|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:53
|
Szerző |
Üzenet |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
goldman írta: Koszi a Drakulaciokat ,de eleg a pihenesbol,a minap vettem meg nehany "rummy nose"-t,igy mar 35-en vannak,teszek is nehany kepet,enjoy: "Mocskosul gyönyörű" az akid! Én is ilyen halacsokat gondoltam az enyémbe (100 db elég lehetne?). goldman írta: P.S. Seiryu tema: Atti,az az igazsag hogy 2-3db, 35-45 cm magas,es az "talpazatanal" legalabb20-25cm szeles sziklat,hegyet szeretnek,ez biztos hatalmas sulyt jelent,az akvarium alja csak 10mm,ezen is izgulok.persze tennek a kovek ala valami hungarocel habot,de vajon nem veszelyes? Papo,Atti,ez sulyban mennyi lenne?Meg persze lehetseges hogy levigyem a kemenyseget ilyen mennyiseggel? Neked Manten kövekre lenne szükséged, azok vannak talán ilyen méretekben, de talán még azok sem ekkorák. Bár papónál voltak szép nagy seiryuk, hátha tudna ilyen gigászokat szerezni. Több kisebb kővel is megoldható egyébként Teszel alá beragasztva 3 centis lépésálló hungarocellt, az bőven eloszlatja a terhelést. Ui.: A keménységről írtam az akimnál.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. november 3., csütörtök 20:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi a full screen képeket. Bődületes egy akva!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 3., csütörtök 19:53 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Emberek-emberek!!! Ez valami gyönyörűség!!!
_________________Üdv. Bevi
|
2011. november 3., csütörtök 17:18 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Koszi a Drakulaciokat ,de eleg a pihenesbol,a minap vettem meg nehany "rummy nose"-t,igy mar 35-en vannak,teszek is nehany kepet,enjoy: Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usP.S. Seiryu tema: Atti,az az igazsag hogy 2-3db, 35-45 cm magas,es az "talpazatanal" legalabb20-25cm szeles sziklat,hegyet szeretnek,ez biztos hatalmas sulyt jelent,az akvarium alja csak 10mm,ezen is izgulok.persze tennek a kovek ala valami hungarocel habot,de vajon nem veszelyes? Papo,Atti,ez sulyban mennyi lenne?Meg persze lehetseges hogy levigyem a kemenyseget ilyen mennyiseggel?
|
2011. november 3., csütörtök 14:30 |
|
|
Daníí
|
KaZe írta: Hol van a nyelvnyújtogatós ikon? Ide az kellene. Gyönyörű! Talán ez megfelelne annak, de nem biztos hogy a legjobb ide:
|
2011. október 15., szombat 19:41 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Hol van a nyelvnyújtogatós ikon? Ide az kellene. Gyönyörű!
2011. október 15., szombat 19:40 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Wow, gratu nagyon szép! Irigykedek... nem kicsit!
|
2011. október 15., szombat 18:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ritka pillanat ! Gratula a fotókért . Erről egy történet jut eszembe. Bejött egy fiatal pár a boltba , hogy az esküvői csokrot tavirózsából szeretné összeállítani. Megkérdeztem , hogy hány órakor lesz a szertartás ? Délután 5 óra volt a válasz. Hiába mondtam , hogy igen rossz ötlet , hiszen a tavirózsa virágai az esti órákra összecsukódnak. Nem hittek nekem. kb egy hónap múlva újra találkoztunk és akkor mutatták meg az esküvői fényképeket. A menyasszonyi csokor csak ki nem nyílott "virágokból" állt. Nagyon hülyén nézett ki. Persze azóta is boldogan élnek , ha meg nem ....
2011. október 15., szombat 18:45 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Szep jo estet!Par hettel ezelott ilyen dolog torten az akvariumomban: ...ja,az echinodorust papotol vettem tavaly enjoy Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
2011. október 15., szombat 18:29 |
|
|
goldman
|
egedzs írta: Hány fokos az akvárium vize amiben a növények is és a diszkoszok is jól érzik magukat? Nálam a HC csak a nyári folyamatos 28 fok elmúlásával indult meg. Nekem is van egy 450 literesem, amibe mindég szerettem volna diszkoszt is tenni, de nálam a víz télen 24 fokos szokott lenni (akvárium fűtőket nem használok). 27,+-1fok Nyáron volt 30 is
|
2011. október 6., csütörtök 20:51 |
|
|