Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Egyszerű, és baromi jó! Ahogy ezt már tőled megszoktuk Nagyon szép ez a növény. Nálam az előző setupban folyamatosan algásodott. Kíváncsi leszek az új környezet mit hoz ki belőle.
|
2015. augusztus 24., hétfő 13:24 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Zoli! Ez kiköpött SkóciaDe tényleg! imádom az ilyen hegyeket!
_________________ Pé.Zoli
|
2015. augusztus 23., vasárnap 20:20 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Zoli! Ez kiköpött SkóciaDe tényleg!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:53 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szabi írta: Amikor felraksz egy új képet mindig hosszú percekig nézegetem, zoomolgatok a képre, és mindig megállapítom hogy ez egy nagyon szép akva. A Riccardia valami hihetetlen kondiban van, sajnos ez az én riccardia pamacsaimról nem mondtható el, de még bizakodok. Gratulálok hozzá! Köszi Szabi!
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:27 |
|
|
HUGO
|
papó írta: HUGO írta: Vízcsere és egy kis tisztogatás. Akár egy versenyfotó is lehetne Hugó ! Próbálkozok, de még a lámpatartót kell átvariálni!
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:26 |
|
|
Szabi
|
Amikor felraksz egy új képet mindig hosszú percekig nézegetem, zoomolgatok a képre, és mindig megállapítom hogy ez egy nagyon szép akva. A Riccardia valami hihetetlen kondiban van, sajnos ez az én riccardia pamacsaimról nem mondtható el, de még bizakodok. Gratulálok hozzá!
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: Vízcsere és egy kis tisztogatás. Akár egy versenyfotó is lehetne Hugó !
2015. augusztus 23., vasárnap 19:10 |
|
|
HUGO
|
Vízcsere és egy kis tisztogatás.
|
2015. augusztus 23., vasárnap 18:54 |
|
|
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
HUGO írta: Bandesz_ írta: A "hajszárítóról" érdeklődnék: jobb ez a kisebb "fúvókás", mint a korábbi képeken látott nagyobb "propelleres"? Hogyan készült az elrendezés? Sok kő felpakolva, elé homok és kész? Vagy talaj is van benne valahol? Köszi! Szerk.: közben megtaláltam minden kérdésre a választ, de csak szerkeszteni tudok, törölni nem. Szia! Selena a ventilátoros részét megválaszolta. Meg van a másik venti is! Csak most tartalékos! Extrém melegben ő is segít! Van talaj alatta. Az elöző berendezésből bent maradt, és kövek rá vannak pakolva. Most már minden világos. Kollégával megszavaztuk, hogy jöhet egy ilyen akvárium az irodába.
|
2015. augusztus 7., péntek 12:16 |
|
|
HUGO
|
Bandesz_ írta: A "hajszárítóról" érdeklődnék: jobb ez a kisebb "fúvókás", mint a korábbi képeken látott nagyobb "propelleres"? Hogyan készült az elrendezés? Sok kő felpakolva, elé homok és kész? Vagy talaj is van benne valahol? Köszi! Szerk.: közben megtaláltam minden kérdésre a választ, de csak szerkeszteni tudok, törölni nem. Szia! Selena a ventilátoros részét megválaszolta. Meg van a másik venti is! Csak most tartalékos! Extrém melegben ő is segít! Van talaj alatta. Az elöző berendezésből bent maradt, és kövek rá vannak pakolva.
|
2015. augusztus 7., péntek 10:16 |
|
|