Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
novenyesakvariumok írta: Srácok, tényleg nem tudom Ti miről beszéltek, de az iwagumi nem erről szól. Belerakott 3 követ, mely elveszi az akvárium felületének 30%-t. Ilyen erővel vödörben is tárolhatná a köveket... Csak a Te kedvedért beírtam a Google-ba hogy "dragon stone iwagumi" Az első három találatot bemásolom: Szerinted melyikben vannak ekkora kövek(arányaiban), valamint hol veszi el az akvárium 30%-t kő? Ez igaz..... Az a baj, hogy a legnagyobb követ, ha elvágnám akkor sem tudnám elhelyezni, mert kiszorítaná a növényeket....úgyhogy maradt a két kő.
|
2012. július 2., hétfő 12:57 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Srácok, tényleg nem tudom Ti miről beszéltek, de az iwagumi nem erről szól. Belerakott 3 követ, mely elveszi az akvárium felületének 30%-t. Ilyen erővel vödörben is tárolhatná a köveket... Csak a Te kedvedért beírtam a Google-ba hogy "dragon stone iwagumi" Az első három találatot bemásolom: Szerinted melyikben vannak ekkora kövek(arányaiban), valamint hol veszi el az akvárium 30%-t kő?
|
2012. június 30., szombat 20:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én valami ilyesmit csinálnék
_________________ K.Tamás
|
2012. június 30., szombat 20:35 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem ebből ki lehetne indulni, jobb oldalon kisebb nagyobb kövek bele süllyesztve a talajba. Sőt középre még utat is csinálhatnál.
_________________ K.Tamás
|
2012. június 30., szombat 20:26 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
nem bántásnak mondom, de a másik naplóba (melyhez megfogadtam, hogy nem kommentelek többet) nem azt állítottad, hogy iwagumi vulkán layoutot csinálsz? Ehhez képest itt most látunk 3 követ, így-úgy összerakva... Ha megfogadod a tanácsom, a legnagyobb kőre egy jól irányzott csapással rácsapsz. Túl nagy ebbe az akváriumba. Akkor lesz két köved, mely több lehetőséget nyújt. Ezzel az elrendezéssel nem érdemes akváriumot indítani, mert nem jó. és ebből a három kőből soha nem is lesz jó) Bár ha az a cél, hogy egy hét múlva szétbombázd az akváriumot akkor ok.
|
2012. június 30., szombat 18:48 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Persze , hogy normális. Tudod milyen jók ezek a letört darabok talajt támasztani ? Akkor megnyugodtam. Elvittük őket mosatni és szép tiszták lettek. Nem látom, hogy szennyeznék a vizet. Én a hardscape részeként fogom használni őket.(mármint a letört darabokat, mivel a talajom nem lett túl meredek)
|
2012. június 30., szombat 18:24 |
|
|
AQViktor
|
Beraktam a talajt. Itt van két variáció, de szerintem ebből sokkal többet lehetni kihozni.... majd holnap próbálkozom. Itt még nem raktam be a nagykövet:
|
2012. június 30., szombat 18:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
AQViktor írta: T.Tamás30 írta: papó írta: Alaposan mosd ki magasnyomásúval , Én itt b.tam el,nem kicsit ellenben nagyon holnap viszem mosatni. Tegnap éjszakára beáztattam meleg vízbe őket és mikor reggel kivettem a nagy kő felületéről letört pár darab. Ez normális? Persze , hogy normális. Tudod milyen jók ezek a letört darabok talajt támasztani ?
2012. június 28., csütörtök 20:44 |
|
|
AQViktor
|
T.Tamás30 írta: papó írta: Alaposan mosd ki magasnyomásúval , Én itt b.tam el,nem kicsit ellenben nagyon holnap viszem mosatni. Tegnap éjszakára beáztattam meleg vízbe őket és mikor reggel kivettem a nagy kő felületéről letört pár darab. Ez normális?
|
2012. június 28., csütörtök 20:42 |
|
|
AQViktor
|
papó írta: A Dragon lényege , hogy alaposan nézd meg a struktúráját . Ne legyen eltérő a felépítése. huhh, köszi! Ezt nem tudtam.
|
2012. június 28., csütörtök 20:20 |
|
|