Gondoltam jelentek , de nem naon van mit, hál Istennek rosszat nem tudok mondani. Mostanság minden klappol nincs alga és minden burjánzik. Ugy látszik tényleg kezdek a növényekkel elboldogulni , mostmár épitkezni kellene megtanulnom !!!!
Köszi fiúk a dicséretet ! Gondolkodom én is mindig hogy kéne valami plusz ami megdobná az összképet picit , de nem akarok vele sokat időzni , ugyanis tervezek egy új akit ami 54 l-ben lenne viszont az még elvi síkon lebeg , addig még marad ez a kis favorite nano .
Ma végre sikerült beszereznem egy másik tűzoltós co palackot így most már a kettővel frankón megoldott , ha tölteni kell csak kicserélem a kettőt és nincs 1 percig sem co hiány a növényeknek .
Csatolmány:
cats.jpg
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Nagy profi kis nano tökéletes növényekkel. Valami nekem hiányzik, valami kis dekor vagy még pár más fajta növényke, ami akár lehetne színesebb fajtákból is...? Pl Ludwigia SP.??? Amivel mondjuk a jobboldalon lévő szűrő szívó ágát takarnám el...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.