Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zoi írta: Aldebaran írta: Hát a google -be ha beírom ezt a 3 szót, csak egy másik fórumot hoz ki, amibe szintén Te írtál... Nem akarnék direkt linket adni, nehogy reklámmizériába kerüljek, de a másik fórumhoz közelálló üzletből való a kő. A kedvedért megy egy privát is! Thx a privit. Most azon gondolkodtam, hogy nekem már van az aksiban egy ADA Dragon - Ohko kő, amit a tropicalfish-ben vettem. Az én témámban a képemen lehet, kicsit látszik a jobb oldalon az anubiasok alatt. Van e értelme több fajta követ beletenni az aksiba, vagy ha már ezzel kezdtem, akkor folytassam is ezzel? Daníí írta: Még talán papóéknál is lehet kapni de nem vagyok benne biztos. Nem néztem, majd legközelebb... khm. fizetés után.
|
2012. január 20., péntek 21:43 |
|
|
Daníí
|
Aldebaran írta: zoi írta: Pedig nem kellett volna sokat A lávakő ADA Fuji. Godolom a három nagy betű nyomra vezet a bolttal kapcsolatban. Hát a google -be ha beírom ezt a 3 szót, csak egy másik fórumot hoz ki, amibe szintén Te írtál... Még talán papóéknál is lehet kapni de nem vagyok benne biztos.
|
2012. január 20., péntek 20:54 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Aldebaran írta: Hát a google -be ha beírom ezt a 3 szót, csak egy másik fórumot hoz ki, amibe szintén Te írtál... Nem akarnék direkt linket adni, nehogy reklámmizériába kerüljek, de a másik fórumhoz közelálló üzletből való a kő. A kedvedért megy egy privát is!
|
2012. január 20., péntek 20:50 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zoi írta: Pedig nem kellett volna sokat A lávakő ADA Fuji. Godolom a három nagy betű nyomra vezet a bolttal kapcsolatban. Hát a google -be ha beírom ezt a 3 szót, csak egy másik fórumot hoz ki, amibe szintén Te írtál...
|
2012. január 19., csütörtök 22:34 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aldebaran írta: Nem olvastam vissza, ezért bocsi, de a köveket honnan szerezted? Boltból? Otthon így bányásszák!
_________________ K.Tamás
|
2012. január 19., csütörtök 21:43 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
bevi írta: Szeretem ezt a képet! Köszi! Engem is megfogott AQViktor fissidens-es hozzászólása, erre még Te is ráteszel egy lapáttal... most megint agyalhatok, hogy hogy is kéne... Aldebaran írta: Nem olvastam vissza, ezért bocsi, de a köveket honnan szerezted? Boltból? Pedig nem kellett volna sokat A lávakő ADA Fuji. Godolom a három nagy betű nyomra vezet a bolttal kapcsolatban.
|
2012. január 19., csütörtök 21:40 |
|
|
Aldebaran
|
Nem olvastam vissza, ezért bocsi, de a köveket honnan szerezted? Boltból?
|
2012. január 19., csütörtök 20:06 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Szeretem ezt a képet! Tényleg jót tett egy kis színkorrekció... Néztem a Bolbitiszes és az anélküli képet és engem is picit zavar a faág üressége... Valamit akarsz ráültetni, vagy üresen marad?
_________________Üdv. Bevi
|
2012. január 18., szerda 22:15 |
|
|
zoi
|
AQViktor írta: És látom végre sikerült megszabadulnod az erős zöld behatástól a fotókban. A fotósopp csodákra képes. Ha lehúzom a sárgát, máris sokkal élvezhetőbb a kép. Valamiért a masina nem bírja a ződet. papó írta: Nekem nagyon tetszik Zoi ! Köszönöm!
|
2012. január 18., szerda 21:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekem nagyon tetszik Zoi !
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. január 18., szerda 21:35 |
|
|