Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Papó! A tanfolyam vezetője még mindíg te vagy! Köszönöm! Hugo! Egy kis változatosság néha jól jönne, meg valami lassabban növő növénynek örülnék hátúl, bár nem ragaszkodom hozzá. Viszont a macranda és a reinickii közé kellene valami. Lobelia esetleg? Szerinted? Sly! Az előteret beültettem Monte carloval, de nagyon lassan terjeszkedik. Közeliket megpróbálok csinálni, de csak mobil van, és nem igazán sikerülnek.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. március 25., péntek 21:46 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Egy kis helyzetjelentés! Bár sok változás hála az égnek nincsen.Nyírás ritkítás kb 2 hetente. Elajándékoztam kb 10 nagy plattit,erre előkerült kb 15 kicsi A rotalát ti mire cserélnétek bal hátul? Szokásos mobilos képek: Üdv mindenkinek,és kellemes ünnepeket! Semmire. Ez így ahogy van kész. De ha kritikát kérnél akkor csak az előteret említhetném de ha az kavicsos az sem baj! Persze amit ritkán látunk Tőled pár közeli is jöhetne... Brutál kis akvád van Miki!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 25., péntek 20:30 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Miért kéne cserélni a rotalát?
_________________ Pé.Zoli
|
2016. március 25., péntek 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Egy kis helyzetjelentés! Bár sok változás hála az égnek nincsen.Nyírás ritkítás kb 2 hetente. Elajándékoztam kb 10 nagy plattit,erre előkerült kb 15 kicsi A rotalát ti mire cserélnétek bal hátul? Szokásos mobilos képek: Üdv mindenkinek,és kellemes ünnepeket! Hihetetlen .. Benevezek hozzád egy tanfolyamra . Komolyan .
2016. március 25., péntek 20:23 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Egy kis helyzetjelentés! Bár sok változás hála az égnek nincsen.Nyírás ritkítás kb 2 hetente. Elajándékoztam kb 10 nagy plattit,erre előkerült kb 15 kicsi A rotalát ti mire cserélnétek bal hátul? Szokásos mobilos képek: Üdv mindenkinek,és kellemes ünnepeket!
|
2016. március 25., péntek 20:19 |
|
|
myk74
|
pit975 írta: Növényesként kolléga!! kedvenc ám Köszönöm úgy lesz! Már elküldtem a mobilos képet
|
2016. március 17., csütörtök 6:42 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Növényesként kolléga!! kedvenc ám
|
2016. március 17., csütörtök 6:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Dettó! Bár néha mást is ki kell próbálni de csak ez a nagy szerelmünk!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 15., kedd 0:29 |
|
|
myk74
|
SlyChocolate írta: papó írta: myk74 írta: papó írta: myk74 írta: Szerintetek nagy gáz ha csak mobillal készült fotóval tudok nevezni a versenyre. Ez a max: nincsen semmi módosítva a képen,mert azt sem tudom mit érdemes Nem gáz egyáltalán de a technikát azért vedd ki addig Hála az égnek készült olyan fotó ,aminél kivettem! Bár napi szinten így technikával együtt látom és ha jön egy két haver,nekik is ilyen formában tálalom a 72-t. Nem egy verseny aki,de szavazni nagyon szeretnék ezért küldöm is a fotót. Melyik kategóriába nevezzem? Növényes? Vagy vegyes halas ? A több mint 20 platti,2 amanda,anci,és 100+red cherry végett kérdezem. Így leírva mintha sok lenne a hal 72 literre Növényes , hiszen van co2 meg minden Sőt ez már-már akár holland akvként is elmenne. Köszönöm Csoki! Nem véletlenül alakul így az akvárium. A holland a nagy kedvenc
|
2016. március 15., kedd 0:24 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: myk74 írta: Szerintetek nagy gáz ha csak mobillal készült fotóval tudok nevezni a versenyre. Ez a max: nincsen semmi módosítva a képen,mert azt sem tudom mit érdemes Nem gáz egyáltalán de a technikát azért vedd ki addig Hála az égnek készült olyan fotó ,aminél kivettem! Bár napi szinten így technikával együtt látom és ha jön egy két haver,nekik is ilyen formában tálalom a 72-t. Nem egy verseny aki,de szavazni nagyon szeretnék ezért küldöm is a fotót. Melyik kategóriába nevezzem? Növényes? Vagy vegyes halas ? A több mint 20 platti,2 amanda,anci,és 100+red cherry végett kérdezem. Így leírva mintha sok lenne a hal 72 literre Növényes , hiszen van co2 meg minden El is küldtem
|
2016. március 15., kedd 0:22 |
|
|