Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A második nekifutás azért már szuper lett Tibi ! Az utód gondolom minden felesleges energiátokat viszi Két hónap múlva ugyan ez lesz a sorsom az unokámmal
2012. november 5., hétfő 20:20 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Elég hanyagul vezetgetem a naplóm ,de van más dolog ,ami prioritást élvez (egy hónapja elindult a gyerek, 2 teljes embert kíván ) Csoda ,hogy az akira néha jut egy kevés időm. Azért egy fotót lőttem róla .
|
2012. november 4., vasárnap 22:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
N-emy írta: papó írta: A M. Trident nagyon jól megy ehhez a kompozícióhoz. Talán egy pár elfutó kúszónövény beleférne . Staurogyne sp. "Porto Velho" pld. , de lehet annak nagy a levele , igaz arra hajlik amerre Te akarod . Megnézem mit tudnék ajánlani. Igen, a trident nagyon bejött ehhez az elrendezéshez . A Staunak a "Porto Velho" fajtáját eddig nem is nagyon ismertem, de szemügyre véve ,nagyon tetszetős, el tudnám képzelni az akvába. Megjegyzem ,a stau nálam valahogy nem igazán képes hozni az igazán egészséges kicsattanó formáját. Valahogy az alsó levelek elkezdenek sárgulni ,az erezet viszont megmarad zöldnek. Mg-hiányt gyanítok, lehet van elég Mg a csapvízben csak valahogy nem megfelelő a Ca-Mg arány. Most elkezdtem MgSO4-t adagolni, meglátom pár hét múlva mire jutok . Sok mindenért lukadhat a levél. Csak drukkolni tudok , hogy megoldódik a gond !!
2012. október 8., hétfő 17:38 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
papó írta: A M. Trident nagyon jól megy ehhez a kompozícióhoz. Talán egy pár elfutó kúszónövény beleférne . Staurogyne sp. "Porto Velho" pld. , de lehet annak nagy a levele , igaz arra hajlik amerre Te akarod . Megnézem mit tudnék ajánlani. Igen, a trident nagyon bejött ehhez az elrendezéshez . A Staunak a "Porto Velho" fajtáját eddig nem is nagyon ismertem, de szemügyre véve ,nagyon tetszetős, el tudnám képzelni az akvába. Megjegyzem ,a stau nálam valahogy nem igazán képes hozni az igazán egészséges kicsattanó formáját. Valahogy az alsó levelek elkezdenek sárgulni ,az erezet viszont megmarad zöldnek. Mg-hiányt gyanítok, lehet van elég Mg a csapvízben csak valahogy nem megfelelő a Ca-Mg arány. Most elkezdtem MgSO4-t adagolni, meglátom pár hét múlva mire jutok .
|
2012. október 8., hétfő 12:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A M. Trident nagyon jól megy ehhez a kompozícióhoz. Talán egy pár elfutó kúszónövény beleférne . Staurogyne sp. "Porto Velho" pld. , de lehet annak nagy a levele , igaz arra hajlik amerre Te akarod . Megnézem mit tudnék ajánlani.
2012. október 6., szombat 14:12 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
Ez volt a telepítéskori állapot: a mostani ilyen: Van még hova fejlődni ,de szerintem most már jó úton jár az akva.
|
2012. október 5., péntek 23:01 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Nagyon tetszik az akvárium. Kérdés , ha a növények megnőnek mennyi látszik a kövekből. Nagyon oda kell figyelned , hogy továbbra is érvényesüljenek. Milyen kövek egyébként ?
|
2012. szeptember 13., csütörtök 14:58 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
papó írta: Most készülnek olyan üveg beömlő csonkjaink , melyeken az áramlást lehet variálni. Csak le kell őket edzeni és készen is lesznek.
Képeket azért majd dobhatnátok fel róla, nagyon kíváncsivá tettél . Amennyiben lesz olyan jó mint a jelenlegi, még hajlandó lennék pénzt is adni érte... .
|
2012. szeptember 12., szerda 22:23 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Köszi a részletes leírást! ezt mesterien összeraktad!
|
2012. szeptember 12., szerda 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon kreatív vagy Most készülnek olyan üveg beömlő csonkjaink , melyeken az áramlást lehet variálni. Csak le kell őket edzeni és készen is lesznek. Persze a tiedben az alkatrészek összeválogatása ami überelhetetlen
2012. szeptember 12., szerda 20:16 |
|
|