|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:44
|
Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
goldman írta: Kosz,es akkor egy kep amit reg tartogatok,egy "tuti-total" Uploaded with ImageShack.usEgyszerűen beszarás, milyen gyönyörű!!! Egyszer legyen az életben akkora helyem, hogy egy elég tágas akit összetudjak pakolni diszkoszoknak...a képeidet látva kijelenthetem, hogy egy percet sem fogok habozni!
|
2011. november 5., szombat 21:05 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Egy kicsit más lépték a vitorláshal, de egy kicsi hasonlóságot akkor is vélek felfedezni. Minél nagyobb, annál nehezebb kezelni. Anno ilyen fehéres széklet, nem evés problémát én aranyhal-kúrával orvosoltam. A beteget beledobtam egy felmelegített vizű akváriumba, aranyhalak közé. Az aranyhal ha nem hal meg a meleg víztől, eszméletlen mohó módon elkezd zabálni. Ez valahogyan lelkileg hatott a vitorlásra, és önkéntelenül elkezdett rendesen enni. Akkor meg kb idő kérdése, hogy mikor gyógyul meg rendesen. U.I.: Az akváriumod gyönyörű
|
2011. november 5., szombat 14:58 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
papó írta: Tudom a Diszkoszok nyűgjeit 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek.Viszont más dolog szaporítani őket -nincs jelentősége az esztétikának sőt ..- és más dolog úgy gondozni ahogyan Te véghezviszed. Lehetséges , hogy a Te dolgod nehezebb !! 1979-ben???????? Hat 79-ben legfejebb befottesuvegem volt!Hat tisztellek!!!!!!!!!...csak ennyit tudok mondani,tisztellek!!!!! Ja,es koszonom a dicsero szavakat,megtisztelo,de tulzol.
|
2011. november 5., szombat 12:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
goldman írta: Ahhhh,kesz kinszenvedes veluk az eletem! Sokat "panaszkodnak" a "hidegre" Volt olyan hogy az egyiknek elment az etvagya,meg felrehuzodott,es tipikusan feher lett a szeklete,aztan tobb het elteltevel latva hogy ebbol nem lesz mar semmi legfejebb kukac ,kivettem egy szaporitomedencebe,es kikezeltem 1 het alatt,a receptem a legegyszerubb paraszti recept,halalbiztos ezert senki se csinalja utanam :felfozom 1-2hetig 34 fokon,50-70% napi vizcsere,egyenesen a csapbol(de azonos homersekletu,legalabbis remelem)es sok pulykasziv!A masodik naptol zabal mint az orult es no is annyit mint a novenyesben 2-3 honap alatt Az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az diszkosz a legszivosabb joszag,HA megvan a MINIMUM 29fok! Ugyhogy,csinalj csak tovabbra is alomszep akikat......de diszkoszok nelkul! Igazat is adnék Neked , ha nem imádnám az akvarisztika igazi ágát , magát a "halazást " és a haltenyésztést. Ez a növényezés ugyan tartogat némi izgalmat -számomra-, csak pár hétig , míg kialakul , hogy elértem -e a kívánt látványt. Számomra az az igazi akvarisztika amit a Te képeden - akváriumodban - látok. Egy olyan környezet megteremtése amely esztétikailag kifogástalan számunkra, biológiailag pedig a halak számára tökéletes. Tudom a Diszkoszok nyűgjeit 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek.Viszont más dolog szaporítani őket -nincs jelentősége az esztétikának sőt ..- és más dolog úgy gondozni ahogyan Te véghezviszed. Lehetséges , hogy a Te dolgod nehezebb !!
2011. november 4., péntek 23:51 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Állkapocs helyrerakást vállalsz? Ez vmi **************** szép. Gratu!
|
2011. november 4., péntek 23:46 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Kosz,es akkor egy kep amit reg tartogatok,egy "tuti-total" Uploaded with ImageShack.us
|
2011. november 4., péntek 23:15 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
2011. november 4., péntek 22:55 |
|
|
goldman
|
Ahhhh,kesz kinszenvedes veluk az eletem! Sokat "panaszkodnak" a "hidegre" Volt olyan hogy az egyiknek elment az etvagya,meg felrehuzodott,es tipikusan feher lett a szeklete,aztan tobb het elteltevel latva hogy ebbol nem lesz mar semmi legfejebb kukac ,kivettem egy szaporitomedencebe,es kikezeltem 1 het alatt,a receptem a legegyszerubb paraszti recept,halalbiztos ezert senki se csinalja utanam :felfozom 1-2hetig 34 fokon,50-70% napi vizcsere,egyenesen a csapbol(de azonos homersekletu,legalabbis remelem)es sok pulykasziv!A masodik naptol zabal mint az orult es no is annyit mint a novenyesben 2-3 honap alatt Az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az diszkosz a legszivosabb joszag,HA megvan a MINIMUM 29fok! Ugyhogy,csinalj csak tovabbra is alomszep akikat......de diszkoszok nelkul!
|
2011. november 4., péntek 22:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Addig addig nézegetem az akváriumodat , hogy egyre kínosabbnak érzem a diszkoszos akváriumomat az üzletben. / igaz más a funkciója /. Azt hiszem akváriumot kell rendezzek a boltban
2011. november 4., péntek 18:53 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bevi láttad élőben az akvát?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 4., péntek 18:39 |
|
|