Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: Köszönöm hogy naplózhattam itt a hetvenkettőt! Több mint 2 éves pályafutását befejezte az akvárium. Szerettem, minden apró cseprő bajával együtt. Hamarosan jön az új napló! Köszönök mindent! Üdv mindenkinek! Huhh . Megijesztettél az első soraiddal . Izgalommal várom mit találtál ki. Nincs olyan szerencsétek, hogy megszabaduljatok tőlem.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. május 15., hétfő 16:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Köszönöm hogy naplózhattam itt a hetvenkettőt! Több mint 2 éves pályafutását befejezte az akvárium. Szerettem, minden apró cseprő bajával együtt. Hamarosan jön az új napló! Köszönök mindent! Üdv mindenkinek! Huhh . Megijesztettél az első soraiddal . Izgalommal várom mit találtál ki.
2017. május 15., hétfő 12:36 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Köszönöm hogy naplózhattam itt a hetvenkettőt! Több mint 2 éves pályafutását befejezte az akvárium. Szerettem, minden apró cseprő bajával együtt. Hamarosan jön az új napló! Köszönök mindent! Üdv mindenkinek!
|
2017. május 15., hétfő 8:38 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: myk74 írta: Egy hete kb van újra co2, kedves trabis barátom újratöltette nekem. Pötyög kb 1 bubival se A blyxa eddig szép volt, most elkezdett málni a levele. Táp mennyiségen egyenlőre nem változtattam mert minden nő szépen. Nem tudom mi a baja szegénynek, lehet egy kis táptabi jót tenne neki? Szerintem már nulla a kvarc alatt a táptalaj, és ez is sok gondot okozhat. Lehet míg nem cserélem le a talajt addig pihentetem a co2 - t. A lágyvizet is szereti a co2 is talány mi nem tetszik neki . Ha nem lesz változás, lehet majd küldök egy kis vizet, hátha kiderül mi a bibi. Minél hamarabb , ne várjuk meg míg esetleg másnak is baja lenne. Ahogy megy a kertész, küldöm vele
|
2017. március 30., csütörtök 21:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: papó írta: myk74 írta: Egy hete kb van újra co2, kedves trabis barátom újratöltette nekem. Pötyög kb 1 bubival se A blyxa eddig szép volt, most elkezdett málni a levele. Táp mennyiségen egyenlőre nem változtattam mert minden nő szépen. Nem tudom mi a baja szegénynek, lehet egy kis táptabi jót tenne neki? Szerintem már nulla a kvarc alatt a táptalaj, és ez is sok gondot okozhat. Lehet míg nem cserélem le a talajt addig pihentetem a co2 - t. A lágyvizet is szereti a co2 is talány mi nem tetszik neki . Ha nem lesz változás, lehet majd küldök egy kis vizet, hátha kiderül mi a bibi. Minél hamarabb , ne várjuk meg míg esetleg másnak is baja lenne.
2017. március 30., csütörtök 21:47 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Egy hete kb van újra co2, kedves trabis barátom újratöltette nekem. Pötyög kb 1 bubival se A blyxa eddig szép volt, most elkezdett málni a levele. Táp mennyiségen egyenlőre nem változtattam mert minden nő szépen. Nem tudom mi a baja szegénynek, lehet egy kis táptabi jót tenne neki? Szerintem már nulla a kvarc alatt a táptalaj, és ez is sok gondot okozhat. Lehet míg nem cserélem le a talajt addig pihentetem a co2 - t. A lágyvizet is szereti a co2 is talány mi nem tetszik neki . Ha nem lesz változás, lehet majd küldök egy kis vizet, hátha kiderül mi a bibi.
|
2017. március 30., csütörtök 21:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: Egy hete kb van újra co2, kedves trabis barátom újratöltette nekem. Pötyög kb 1 bubival se A blyxa eddig szép volt, most elkezdett málni a levele. Táp mennyiségen egyenlőre nem változtattam mert minden nő szépen. Nem tudom mi a baja szegénynek, lehet egy kis táptabi jót tenne neki? Szerintem már nulla a kvarc alatt a táptalaj, és ez is sok gondot okozhat. Lehet míg nem cserélem le a talajt addig pihentetem a co2 - t. A lágyvizet is szereti a co2 is talány mi nem tetszik neki .
2017. március 30., csütörtök 21:29 |
|
|
myk74
|
Egy hete kb van újra co2, kedves trabis barátom újratöltette nekem. Pötyög kb 1 bubival se A blyxa eddig szép volt, most elkezdett málni a levele. Táp mennyiségen egyenlőre nem változtattam mert minden nő szépen. Nem tudom mi a baja szegénynek, lehet egy kis táptabi jót tenne neki? Szerintem már nulla a kvarc alatt a táptalaj, és ez is sok gondot okozhat. Lehet míg nem cserélem le a talajt addig pihentetem a co2 - t.
|
2017. március 30., csütörtök 20:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: myk74 írta: Ju hú! Sikerült leadnom a nevezést! Legalábbis remélem Lehet nem a legjobb képet küldtem be, de abból dolgozzunk amink van. Köszönöm hogy résztvehetek a versenyen. Megtiszteltetés hogy itt lehetek! Majd küldöm a visszajelzést . Sok sikert ! Köszi ! Holnap tudom megnézni
2017. március 15., szerda 20:29 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Ju hú! Sikerült leadnom a nevezést! Legalábbis remélem Lehet nem a legjobb képet küldtem be, de abból dolgozzunk amink van. Köszönöm hogy résztvehetek a versenyen. Megtiszteltetés hogy itt lehetek! Majd küldöm a visszajelzést . Sok sikert ! Köszi ! Kitudja hová küldtem. Csak találd meg Köszönöm
|
2017. március 15., szerda 19:58 |
|
|