Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: Ez egy patika akva volt és most is az olyan Mikis... Ha elöl is lenne egy összefüggő zöld gyep akkor a tökéletes (szerk. Holland) címet meg is kapná. Grat Mik!!! Köszönöm Csoki! A holland a gyengém, ha egyszer lesz lehetőségem egy nagy akira holland lesz az tuti. Elól cseperedik a Monte carlo, majd csak megnő. Remélem holnap kapunk tőled is képeket
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. február 27., szombat 23:50 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez egy patika akva volt és most is az olyan Mikis... Ha elöl is lenne egy összefüggő zöld gyep akkor a tökéletes (szerk. Holland) címet meg is kapná. Grat Mik!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 27., szombat 22:50 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Perfect, patika mint mindig.... A rotalát viszont ideje dúsítani hátul egy picit...
|
2016. február 27., szombat 22:30 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
|
2016. február 27., szombat 21:21 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
myk74 írta: JANNUS333 írta: myk74 írta: JANNUS333 írta: Hát " szomszéd" ez tényleg szép lett, te az enyémről én a tiedről nem tudnék lemászni... Hétvégén voltam nyiregyen gondoltam beugrok...de nem mertem zajgatni vasárnap... Nyugodtan jöhettél volna vasárnap . Délután 17h - tól dolgoztam csak. Legközelebb élek a lehetöséggel....és természetesen visszafele is él a dolog.... Söt nyitni kellene egy topit: Feléd járok, muti mid van meg iszok egy kávét és nem is zavarok....címmel Indulhat a nyári kertészturizmus....baranyai kolegánál már be van igérve a PIZZA!!!! Én bárkit szívesen látok, csak egyszerre ne sokan gyertek mert 47nm-re vagyunk négyen. Egy össznépi kerti partiba is benne lennék. Régen a bringás haverokkal kibéreltünk egyszer egy napra egy horgász tónál egy sütős/főzős bográcsozós helyet, jöttek az ország minden pontjáról a szaktársak, és egész nap ment az eszmecsere. Jó lenne egy horgászós, bográcsolós party is az biztos...én benne vagyok mindenben.
|
2016. február 22., hétfő 19:35 |
|
|
myk74
|
JANNUS333 írta: myk74 írta: JANNUS333 írta: Hát " szomszéd" ez tényleg szép lett, te az enyémről én a tiedről nem tudnék lemászni... Hétvégén voltam nyiregyen gondoltam beugrok...de nem mertem zajgatni vasárnap... Nyugodtan jöhettél volna vasárnap . Délután 17h - tól dolgoztam csak. Legközelebb élek a lehetöséggel....és természetesen visszafele is él a dolog.... Söt nyitni kellene egy topit: Feléd járok, muti mid van meg iszok egy kávét és nem is zavarok....címmel Indulhat a nyári kertészturizmus....baranyai kolegánál már be van igérve a PIZZA!!!! Én bárkit szívesen látok, csak egyszerre ne sokan gyertek mert 47nm-re vagyunk négyen. Egy össznépi kerti partiba is benne lennék. Régen a bringás haverokkal kibéreltünk egyszer egy napra egy horgász tónál egy sütős/főzős bográcsozós helyet, jöttek az ország minden pontjáról a szaktársak, és egész nap ment az eszmecsere.
|
2016. február 22., hétfő 19:22 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
myk74 írta: JANNUS333 írta: Hát " szomszéd" ez tényleg szép lett, te az enyémről én a tiedről nem tudnék lemászni... Hétvégén voltam nyiregyen gondoltam beugrok...de nem mertem zajgatni vasárnap... Nyugodtan jöhettél volna vasárnap . Délután 17h - tól dolgoztam csak. Legközelebb élek a lehetöséggel....és természetesen visszafele is él a dolog.... Söt nyitni kellene egy topit: Feléd járok, muti mid van meg iszok egy kávét és nem is zavarok....címmel Indulhat a nyári kertészturizmus....baranyai kolegánál már be van igérve a PIZZA!!!!
|
2016. február 22., hétfő 19:10 |
|
|
myk74
|
JANNUS333 írta: Hát " szomszéd" ez tényleg szép lett, te az enyémről én a tiedről nem tudnék lemászni... Hétvégén voltam nyiregyen gondoltam beugrok...de nem mertem zajgatni vasárnap... Nyugodtan jöhettél volna vasárnap . Délután 17h - tól dolgoztam csak.
|
2016. február 22., hétfő 19:06 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Hát " szomszéd" ez tényleg szép lett, te az enyémről én a tiedről nem tudnék lemászni... Hétvégén voltam nyiregyen gondoltam beugrok...de nem mertem zajgatni vasárnap...
|
2016. február 22., hétfő 18:26 |
|
|
myk74
|
Köszönöm szépen! Az a szokatlan hogy igazából nem sok munka van vele.
|
2016. február 22., hétfő 11:00 |
|
|