Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A paraméterek jók nálad, egyedűl a hőfok ami egy picit soknak tünik...de nem vszes, az állandóság is megvan a paramétereknél? Illetve a szűrő szívó ágánál van " garnivédelem" ?
|
2016. január 3., vasárnap 14:35 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: HUGO írta: stevbig írta: Nagyon szép akvárium! Meg érdemelted a hónap akváriuma címet! Vannak már kis garnélák? Mivel cserélsz vizet, tiszta RO és vissza sózol vagy kevered csapvízzel? Köszi! Nincs még.... CBS-ek között több petés is van, de még nem láttam kis garnit. Pedig sasolok állandóan! CRS-ek közt sajnos nem látok petést..... Csak RO-t használok visszasózva. Érdekes hogy a cbs petés nálad a crs meg nem, általában a tapasztalataim és ismerőseimnél is pont fordítva szokott lenni. A petéseket próbáld szemmel követni és lesni a kis garnikat, könnyű a szaporulatot észrevenni mivel szinte csíkosan születnek. Ha viszont nincs szaporulat, át kell gondolni a vízparamétereket mert valami gond van. Általában sokan esnek abba a hibába hogy látják hogy vannak petés garnik és úgy gondolják minden rendben, pedig nem..mert nincs szaporulat.... Remélem nálad lesz Hugó, csak azért írtam ha neagyisten mégse... Hát ez az... már kezd idegesíteni a dolog. Régóta látok petéseket de kicsi garnikat nem. Paraméterek elméletileg jók! Milyen paraméterekre kell figyelni? TDS, Ph, hőmérséklet.....? Nálam a hőmérséklet 24-25 fok.
_________________ Pé.Zoli
|
2016. január 3., vasárnap 14:13 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
HUGO írta: stevbig írta: Nagyon szép akvárium! Meg érdemelted a hónap akváriuma címet! Vannak már kis garnélák? Mivel cserélsz vizet, tiszta RO és vissza sózol vagy kevered csapvízzel? Köszi! Nincs még.... CBS-ek között több petés is van, de még nem láttam kis garnit. Pedig sasolok állandóan! CRS-ek közt sajnos nem látok petést..... Csak RO-t használok visszasózva. Érdekes hogy a cbs petés nálad a crs meg nem, általában a tapasztalataim és ismerőseimnél is pont fordítva szokott lenni. A petéseket próbáld szemmel követni és lesni a kis garnikat, könnyű a szaporulatot észrevenni mivel szinte csíkosan születnek. Ha viszont nincs szaporulat, át kell gondolni a vízparamétereket mert valami gond van. Általában sokan esnek abba a hibába hogy látják hogy vannak petés garnik és úgy gondolják minden rendben, pedig nem..mert nincs szaporulat.... Remélem nálad lesz Hugó, csak azért írtam ha neagyisten mégse...
|
2016. január 3., vasárnap 13:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Csak RO-t használok vissza sózva. Zoli kifejtenéd itt, hogy Te miként, mivel csinálod a visszasózást? http://www.akvaforum.hu/a-viz/visszasozas-t883.html
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 3., vasárnap 11:36 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Nagyon szép akvárium! Meg érdemelted a hónap akváriuma címet! Vannak már kis garnélák? Mivel cserélsz vizet, tiszta RO és vissza sózol vagy kevered csapvízzel? Köszi! Nincs még.... CBS-ek között több petés is van, de még nem láttam kis garnit. Pedig sasolok állandóan! CRS-ek közt sajnos nem látok petést..... Csak RO-t használok visszasózva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUGO 2016. január 3., vasárnap 11:59-kor.
|
2016. január 3., vasárnap 11:30 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép akvárium! Meg érdemelted a hónap akváriuma címet! Vannak már kis garnélák? Mivel cserélsz vizet, tiszta RO és vissza sózol vagy kevered csapvízzel?
|
2016. január 3., vasárnap 9:37 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
HUGO írta: JANNUS333 írta: Istenkirály mint mindig...... Hogy kattogott ma az építész agyfeled? Van már v.mi? Katt..katt..? Ma a szám kattogott! Csapágyasra ettem magam.... Egészségedre!!!
|
2015. december 25., péntek 19:02 |
|
|
HUGO
|
JANNUS333 írta: Istenkirály mint mindig...... Hogy kattogott ma az építész agyfeled? Van már v.mi? Katt..katt..? Ma a szám kattogott! Csapágyasra ettem magam....
|
2015. december 25., péntek 18:46 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Istenkirály mint mindig...... Hogy kattogott ma az építész agyfeled? Van már v.mi? Katt..katt..?
|
2015. december 25., péntek 18:35 |
|
|
HUGO
|
|
2015. december 25., péntek 18:29 |
|
|