Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:44

Hozzászólás a témához  [ 69 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
 Holland?(150x50x66) 
Szerző Üzenet

goldman írta:
Kosz,es akkor egy kep amit reg tartogatok,egy "tuti-total" :)

Kép

Uploaded with ImageShack.us

Egyszerűen beszarás, milyen gyönyörű!!! :o

Egyszer legyen az életben akkora helyem, hogy egy elég tágas akit összetudjak pakolni diszkoszoknak...a képeidet látva kijelenthetem, hogy egy percet sem fogok habozni! :lol: :pápá:

2011. november 5., szombat 21:05

Egy kicsit más lépték a vitorláshal, de egy kicsi hasonlóságot akkor is vélek felfedezni. Minél nagyobb, annál nehezebb kezelni. Anno ilyen fehéres széklet, nem evés problémát én aranyhal-kúrával orvosoltam. A beteget beledobtam egy felmelegített vizű akváriumba, aranyhalak közé. Az aranyhal ha nem hal meg a meleg víztől, eszméletlen mohó módon elkezd zabálni. Ez valahogyan lelkileg hatott a vitorlásra, és önkéntelenül elkezdett rendesen enni. Akkor meg kb idő kérdése, hogy mikor gyógyul meg rendesen.
U.I.: Az akváriumod gyönyörű :ostor:

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2011. november 5., szombat 14:58
Profil Honlap

papó írta:
Tudom a Diszkoszok nyűgjeit 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek.Viszont más dolog szaporítani őket -nincs jelentősége az esztétikának sőt ..- és más dolog úgy gondozni ahogyan Te véghezviszed.
Lehetséges , hogy a Te dolgod nehezebb !!

1979-ben???????? Hat 79-ben legfejebb befottesuvegem volt!Hat tisztellek!!!!!!!!!...csak ennyit tudok mondani,tisztellek!!!!!

Ja,es koszonom a dicsero szavakat,megtisztelo,de tulzol.

2011. november 5., szombat 12:55
Adminisztrátor

goldman írta:
Ahhhh,kesz kinszenvedes veluk az eletem! :(
Sokat "panaszkodnak" a "hidegre" :lol:
Volt olyan hogy az egyiknek elment az etvagya,meg felrehuzodott,es tipikusan feher lett a szeklete,aztan tobb het elteltevel latva hogy ebbol nem lesz mar semmi legfejebb kukac :D ,kivettem egy szaporitomedencebe,es kikezeltem 1 het alatt,a receptem a legegyszerubb paraszti recept,halalbiztos ezert senki se csinalja utanam :lol: :felfozom 1-2hetig 34 fokon,50-70% napi vizcsere,egyenesen a csapbol(de azonos homersekletu,legalabbis remelem)es sok pulykasziv!A masodik naptol zabal mint az orult es no is annyit mint a novenyesben 2-3 honap alatt ;)
Az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az diszkosz a legszivosabb joszag,HA megvan a MINIMUM 29fok!
Ugyhogy,csinalj csak tovabbra is alomszep akikat......de diszkoszok nelkul!

Igazat is adnék Neked , ha nem imádnám az akvarisztika igazi ágát , magát a "halazást " és a haltenyésztést.
Ez a növényezés ugyan tartogat némi izgalmat -számomra-, csak pár hétig , míg kialakul , hogy elértem -e a kívánt látványt.
Számomra az az igazi akvarisztika amit a Te képeden - akváriumodban - látok.
Egy olyan környezet megteremtése amely esztétikailag kifogástalan számunkra, biológiailag pedig a halak számára tökéletes.
Tudom a Diszkoszok nyűgjeit 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek.Viszont más dolog szaporítani őket -nincs jelentősége az esztétikának sőt ..- és más dolog úgy gondozni ahogyan Te véghezviszed.
Lehetséges , hogy a Te dolgod nehezebb !!

2011. november 4., péntek 23:51

Állkapocs helyrerakást vállalsz? :D Ez vmi **************** szép. Gratu!

2011. november 4., péntek 23:46
Profil Honlap

Kosz,es akkor egy kep amit reg tartogatok,egy "tuti-total" :)

Kép

Uploaded with ImageShack.us

2011. november 4., péntek 23:15

:shock: :shock:
MAXI RESPECT, ez egyszerűen gyönyörű! :pápá:

2011. november 4., péntek 22:55

Ahhhh,kesz kinszenvedes veluk az eletem! :(
Sokat "panaszkodnak" a "hidegre" :lol:
Volt olyan hogy az egyiknek elment az etvagya,meg felrehuzodott,es tipikusan feher lett a szeklete,aztan tobb het elteltevel latva hogy ebbol nem lesz mar semmi legfejebb kukac :D ,kivettem egy szaporitomedencebe,es kikezeltem 1 het alatt,a receptem a legegyszerubb paraszti recept,halalbiztos ezert senki se csinalja utanam :lol: :felfozom 1-2hetig 34 fokon,50-70% napi vizcsere,egyenesen a csapbol(de azonos homersekletu,legalabbis remelem)es sok pulykasziv!A masodik naptol zabal mint az orult es no is annyit mint a novenyesben 2-3 honap alatt ;)
Az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az diszkosz a legszivosabb joszag,HA megvan a MINIMUM 29fok!
Ugyhogy,csinalj csak tovabbra is alomszep akikat......de diszkoszok nelkul!

2011. november 4., péntek 22:50
Adminisztrátor

Addig addig nézegetem az akváriumodat , hogy egyre kínosabbnak érzem a diszkoszos akváriumomat az üzletben. / igaz más a funkciója /.
Azt hiszem akváriumot kell rendezzek a boltban :shock: :D

2011. november 4., péntek 18:53

Bevi láttad élőben az akvát?

2011. november 4., péntek 18:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 69 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő