Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Remélem aki megy a virág karneválra, a képeket nem felejti el feltenni ide "ide" ? Mármint a topicodba? Na jó félre a répát sajna, hogy befejezted és nyílván az akvafórumrára gondoltál? De nem fejezte be .. most lesz restart Jah már látom, köszi! Na mi van Csokibácsi? Megártott a virágillat. Virág karneválról jöhet kép, szerintem a Debrecen city topicba jobb helye van mint itt, bár engem itt sem zavar.Mindíg szeretnék elmenni a karneválra de soha nem akar összejönni. Akváriumot hamarosan rendberakom, illetve talajt is cserélni kell majd. A növény választás már fejben van illetve kb fél éve ázik a helyi halasboltban az aranyhalaknál 2 fám, azokat is bevetem.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. augusztus 20., szombat 22:46 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Remélem aki megy a virág karneválra, a képeket nem felejti el feltenni ide "ide" ? Mármint a topicodba? Na jó félre a répát sajna, hogy befejezted és nyílván az akvafórumrára gondoltál? De nem fejezte be .. most lesz restart Jah már látom, köszi!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. augusztus 20., szombat 20:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: myk74 írta: Remélem aki megy a virág karneválra, a képeket nem felejti el feltenni ide "ide" ? Mármint a topicodba? Na jó félre a répát sajna, hogy befejezted és nyílván az akvafórumrára gondoltál? De nem fejezte be .. most lesz restart
2016. augusztus 20., szombat 20:45 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Remélem aki megy a virág karneválra, a képeket nem felejti el feltenni ide "ide" ? Mármint a topicodba? Na jó félre a répát sajna, hogy befejezted és nyílván az akvafórumrára gondoltál?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. augusztus 20., szombat 20:41 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Sziasztok. Kisebb, nagyobb problémák miatt eltűntem egy időre, illetve majdem abba hagytam ezt a csodálatos hobbit. Helyre állt a világ rendje Igaz az akvárium nincsen a legjobb formában, de igyekszem rendbe szedni. És lassan restart lesz Mindenkinek gratulálok a szép akváriumokhoz és az elért eredményekhez. Remélem aki megy a virág karneválra, a képeket nem felejti el feltenni ide
|
2016. augusztus 20., szombat 13:40 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: myk74 írta: papó írta: myk74 írta: papó írta: Azért ez érthetetlen . Mennyi a Kh ? Lehet ott lesz a gond. Csapvizesek voltak. Holnap rámérek. Akkor csinálj egy nagy vízcserét . legalább fele csapvízzel és majd visszalágyítod . De keményebb vízben pötyöghetne a co2 .. és majd hozzászoknak . Szombaton csínáltam egy nagyobb vízcserét, takarítást és pontosan így sikerült mert nem volt lágyvizem. Akkor holnap rápróbálok a co2 - re. Köszönöm Rámértem, kb 12-13 a kh. Az meg sok .. 8 körül elég lenne . Akkor kotyvasztok tovább!
|
2016. július 11., hétfő 20:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: myk74 írta: papó írta: myk74 írta: papó írta: Azért ez érthetetlen . Mennyi a Kh ? Lehet ott lesz a gond. Csapvizesek voltak. Holnap rámérek. Akkor csinálj egy nagy vízcserét . legalább fele csapvízzel és majd visszalágyítod . De keményebb vízben pötyöghetne a co2 .. és majd hozzászoknak . Szombaton csínáltam egy nagyobb vízcserét, takarítást és pontosan így sikerült mert nem volt lágyvizem. Akkor holnap rápróbálok a co2 - re. Köszönöm Rámértem, kb 12-13 a kh. Az meg sok .. 8 körül elég lenne .
2016. július 11., hétfő 20:38 |
|
|
myk74
|
myk74 írta: papó írta: myk74 írta: papó írta: Azért ez érthetetlen . Mennyi a Kh ? Lehet ott lesz a gond. Csapvizesek voltak. Holnap rámérek. Akkor csinálj egy nagy vízcserét . legalább fele csapvízzel és majd visszalágyítod . De keményebb vízben pötyöghetne a co2 .. és majd hozzászoknak . Szombaton csínáltam egy nagyobb vízcserét, takarítást és pontosan így sikerült mert nem volt lágyvizem. Akkor holnap rápróbálok a co2 - re. Köszönöm Rámértem, kb 12-13 a kh.
|
2016. július 11., hétfő 20:28 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: Azért ez érthetetlen . Mennyi a Kh ? Lehet ott lesz a gond. Csapvizesek voltak. Holnap rámérek. Akkor csinálj egy nagy vízcserét . legalább fele csapvízzel és majd visszalágyítod . De keményebb vízben pötyöghetne a co2 .. és majd hozzászoknak . Szombaton csínáltam egy nagyobb vízcserét, takarítást és pontosan így sikerült mert nem volt lágyvizem. Akkor holnap rápróbálok a co2 - re. Köszönöm
|
2016. július 10., vasárnap 22:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: papó írta: Azért ez érthetetlen . Mennyi a Kh ? Lehet ott lesz a gond. Csapvizesek voltak. Holnap rámérek. Akkor csinálj egy nagy vízcserét . legalább fele csapvízzel és majd visszalágyítod . De keményebb vízben pötyöghetne a co2 .. és majd hozzászoknak .
2016. július 10., vasárnap 22:05 |
|
|