|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 11:45
|
Szerző |
Üzenet |
Grt
|
papó írta: Grt írta: Nem akartam, hogy még jobban tönkremenjen a Heteranthera z., így úgy láttam jónak,hogy a viszonylag szép részeit lenyírtam, visszaültettem, míg a "sérült" részeket kiszedtem. Talajporszívózás, vízcsere. A tápozás kiegészült +2ml Macro-val. Az előtérben mintha kevesebb lenne az alga. Remélem nem csak képzelődöm. Mindenesetre a növények szolídan, de bubiznak. Szépen alakul. Lesz CO2 ? Hétvégén egy élesztőset beüzemelek. A héten még vizsgázok, így annak is örülök, hogy a mai teendőket sikerült kiviteleznem...
|
2014. január 27., hétfő 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Grt írta: Nem akartam, hogy még jobban tönkremenjen a Heteranthera z., így úgy láttam jónak,hogy a viszonylag szép részeit lenyírtam, visszaültettem, míg a "sérült" részeket kiszedtem. Talajporszívózás, vízcsere. A tápozás kiegészült +2ml Macro-val. Az előtérben mintha kevesebb lenne az alga. Remélem nem csak képzelődöm. Mindenesetre a növények szolídan, de bubiznak. Szépen alakul. Lesz CO2 ?
2014. január 27., hétfő 19:56 |
|
|
Grt
|
Nem akartam, hogy még jobban tönkremenjen a Heteranthera z., így úgy láttam jónak,hogy a viszonylag szép részeit lenyírtam, visszaültettem, míg a "sérült" részeket kiszedtem. Talajporszívózás, vízcsere. A tápozás kiegészült +2ml Macro-val. Az előtérben mintha kevesebb lenne az alga. Remélem nem csak képzelődöm. Mindenesetre a növények szolídan, de bubiznak.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2014. január 27., hétfő 19:31 |
|
|
Grt
|
Köszönöm szépen a segítséget!
|
2014. január 26., vasárnap 22:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Grt írta: papó írta: Grt írta: Ma vettem észre, hogy a Heteranthera zosterifolia leveleivel valami nincs rendben. A levélcsúcsok foszlanak, áttetszővé váltak. Hiánytünet lenne? Esetleg ahhoz van köze, hogy az előtérben megjelent a barna alga? Ha a levélcsúcsok üvegessé válnak az macro hiányt jelezhet .Mérni kellene. Nagyon kellene egy CO2 . Ha nem más akkor egy harangos . Az is több mint semmi. Nem tudsz egy élesztőset vagy egy citromsavasat beüzemelni ? Beüzemelek egy élesztőset, régebben is az volt. Macro-t nem adagoltam eddig külön, csak a Dr.Garden-t. Egy héten egyszer meglehetne próbálni két -három mili macrot.
2014. január 26., vasárnap 22:37 |
|
|
Grt
|
papó írta: Grt írta: Ma vettem észre, hogy a Heteranthera zosterifolia leveleivel valami nincs rendben. A levélcsúcsok foszlanak, áttetszővé váltak. Hiánytünet lenne? Esetleg ahhoz van köze, hogy az előtérben megjelent a barna alga? Ha a levélcsúcsok üvegessé válnak az macro hiányt jelezhet .Mérni kellene. Nagyon kellene egy CO2 . Ha nem más akkor egy harangos . Az is több mint semmi. Nem tudsz egy élesztőset vagy egy citromsavasat beüzemelni ? Beüzemelek egy élesztőset, régebben is az volt. Macro-t nem adagoltam eddig külön, csak a Dr.Garden-t.
|
2014. január 26., vasárnap 22:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Grt írta: Ma vettem észre, hogy a Heteranthera zosterifolia leveleivel valami nincs rendben. A levélcsúcsok foszlanak, áttetszővé váltak. Hiánytünet lenne? Esetleg ahhoz van köze, hogy az előtérben megjelent a barna alga? Ha a levélcsúcsok üvegessé válnak az macro hiányt jelezhet .Mérni kellene. Nagyon kellene egy CO2 . Ha nem más akkor egy harangos . Az is több mint semmi. Nem tudsz egy élesztőset vagy egy citromsavasat beüzemelni ?
2014. január 26., vasárnap 22:24 |
|
|
Grt
|
Ma vettem észre, hogy a Heteranthera zosterifolia leveleivel valami nincs rendben. A levélcsúcsok foszlanak, áttetszővé váltak. Hiánytünet lenne? Esetleg ahhoz van köze, hogy az előtérben megjelent a barna alga?
|
2014. január 26., vasárnap 22:13 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
UPC Veszik az adást egész nap
|
2014. január 25., szombat 20:51 |
|
|
Grt
|
tommyv írta: Vagy legyező garnéla, múltkor papóéknál voltak ilyen elefánt méretűek. Van legyező garnélám, de csak nagyon ritkán sepreget. Igen, inkább csak dísznek számít. Egészen piros színű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grt 2014. január 25., szombat 20:51-kor.
|
2014. január 25., szombat 20:50 |
|
|