|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:31
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Volt palack csere. 500gr helyett lett egy 2kg -os. Délután volt egy kis karbantartás Messziről jól néz ki! Közelről majdnem. Nekem tetszik , de könyörgöm ... növény kellene még
2015. május 20., szerda 21:06 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Volt palack csere. 500gr helyett lett egy 2kg -os. Délután volt egy kis karbantartás Messziről jól néz ki! Közelről majdnem.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2015. május 20., szerda 20:54 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: Küldj valaki növényért ... Köszönöm,próbálkozom!
|
2015. május 20., szerda 20:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Küldj valaki növényért ...
2015. május 20., szerda 17:30 |
|
|
myk74
|
vricsinfo írta: myk74 írta: Sziasztok! Kevésbé vagyok aktív,de azért olvasgatok. Olyan akváriumok vannak most itt ,hogy kezdem magam szégyellni Szokásos gondok az akváriummal. Blyxa vegetál,ecset támad(érdekes hogy mióta vissszaraktam az esõztetõt azóta kevesebb van). Vízcserék sajnos csak 2 hetente vannak,az is szinte csak csapvízzel. Az egyik sarokban a mulm össze szokott gyūlni azt azért rendszeresen leszívom.A tápom max 2 hétre elég,kiváncsi leszek majd az újra.Ezektõl eltekintve nagyon szeretem,plattik nagyon jól elvannak,garnélák sokasodnak. Kölkök sokat nézegetik,már ezért megéri Az ecset a nagy flow miatt jön elő. Én ezért raktam vissza az esőztetőt a lilly pipe helyett. A talajod homok, vagy kavics? Van alatta tápanyag? Ha nincs akkor érdemes lenne valamilyen tápot tolni a növények gyökereinek szerintem. A scape vizsont nagyon érdekes és egyedi! A talaj az kvarchomok, van táptalaj is alatta. Egy kis pogostemont glossot/monte carlot még teszek majd bele.
|
2015. május 20., szerda 9:27 |
|
|
vricsinfo
|
myk74 írta: Sziasztok! Kevésbé vagyok aktív,de azért olvasgatok. Olyan akváriumok vannak most itt ,hogy kezdem magam szégyellni Szokásos gondok az akváriummal. Blyxa vegetál,ecset támad(érdekes hogy mióta vissszaraktam az esõztetõt azóta kevesebb van). Vízcserék sajnos csak 2 hetente vannak,az is szinte csak csapvízzel. Az egyik sarokban a mulm össze szokott gyūlni azt azért rendszeresen leszívom.A tápom max 2 hétre elég,kiváncsi leszek majd az újra.Ezektõl eltekintve nagyon szeretem,plattik nagyon jól elvannak,garnélák sokasodnak. Kölkök sokat nézegetik,már ezért megéri Az ecset a nagy flow miatt jön elő. Én ezért raktam vissza az esőztetőt a lilly pipe helyett. A talajod homok, vagy kavics? Van alatta tápanyag? Ha nincs akkor érdemes lenne valamilyen tápot tolni a növények gyökereinek szerintem. A scape vizsont nagyon érdekes és egyedi!
|
2015. május 20., szerda 9:16 |
|
|
myk74
|
Egy gyors telefonos kép! Bár az én telefonom nem tud olyan képet készíteni mint Papóé! Tudom tudom,kell még bele növény
|
2015. május 20., szerda 9:06 |
|
|
myk74
|
Sziasztok! Kevésbé vagyok aktív,de azért olvasgatok. Olyan akváriumok vannak most itt ,hogy kezdem magam szégyellni Szokásos gondok az akváriummal. Blyxa vegetál,ecset támad(érdekes hogy mióta vissszaraktam az esõztetõt azóta kevesebb van). Vízcserék sajnos csak 2 hetente vannak,az is szinte csak csapvízzel. Az egyik sarokban a mulm össze szokott gyūlni azt azért rendszeresen leszívom.A tápom max 2 hétre elég,kiváncsi leszek majd az újra.Ezektõl eltekintve nagyon szeretem,plattik nagyon jól elvannak,garnélák sokasodnak. Kölkök sokat nézegetik,már ezért megéri
|
2015. május 20., szerda 8:46 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Köszönöm! Az áramlást még csökkenteni fogom, remélem az a kevés ecset is elmúlik. Moha meg blyxa innen a fórumról jött,(Köszönöm) a többi a maradék alapanyagból kupálódott ki. A dr Garden nagy segítség volt ebben a műveletben Reineckii minit hogyan nyírjam? Vágjam kb félbe és ültethetem vissza a levágott részeket? Küldve Asus zenfone 5-ről Hmm az én tapasztalatom szerint nem nagyon szereti a nyírást , mindig a tetejét ültettem vissza , ha volt oldalhajtás akkor azt ültettem le külön . Van egy pár oldalhajtás, lehet azzal fogom kezdeni. Küldve Asus zenfone 5-ről
|
2015. április 6., hétfő 13:35 |
|
|
myk74
|
stevbig írta: Eddig nagyon szép, de én még hiányolok belőle egy kis növényt! Na jó nem is kicsit! Tegyél bele bátran! Köszönöm! Lehetőségek itt nagyon szűkösek, igyekszem kitömni az akváriumot. Küldve Asus zenfone 5-ről
|
2015. április 6., hétfő 13:34 |
|
|