Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Lesz miről álmodni. Tökéletes!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. február 14., vasárnap 23:14 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
papó írta: Ezt a hetet ezzel a képpel búcsúztatom . Felnő a háttér is egyszer .. csak annyit tudok hozzáfűzni huba...ki gyönyörű
|
2016. február 14., vasárnap 23:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ezt a hetet ezzel a képpel búcsúztatom . Felnő a háttér is egyszer ..
2016. február 14., vasárnap 21:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vasmacso írta: papó írta: Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet .. Mindig felcsigázol és mire elolvasom hogy holnap lesz csak kép ááááááá addig feszülten várok Elfelejtettem
2016. február 9., kedd 20:07 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Vasmacso írta: papó írta: Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet .. Mindig felcsigázol és mire elolvasom hogy holnap lesz csak kép ááááááá addig feszülten várok Én nem bíztam a véletlenre...bementem és megnéztem.... mennék én is csak bezár mire odaérek meló után Bp-ről Ne dolgozz olyan sokat.. ( mondom én aki 10 km-re lakik és 2 Hetente tud benézni egy fél órára)
|
2016. február 9., kedd 19:57 |
|
|
Vasmacso
|
JANNUS333 írta: Vasmacso írta: papó írta: Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet .. Mindig felcsigázol és mire elolvasom hogy holnap lesz csak kép ááááááá addig feszülten várok Én nem bíztam a véletlenre...bementem és megnéztem.... mennék én is csak bezár mire odaérek meló után Bp-ről
|
2016. február 9., kedd 19:54 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Vasmacso írta: papó írta: Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet .. Mindig felcsigázol és mire elolvasom hogy holnap lesz csak kép ááááááá addig feszülten várok Én nem bíztam a véletlenre...bementem és megnéztem....
|
2016. február 9., kedd 19:51 |
|
|
Vasmacso
|
papó írta: Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet .. Mindig felcsigázol és mire elolvasom hogy holnap lesz csak kép ááááááá addig feszülten várok
|
2016. február 9., kedd 19:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ma végre volt egy kis időm összenyírni a növényeket , mert már nem volt az egésznek se füle , se farka .. Az Alternanthera reineckii mini felét ki kellett vennem , mert egymást gyilkolták a növények és telepítenem kell a zselés változatból hozzá , mert nem akar 5 cm nél magasabbra nőni . Az üveg mellett ilyennek kell lennie , de a közepe felé emelkednie kellene a magasságnak .. Holnap hozok képet ..
2016. február 8., hétfő 21:05 |
|
|
friz74
|
Ez engem is érdekelne!
|
2016. január 28., csütörtök 11:51 |
|
|