlen. Köszi Tamás Gyógyulást Akkor csak kiestem az ültetés gyakorlatából. Hiába ez a 60 liter csak nem 400
|
2013. november 12., kedd 20:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: Ma méregettem egy picit 2 vízcsere között. Kiváncsi voltam hogyan viselkedik az Ista talaj. Amit papó mond róla az mind igaz. Lassan mehetnek bele az SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS garnik is. Persze ha még lesznek ennyiért. KH 5 GH 8 PH 6.5 körül Ammónia nincs NO2 0 NO3 10 Eddig az agyagos talajok közül ezt találom a legjobbnak. Lágyítja a vizet, de nem olyan mértékben mint a KNOTT, és nem enged ki semmit magából mint az ADA. Egyetlen hátránya, hogy szerintem nehezebb ültetni bele mint a Knottba. De ez lehet csak az UG miatt van Lehet egy kicsit könnyebb mint a knott ? Ez a kérdés mióta beszélgettünk azóta is foglalkoztatott. Ma összehasonlítottam a térfogatát és a súlyát és tökre ugyan az . A crssssssssssss garnélákat a telepítés utáni napon beletettem az apró szeműbe Szeretik. Az adataidat nézve nem véletlen. Köszi Tamás Gyógyulást
2013. november 12., kedd 19:50 |
|
|
hunwarp
|
Ma méregettem egy picit 2 vízcsere között. Kiváncsi voltam hogyan viselkedik az Ista talaj. Amit papó mond róla az mind igaz. Lassan mehetnek bele az SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS garnik is. Persze ha még lesznek ennyiért. KH 5 GH 8 PH 6.5 körül Ammónia nincs NO2 0 NO3 10 Eddig az agyagos talajok közül ezt találom a legjobbnak. Lágyítja a vizet, de nem olyan mértékben mint a KNOTT, és nem enged ki semmit magából mint az ADA. Egyetlen hátránya, hogy szerintem nehezebb ültetni bele mint a Knottba. De ez lehet csak az UG miatt van
|
2013. november 12., kedd 17:51 |
|
|
hunwarp
|
zeppelin írta: Ha jól látom akkor AZOO. Nem AZOO. Márkákat nem szeretnék most írni...ezt az akvát csak a szépsége miatt pakoltam össze legfontosabb ügyfelemnek. (Anyukámnak)
|
2013. október 28., hétfő 12:06 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Ha jól látom akkor AZOO.
|
2013. október 27., vasárnap 17:49 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Szia! Milyen aylzat bacit+tápot tettél alá
|
2013. október 27., vasárnap 17:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
hunwarp írta: papó írta: hunwarp írta: Ma volt egy nagy vízteszt! Szeretek az első napokban tesztelgeti. Egyrészt tegnap este bedobtam 2 halacsot...eddig élnek, sőt jól is érzik magukat.PH 6.7 KH 5 GH 8 NH4 0,5 NH3 0,001 Első benyomás az Ista talajról, hogy nem lágyítja kezelhetetlen mértékben a vizet, mint mondjuk a Knott. Ez nekem nagyon jó, mert kb a csapból is hasonló víz folyik. Így nem kell pancsolnom a RO vízzel. Örülök hogy jók a talajról az eddigi tapasztalataid , bár már sok akvaristánál bizonyított. Lásd legutóbb Hugó teljesen problémamentes -hogy úgy mondjam unalmas -akvárium indítását. Azért ehhez mondjuk Hugó tapasztalata is kell , no meg jelen esetben a tied is... Csapvizes növényeshez (akinek nem olyan akváriumvíz folyik a csapból mint nálunk) a Knotto, de RO vizeshez ezt ajánlanám. Legalábbis eddig. Mondjuk Knottnál az NH4 0, volt, de ez is elhanyagolható és könnyen megeshet, hogy nem a talajból jön. (vékonyabb réteg a táptalajon, emers növények átalakulása...stb) Talajból nem jöhet . Nagyon ki lett próbálva és agyon lett mérve mielőtt ráeresztettem a crssssssssssssssssssssssss garnéla csapatot
2013. október 27., vasárnap 15:02 |
|
|
hunwarp
|
papó írta: hunwarp írta: Ma volt egy nagy vízteszt! Szeretek az első napokban tesztelgeti. Egyrészt tegnap este bedobtam 2 halacsot...eddig élnek, sőt jól is érzik magukat.PH 6.7 KH 5 GH 8 NH4 0,5 NH3 0,001 Első benyomás az Ista talajról, hogy nem lágyítja kezelhetetlen mértékben a vizet, mint mondjuk a Knott. Ez nekem nagyon jó, mert kb a csapból is hasonló víz folyik. Így nem kell pancsolnom a RO vízzel. Örülök hogy jók a talajról az eddigi tapasztalataid , bár már sok akvaristánál bizonyított. Lásd legutóbb Hugó teljesen problémamentes -hogy úgy mondjam unalmas -akvárium indítását. Azért ehhez mondjuk Hugó tapasztalata is kell , no meg jelen esetben a tied is... Csapvizes növényeshez (akinek nem olyan akváriumvíz folyik a csapból mint nálunk) a Knotto, de RO vizeshez ezt ajánlanám. Legalábbis eddig. Mondjuk Knottnál az NH4 0, volt, de ez is elhanyagolható és könnyen megeshet, hogy nem a talajból jön. (vékonyabb réteg a táptalajon, emers növények átalakulása...stb)
|
2013. október 27., vasárnap 14:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
hunwarp írta: Ma volt egy nagy vízteszt! Szeretek az első napokban tesztelgeti. Egyrészt tegnap este bedobtam 2 halacsot...eddig élnek, sőt jól is érzik magukat.PH 6.7 KH 5 GH 8 NH4 0,5 NH3 0,001 Első benyomás az Ista talajról, hogy nem lágyítja kezelhetetlen mértékben a vizet, mint mondjuk a Knott. Ez nekem nagyon jó, mert kb a csapból is hasonló víz folyik. Így nem kell pancsolnom a RO vízzel. Örülök hogy jók a talajról az eddigi tapasztalataid , bár már sok akvaristánál bizonyított. Lásd legutóbb Hugó teljesen problémamentes -hogy úgy mondjam unalmas -akvárium indítását. Azért ehhez mondjuk Hugó tapasztalata is kell , no meg jelen esetben a tied is...
2013. október 27., vasárnap 14:36 |
|
|