Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Ezt is elfogadnám már most Gratulálok hozzá aztán algamentes folytatást. Az a ciki, hogy ez már nem tudom hanyadik akvárium amire azt mondom, hogy jöhet hozzám, de lassan egy nyolc szobás lakás minden szobájába tudnék tenni két akváriumot Köszi Itlosz!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. augusztus 21., szerda 18:39 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Ezt is elfogadnám már most Gratulálok hozzá aztán algamentes folytatást. Az a ciki, hogy ez már nem tudom hanyadik akvárium amire azt mondom, hogy jöhet hozzám, de lassan egy nyolc szobás lakás minden szobájába tudnék tenni két akváriumot
2013. augusztus 20., kedd 20:15 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edit86 írta: persze hogy ... nagyon tetszik , szép munka Köszi! Icepeak írta: Hol is kezdjem?! Nagyon jól eltaláltad a kövek elhelyezését. A jobb oldali hátsó kő iszonyat mélységet ad az egész akvának nem beszéltbe a tőle balra lévő acicularis. Az anubiast szintén kívánja a kő. Csodás lett!!! Ha egy kis tanácsot elfogadsz tőlem. A jobb oldali nagy kőnek elég sima a bal oldala. Én a helyedben egy kicsit bemohásítanám , de tényleg csak óvatosan! Ha van még kedved lehetőséged akkor én még tennék bele parvulát. A végkifejlet teljesen más lesz garantálom Gratula megint! Igazad van a parvulával kapcsolatban! Pont ezen gondolkoztam tegnap este! Várok 2-3 hetet hogy nőjön és gyökerezzen és utána valószínűleg dúsítani fogom. Mohát?! Nem tudom,ezen még gondolkozom de köszi a tanácsot!
|
2013. augusztus 20., kedd 18:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Közben gyorsan kézből csaptam egy képet ezzel a fos fényképezővel.... Remélem értékelhető! Duzzogva elfogadnám.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 20., kedd 17:09 |
|
|
Icepeak
|
Hol is kezdjem?! Nagyon jól eltaláltad a kövek elhelyezését. A jobb oldali hátsó kő iszonyat mélységet ad az egész akvának nem beszéltbe a tőle balra lévő acicularis. Az anubiast szintén kívánja a kő. Csodás lett!!! Ha egy kis tanácsot elfogadsz tőlem. A jobb oldali nagy kőnek elég sima a bal oldala. Én a helyedben egy kicsit bemohásítanám , de tényleg csak óvatosan! Ha van még kedved lehetőséged akkor én még tennék bele parvulát. A végkifejlet teljesen más lesz garantálom Gratula megint!
2013. augusztus 20., kedd 13:01 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
persze hogy ... nagyon tetszik , szép munka
2013. augusztus 20., kedd 12:45 |
|
|
HUGO
|
Közben gyorsan kézből csaptam egy képet ezzel a fos fényképezővel.... Remélem értékelhető!
|
2013. augusztus 20., kedd 12:39 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Nézegetve a listát szerintem a Sera 28 Wattosa Zolinak valszeg épp jó lenne. 60 centi a hossza, tuti belehetne próbálni a Quad-ba. Más a méretük a Juwellel egyezik meg . Ez elég nagy baklövés volt a Sera tól , hiszen elenyésző a szabványtól eltérő felhasználók száma. Lassan le is állnak a forgalmazásával. Hmmm... Érdekes de a szabvány az szabvány lenne elméletileg.? Az ok, hogy van eltérő de miért nincs ezzel párhuzamosan szabványos csövük ebben a kategóriában? Akkor valszeg mire Zolinak a gyári T5-ös csövei tönkre mennek már lesz is a Serától megfelelő méretű...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 20., kedd 12:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Nézegetve a listát szerintem a Sera 28 Wattosa Zolinak valszeg épp jó lenne. 60 centi a hossza, tuti belehetne próbálni a Quad-ba. Más a méretük a Juwellel egyezik meg . Ez elég nagy baklövés volt a Sera tól , hiszen elenyésző a szabványtól eltérő felhasználók száma. Lassan le is állnak a forgalmazásával.
2013. augusztus 20., kedd 12:20 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Valóban. akkor maradnak ezek a csövek. De lehet majd mikor az összes cső világítani fog megcserélgetem, mert elől vannak a daylight csövek, hátúl pedig a plant csövek. Két középsőt át cserélem. Én sem variálnék más csövekkel amíg ezek nem bizonyítottak. A sorrend szerintem egy ilyen-egy olyan... Csak, hogy egyenletes legyen a fények eloszlása. Ahogy Te is írtad.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 20., kedd 12:17 |
|
|