Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Jól néz ki így messziről is , de jó lenne egy közeli is szemből ! Sok sikert !
2013. augusztus 20., kedd 11:53 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Ha akarnád sem tudnád Sera csövekre cserélni mert más a méretük. Jelzem az új akin nekem is ugyan ilyen világításom van eredeti fénycsövekkel és nagyon meg vagyok vele elégedve. t5-ös csövek nem egy méret???
_________________ Pé.Zoli
|
2013. augusztus 20., kedd 11:52 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: A legelső képen jól látszi mennyi helyed is van. Ahol még csak a lámpa meg az üres bútor. Hát lehet én ezt a helyet egy nagyobb medencével használtam volna ki....? Legalábbis amekkora a butor alapteülete akkora medencét tettem volna rá. Az olyan Japós lett volna. Tudom ez már nagyon késő, meg egy nagyobb opti ára is meg a hosszabb lámpáé is. Csak így olyan kicsinek érzem az akvát a bútoron Na mindegy is! Majd jövőre lesz a nagyobb. Ezt meg majd nyomott áron eladod nekem. Jut eszembe, hogy állsz az ammóniával? Allítólag az új Tropica táptalajból sokáig jön. Méred a szintet? Volt nagyobb akim! De számomra most pont elegendő! Méregetem a vizet de eddig minden rendben. Remélem így is marad.
|
2013. augusztus 20., kedd 11:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Ha akarnád sem tudnád Sera csövekre cserélni mert más a méretük. Jelzem az új akin nekem is ugyan ilyen világításom van eredeti fénycsövekkel és nagyon meg vagyok vele elégedve.
2013. augusztus 20., kedd 11:49 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Mint mindenki csak saját tapasztalatokat tudom mondani. Volt már Philips, Tungstram, Sylvania stb... De Te is láttad nálam mire képes a Sera... Van még kérdés? Lehet dupla ár de legközelebb is azt veszem meg. Messze álljon tőlem, hogy a marketing dumával befolyásoljalak, de működik ez a lényeg.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 20., kedd 11:47 |
|
|
HUGO
|
pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást!
|
2013. augusztus 20., kedd 11:41 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
papó írta: Minden tetszik , különösen a közönség igen nagyon édesek hogy nézik az akit
|
2013. augusztus 20., kedd 8:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Minden tetszik , különösen a közönség
2013. augusztus 20., kedd 8:42 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A legelső képen jól látszi mennyi helyed is van. Ahol még csak a lámpa meg az üres bútor. Hát lehet én ezt a helyet egy nagyobb medencével használtam volna ki....? Legalábbis amekkora a butor alapteülete akkora medencét tettem volna rá. Az olyan Japós lett volna. Tudom ez már nagyon késő, meg egy nagyobb opti ára is meg a hosszabb lámpáé is. Csak így olyan kicsinek érzem az akvát a bútoron Na mindegy is! Majd jövőre lesz a nagyobb. Ezt meg majd nyomott áron eladod nekem. Jut eszembe, hogy állsz az ammóniával? Allítólag az új Tropica táptalajból sokáig jön. Méred a szintet?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 20., kedd 7:13 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted?
|
2013. augusztus 20., kedd 6:41 |
|
|