Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: Na ma nekiesek a fotódokumentációnak. A HC ugyanis kb 1 hetes. Addig is megcsináltam néhány technikai updatet. Betoltam még egy fénycsövet, így már 3x24 watt van a kis aki felett, meg játszottam picit a beszívóval, kifolyóval. Végre sikerült értelmes áramlást csinálni. Valahogy azt veszem észre hogy kisebb akikban nehezebb az áramlást igazán jóra belőni mint nagy akikban. A co2 beoldásán is változtattam. Kezembe akadt az ista külső porlasztós reaktora, azt is beiktattam. Picit ugyan zajos, de szokható, ráadásul a nappaliban van, így nem is zavaró annyira a csörömpölése. A halakat is leváltottam, 10 új amanda lazac érkezett. Úgy fest szeretik a helyet. Plusz régi álmomat valóra váltottam és beruháztam 3 smiley headre. Ők még csak ma kerültek be, de egy kivételével nem tűnnek valami félénknek. Még a feleségem is mondta, hogy na ezek tényleg szépek. Fotók meg hamarosan... Na addig nem fekszem le...
2013. november 20., szerda 21:26 |
|
|
hunwarp
|
Na ma nekiesek a fotódokumentációnak. A HC ugyanis kb 1 hetes. Addig is megcsináltam néhány technikai updatet. Betoltam még egy fénycsövet, így már 3x24 watt van a kis aki felett, meg játszottam picit a beszívóval, kifolyóval. Végre sikerült értelmes áramlást csinálni. Valahogy azt veszem észre hogy kisebb akikban nehezebb az áramlást igazán jóra belőni mint nagy akikban. A co2 beoldásán is változtattam. Kezembe akadt az ista külső porlasztós reaktora, azt is beiktattam. Picit ugyan zajos, de szokható, ráadásul a nappaliban van, így nem is zavaró annyira a csörömpölése. A halakat is leváltottam, 10 új amanda lazac érkezett. Úgy fest szeretik a helyet. Plusz régi álmomat valóra váltottam és beruháztam 3 smiley headre. Ők még csak ma kerültek be, de egy kivételével nem tűnnek valami félénknek. Még a feleségem is mondta, hogy na ezek tényleg szépek. Fotók meg hamarosan...
|
2013. november 20., szerda 20:59 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
hunwarp írta: novenyesakvariumok írta: Kerdes: A ) nem tetszett B ) nem nott C ) mindketto Ha ránézel az összehasonlító képecskére, akkor a növekedéssel nincs gond, sőt. Az már egy nyírás utáni állapot. Nekem valahogy a szine nagyon elütött a többi növénytől. Olyan sápadtnak tűnt, pedig nem az volt, egyszerűen csak ez a sárgás zöldes árnyalat nem passzolt a kövekhez. Seriuval, vagy valami szürkéssel biztos jobban mutat. Akkor A
|
2013. november 16., szombat 16:35 |
|
|
hunwarp
|
novenyesakvariumok írta: Kerdes: A ) nem tetszett B ) nem nott C ) mindketto Ha ránézel az összehasonlító képecskére, akkor a növekedéssel nincs gond, sőt. Az már egy nyírás utáni állapot. Nekem valahogy a szine nagyon elütött a többi növénytől. Olyan sápadtnak tűnt, pedig nem az volt, egyszerűen csak ez a sárgás zöldes árnyalat nem passzolt a kövekhez. Seriuval, vagy valami szürkéssel biztos jobban mutat.
|
2013. november 16., szombat 16:32 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Kerdes: A ) nem tetszett B ) nem nott C ) mindketto
|
2013. november 16., szombat 15:06 |
|
|
hunwarp
|
AQViktor írta: hunwarp írta: Papó adott egy kis munkát mára. HC ültetés 2 nagy dobozzal. untitled by tamashalasz83, on Flickr UG-t kiszedted? Valahogy nem tetszett. Sem a szine, sem az ahogy állt. Olyan nagyon katonás volt. A HC-t legalább lehet futtatni kövekre, meg lehet hayni elszabadulni.
|
2013. november 16., szombat 13:00 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
hunwarp írta: Papó adott egy kis munkát mára. HC ültetés 2 nagy dobozzal. untitled by tamashalasz83, on Flickr UG-t kiszedted?
|
2013. november 16., szombat 8:04 |
|
|
hunwarp
|
Papó adott egy kis munkát mára. HC ültetés 2 nagy dobozzal. untitled by tamashalasz83, on Flickr
|
2013. november 15., péntek 22:38 |
|
|
hunwarp
|
És egy kis összehasonlítás az indulásról timeelapse by tamashalasz83, on Flickr
|
2013. november 14., csütörtök 20:20 |
|
|
hunwarp
|
Molnár Béla írta: Hoppácska ez igen jól nézki a teringetétt,jöhet a következő Köszi Bélám, de még közel sincs kész. Hiányzik belőle gy kis karácsony moha És még megvárom, hogy az UG nagyon sűrű legyen.
|
2013. november 14., csütörtök 19:49 |
|
|