|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:53
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
drywer79 írta: Sziasztok! Pénteken metszettem egy kicsit, úgy néz ki, hogy minden rendben van. Sikerült szert tennem egy szódabikarbónás CO2 rendszerre és egy Ody 4x24W lámpára, ami a héten mejön elvileg. Ha megjön szeretném berakni a jelenlegi setupba. Jó tanácsokat elfogadok. Jelenleg: Micro 0.3ml Macro 0.3ml Carbo 1ml (TF tápok, EasyLife carbo) Ezen kb mit, mennyit és mennyi idő CO2 beoldás után kéne változtatnom? Előre is köszönöm. És a végére egy kép: Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Mekkora is pontosan ez az akvárium ?
2018. október 7., vasárnap 22:14 |
|
|
drywer79
|
Sziasztok! Pénteken metszettem egy kicsit, úgy néz ki, hogy minden rendben van. Sikerült szert tennem egy szódabikarbónás CO2 rendszerre és egy Ody 4x24W lámpára, ami a héten mejön elvileg. Ha megjön szeretném berakni a jelenlegi setupba. Jó tanácsokat elfogadok. Jelenleg: Micro 0.3ml Macro 0.3ml Carbo 1ml (TF tápok, EasyLife carbo) Ezen kb mit, mennyit és mennyi idő CO2 beoldás után kéne változtatnom? Előre is köszönöm. És a végére egy kép: Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. október 7., vasárnap 20:00 |
|
|
titusz
|
drywer79 írta: titusz írta: drywer79 írta: titusz írta: A sisakokat azért rendszeresen ellenőrizd szeretnek az akván kívül is csavarogni Köszi, hogy benéztél! Nagyon szuper, az egyik mire ma hazaertem el is tűnt valahova... És nem találom. Persze simán lehet, hogy az akvában van Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Lehet, de sajnos az is lehet, hovy elindult csavarogni, néz körül az akva mellett is Köszi, hogy benéztél! Megnéztem, körülötte nincs, és nem látok a bútoron sem nyomokat, úgy hogy bizakodok Akkor van remény Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 18:37 |
|
|
drywer79
|
titusz írta: drywer79 írta: titusz írta: A sisakokat azért rendszeresen ellenőrizd szeretnek az akván kívül is csavarogni Köszi, hogy benéztél! Nagyon szuper, az egyik mire ma hazaertem el is tűnt valahova... És nem találom. Persze simán lehet, hogy az akvában van Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Lehet, de sajnos az is lehet, hovy elindult csavarogni, néz körül az akva mellett is Köszi, hogy benéztél! Megnéztem, körülötte nincs, és nem látok a bútoron sem nyomokat, úgy hogy bizakodok
|
2018. október 2., kedd 18:35 |
|
|
titusz
|
drywer79 írta: titusz írta: A sisakokat azért rendszeresen ellenőrizd szeretnek az akván kívül is csavarogni Köszi, hogy benéztél! Nagyon szuper, az egyik mire ma hazaertem el is tűnt valahova... És nem találom. Persze simán lehet, hogy az akvában van Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Lehet, de sajnos az is lehet, hovy elindult csavarogni, néz körül az akva mellett is Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 18:25 |
|
|
drywer79
|
titusz írta: A sisakokat azért rendszeresen ellenőrizd szeretnek az akván kívül is csavarogni Köszi, hogy benéztél! Nagyon szuper, az egyik mire ma hazaertem el is tűnt valahova... És nem találom. Persze simán lehet, hogy az akvában van Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. október 2., kedd 18:22 |
|
|
titusz
|
A sisakokat azért rendszeresen ellenőrizd szeretnek az akván kívül is csavarogni Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 18:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nomaphila sp taiwan az új növény . Jó lesz
2018. október 2., kedd 18:06 |
|
|
drywer79
|
Ma jöttek új lakók. 2db sisakcsiga, 6db endler hím, 3db törpe szívó. Beindult a buli, jó őket nézni. Köszönöm az új növényt @Vasmacsonak, bal hátul a nagy levelű. (Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi is az, de nagyon tetszik) Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. október 1., hétfő 19:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: papó írta: Egy kicsit katonás az ültetés , de majd alakul . A lényeg hogy a kezdeti nehézségeken túl vagy , A mérnöki szemlélet, azt hiszem foghatom erre... Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Jajj ezzel nem azt mondtam hogy nem jó , csak azt hogy katonás
2018. szeptember 26., szerda 17:51 |
|
|