|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 11:50
|
Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Keresek nano akváriumot kompletten. Nem baj ha nem új/újszerű, de azért normál állapotú legyen. sajnos keret nem sok. Üveg, lámpa, szűrő. Max 30*30*30-as lehet,de inkább kissebb. Kedves barátom kisfiának kellene, semmi extra, low tech lesz. Én leszek a karbantartó, mindenes. Köszönöm!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. február 2., kedd 21:13 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Evereka írta: myk74 írta: Evereka írta: Ez a napló eddig elkerülte a figyelmem,de első ránézésre is nagyon odahúzta a szemem a Reinickii és a halak színezetének hasonlósága. Nagyon jók a színek ,egyetértek Edittel,de ha megengedsz egy kis kritikát,akkor egy kicsit zöldíteném a középrészt pl.Bacopával ,így nagyon jó lenne a kontraszt a színekben.Ügyes vagy Köszönöm a dícsérő szavakat, örülök hogy neked is tetszik. Pont feljebb írtam hogy középre bacopa bonsait tervezek, így már meg vagyok erősítve benne. Minden kritikát szívesen fogadok,ezért rakok fel képet hogy tudjatok véleményt alkotni róla. Mondjuk én az Australis -ra gondoltam ,de végülis mindegy Pont szerkesztettem a hsz-t, és látom mit írtál. Legközelebbi ritkításnál teszek is oda egy adagot. Köszönöm a tanácsot
|
2016. február 1., hétfő 13:39 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
myk74 írta: Evereka írta: Ez a napló eddig elkerülte a figyelmem,de első ránézésre is nagyon odahúzta a szemem a Reinickii és a halak színezetének hasonlósága. Nagyon jók a színek ,egyetértek Edittel,de ha megengedsz egy kis kritikát,akkor egy kicsit zöldíteném a középrészt pl.Bacopával ,így nagyon jó lenne a kontraszt a színekben.Ügyes vagy Köszönöm a dícsérő szavakat, örülök hogy nejed is tetszik. Pont feljebb írtam hogy középre bacopa bonsait tervezek, így már meg vagyok erősítve benne. Minden kritikát szívesen fogadok,ezért rakok fel képet hogy tudjatok véleményt alkotni róla. Mondjuk én az Australis -ra gondoltam ,de végülis mindegy
|
2016. február 1., hétfő 13:37 |
|
|
myk74
|
Evereka írta: Ez a napló eddig elkerülte a figyelmem,de első ránézésre is nagyon odahúzta a szemem a Reinickii és a halak színezetének hasonlósága. Nagyon jók a színek ,egyetértek Edittel,de ha megengedsz egy kis kritikát,akkor egy kicsit zöldíteném a középrészt pl.Bacopával ,így nagyon jó lenne a kontraszt a színekben.Ügyes vagy Köszönöm a dícsérő szavakat, örülök hogy neked is tetszik. Pont feljebb írtam hogy középre bacopa bonsait tervezek, így már meg vagyok erősítve benne. Vagy csak a sima bacopára gondoltál ami jobb oldalon van? Minden kritikát szívesen fogadok,ezért rakok fel képet hogy tudjatok véleményt alkotni róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára myk74 2016. február 1., hétfő 13:37-kor.
|
2016. február 1., hétfő 13:35 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Ez a napló eddig elkerülte a figyelmem,de első ránézésre is nagyon odahúzta a szemem a Reinickii és a halak színezetének hasonlósága. Nagyon jók a színek ,egyetértek Edittel,de ha megengedsz egy kis kritikát,akkor egy kicsit zöldíteném a középrészt pl.Bacopával ,így nagyon jó lenne a kontraszt a színekben.Ügyes vagy
|
2016. február 1., hétfő 13:29 |
|
|
myk74
|
edit86 írta: Ku...a jo az aki is meg a kép is szerintem . Szépek a szinek!
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el Köszönöm Edit!
|
2016. február 1., hétfő 8:24 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ku...a jo az aki is meg a kép is szerintem . Szépek a szinek!
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el
2016. január 31., vasárnap 21:26 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés. Volt egy kis karbantartás,ez meg az stb. Blyxa nem a legjobb bőrben van,de majd helyre jön,középre az ösvényre bonsait akarok,az előtérbe meg monte carlo megy majd. Halak egyre többen vannak,rc garnélákról ne is beszéljünk . Szépen megy magától minden.Fotót csak mobillal tudok lőni,ez van. Üdv mindenkinek,készüljetek a versenyre! Mi a baj a blyxával ? Így nem nagyon lehet látni .. Most hogy volt nemrég egy kis átültetés,dobálja leveleit,és kicsit foszlik. Gondolom ez a stressztől van,viszont már látok pár friss szép hajtást! Kinéztem magamnak táptablettát nálatok,majd abból megy alá egy adag,mert lehet a táptalaj sem már az igazi.
|
2016. január 31., vasárnap 21:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés. Volt egy kis karbantartás,ez meg az stb. Blyxa nem a legjobb bőrben van,de majd helyre jön,középre az ösvényre bonsait akarok,az előtérbe meg monte carlo megy majd. Halak egyre többen vannak,rc garnélákról ne is beszéljünk . Szépen megy magától minden.Fotót csak mobillal tudok lőni,ez van. Üdv mindenkinek,készüljetek a versenyre! Mi a baj a blyxával ? Így nem nagyon lehet látni ..
2016. január 31., vasárnap 21:13 |
|
|
myk74
|
Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés. Volt egy kis karbantartás,ez meg az stb. Blyxa nem a legjobb bőrben van,de majd helyre jön,középre az ösvényre bonsait akarok,az előtérbe meg monte carlo megy majd. Halak egyre többen vannak,rc garnélákról ne is beszéljünk . Szépen megy magától minden.Fotót csak mobillal tudok lőni,ez van. Üdv mindenkinek,készüljetek a versenyre!
|
2016. január 31., vasárnap 21:10 |
|
|