Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Sosem értettem , hogy ezeken a versenyeken az élővilág sokszínűséget , fen tarthatóságát , miért is nem vizslatják . Ha ezt figyelembe vette volna valaki akkor tuti az első 10 ben kellett volna végeznie az akváriumnak. Gratulálok. Nekem is sokkal jobban tetszik egy olyan medence, amiben csak úgy hemzseg az élet, tele van hallal. Nem számít, hogy nincs összhangaban a berendezéssel. Mi lehet például kifogásolható egy halban, ha az egészséges? Jól van tartva, szépek a színei, látszik, hogy jól él a medencében. Akkor hol a hiba? Nem passzol az összképhez? Pedig milyen szépek... Színes halakkal teli pakolt növényes forevör!!!
2011. december 13., kedd 20:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zeppelin írta: papó írta: Sosem értettem , hogy ezeken a versenyeken az élővilág sokszínűséget , fen tarthatóságát , miért is nem vizslatják . Ha ezt figyelembe vette volna valaki akkor tuti az első 10 ben kellett volna végeznie az akváriumnak. Gratulálok. Miért nem hirdettek meg egy olyan versenyt ahol más szempontok alapján lenne a pontozás ? Tudja fene .. elhatározás kérdése ..meglátjuk ...........
2011. december 13., kedd 19:44 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
papó írta: Sosem értettem , hogy ezeken a versenyeken az élővilág sokszínűséget , fen tarthatóságát , miért is nem vizslatják . Ha ezt figyelembe vette volna valaki akkor tuti az első 10 ben kellett volna végeznie az akváriumnak. Gratulálok. Miért nem hirdettek meg egy olyan versenyt ahol más szempontok alapján lenne a pontozás ?
|
2011. december 12., hétfő 22:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Sosem értettem , hogy ezeken a versenyeken az élővilág sokszínűséget , fen tarthatóságát , miért is nem vizslatják . Ha ezt figyelembe vette volna valaki akkor tuti az első 10 ben kellett volna végeznie az akváriumnak. Gratulálok.
2011. december 11., vasárnap 19:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
check írta: papó írta: 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek Papó!! Csak nem a Horn-Zsilinszky féle Akvarisztika könyv egyik szerzőjéről beszélsz!! Mit nem árultál még el magadról!! Egy salátává olvasott, 1988 kiadás van itt a könyvespolcon mellettem ... Szerintem nagyon sokan kezdtük el ezt a csodás hobbit ennek a könyvnek a segítségével... Volt ez az egy darab könyv és kész... De az micsoda könyv!! De róla beszélek. Ha különlegességhez vagy újdonsághoz akart az akvarista hozzájutni , 2 lehetősége volt a beszerzésre . Irány az NDK. vagy Zsilinszky ./ ő is az NDK -ból hozta az újdonságokat , de kapcsolatai révén könnyebben hozzájutott és tuti nem potyára utazott ki, mint mi sok esetben /
2011. december 4., vasárnap 19:35 |
|
|
check
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 14:41 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: 1979 -ben már hordtam fel a saját szaporulataimat Zsilinszky -nek Papó!! Csak nem a Horn-Zsilinszky féle Akvarisztika könyv egyik szerzőjéről beszélsz!! Mit nem árultál még el magadról!! Egy salátává olvasott, 1988 kiadás van itt a könyvespolcon mellettem ... Szerintem nagyon sokan kezdtük el ezt a csodás hobbit ennek a könyvnek a segítségével... Volt ez az egy darab könyv és kész... De az micsoda könyv!!
|
2011. december 4., vasárnap 19:12 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Semmi komoly,csak buborekolnak a novenyeim
|
2011. november 8., kedd 0:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mi lett a drágaság szájával ? Verekedtek ?
2011. november 7., hétfő 23:47 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Tudom hogy reg betort a piercing divat,orba szajba es meg kitudja hova , de hogy mar a halak is beteszik az ajkukba! Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
2011. november 7., hétfő 20:29 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Ez az aki varázsol!Legalább is engem!Perfect!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. november 5., szombat 21:48 |
|
|