Szeretem a Relax videoid...kristály tiszta víz, egészséges aktív álatok, gyönyörű szinek..
Köszönöm! Igaz a növény világgal van még gondom, de a halak, garnik nagyon jó kondiban vannak. A plattik majd szét csattannak, garniból meg van vagy 100db.
És miért akarod kipecázni a garnikat?
Ígértem ajándékba egy marékkal
A kajára rámozdúlbak? Mert ha nincs kedved hálóval vadászni őket...bár csak rutin kérdése...akkor colásflakon 0.5l, kupak le nyaka levág, kedvenc kaja meg kavics súlynak bele, nyakrész fordítva visszadug mint egy varsa és várod a csodát. Sokáig ne hagyd magára a halak be ne másszanak..
Köszi, ezt kipróbálom.
Mexx! A 2 heti vízcserekor azért látszik hogy kicsit sárgás/barnás a víz, de nem zavar.
Szeretem a Relax videoid...kristály tiszta víz, egészséges aktív álatok, gyönyörű szinek..
Köszönöm! Igaz a növény világgal van még gondom, de a halak, garnik nagyon jó kondiban vannak. A plattik majd szét csattannak, garniból meg van vagy 100db.
És miért akarod kipecázni a garnikat?
Ígértem ajándékba egy marékkal
A kajára rámozdúlbak? Mert ha nincs kedved hálóval vadászni őket...bár csak rutin kérdése...akkor colásflakon 0.5l, kupak le nyaka levág, kedvenc kaja meg kavics súlynak bele, nyakrész fordítva visszadug mint egy varsa és várod a csodát. Sokáig ne hagyd magára a halak be ne másszanak..
Sziasztok! Egy kis mobilos helyzetjelentés ami a fenti videon látható A bal oldalon a moha felszakadt, ezért kigyomláltam egy kicsit. Letisztult az agyamban a kép, 4 növény lesz még lakója az akváriumnak. Ráérek beszerezni(lesz segítségem) nem sietek sehová! Lista: Monte carlo,Pogostemon erectus,Hygrophila siamensis 53b, és bonsai. Van valami hatékony módszeretek garnélák begyűjtésére? Nem bírom kipecázni őket.
Ugye te nem használsz purigent?
Az micsoda? Nem használok, de nem is fogok. Nekem megfelelő a vízminőség, biztosan szebb lenne, de jó ez így.
Csak mert mindenki mondja, hogy azzal kristálytiszta a víz, de te rácáfoltál.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 45 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.