Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: titusz írta: Be kell állitani az ifjoncokat papó, már lelki szemeim előtt látom ahogy a nagytemplom lépcsőin felfutnak a srácok aquascapes polóban mint Rocky anno Csipesszel a kézben Látod azt ki is felejtettem nemhiába te vagy a mester!
|
2017. február 18., szombat 21:46 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: zsotyi írta: Amúgy meg egy hollandnak lennie kell a boltban,hogy megmutasd a vevőknek mire képesek a növények ha jól tartják őket,úgyhogy nem úszod meg.... Készítek egy másikat , de nem valószínű , hogy versenyzek még egyszer . Pedig három a magyar...no meg a ráadás! Marhára nem bírom az intrikát Csoki . Amúgy ez vicc vót de mindegy. Félre a répát tényleg szép lenne egy harmadik is...persze ahogy Te akarod...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. február 18., szombat 21:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Be kell állitani az ifjoncokat papó, már lelki szemeim előtt látom ahogy a nagytemplom lépcsőin felfutnak a srácok aquascapes polóban mint Rocky anno Csipesszel a kézben
2017. február 18., szombat 21:38 |
|
|
titusz
|
Be kell állitani az ifjoncokat papó, már lelki szemeim előtt látom ahogy a nagytemplom lépcsőin felfutnak a srácok aquascapes polóban mint Rocky anno
|
2017. február 18., szombat 21:34 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Azt mondják hogy a csúcson kell abba hagyni,de szerintem még jobb ott csücsülni egy darabig Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. február 18., szombat 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: zsotyi írta: Amúgy meg egy hollandnak lennie kell a boltban,hogy megmutasd a vevőknek mire képesek a növények ha jól tartják őket,úgyhogy nem úszod meg.... Készítek egy másikat , de nem valószínű , hogy versenyzek még egyszer . Pedig három a magyar...no meg a ráadás! Marhára nem bírom az intrikát Csoki .
2017. február 18., szombat 21:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsotyi írta: Amúgy meg egy hollandnak lennie kell a boltban,hogy megmutasd a vevőknek mire képesek a növények ha jól tartják őket,úgyhogy nem úszod meg.... Készítek egy másikat , de nem valószínű , hogy versenyzek még egyszer . Pedig három a magyar...no meg a ráadás!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. február 18., szombat 20:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Amúgy meg egy hollandnak lennie kell a boltban,hogy megmutasd a vevőknek mire képesek a növények ha jól tartják őket,úgyhogy nem úszod meg.... Készítek egy másikat , de nem valószínű , hogy versenyzek még egyszer .
2017. február 18., szombat 18:04 |
|
|
zsotyi
|
Amúgy meg egy hollandnak lennie kell a boltban,hogy megmutasd a vevőknek mire képesek a növények ha jól tartják őket,úgyhogy nem úszod meg....
_________________ ,
|
2017. február 18., szombat 6:19 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Visszatérve az akvariazrikához azért remélem sőt bízom benne hogy hamarasan látunk tőled egy újabb remekműbvet! No meg 3 a magyar igazság! Még legalább egy szép kék szalagott ki kellene bigyeszteni..(bár tudom könnyű ezt mondani..)
|
2017. február 17., péntek 23:03 |
|
|