Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
süvegesrenáta87 írta: Jó estét kívánok!
A japanicán a szöszmő mérséklődött, de meg van töredezve. A myrophyllum az k.o. az összes felkopaszodott. Levágtam a tetejét és visszaültettem. Nagyon szeretem a garnélákat, de a rengeteg kakival mit csináljak? Nincs mese , csak úgy tudod a múlmot eltávolítani , ha egy csővel összeszívod.
2014. november 12., szerda 18:36 |
|
|
süvegesrenáta87
Csatlakozott: 2014. május 12., hétfő 16:24 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Püspökladény
|
Jó estét kívánok!
A japanicán a szöszmő mérséklődött, de meg van töredezve. A myrophyllum az k.o. az összes felkopaszodott. Levágtam a tetejét és visszaültettem. Nagyon szeretem a garnélákat, de a rengeteg kakival mit csináljak?
|
2014. november 12., szerda 17:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
süvegesrenáta87 írta: Jó reggelt! A hínár kopasz részét levágtam, de csak egy kis gombóc maradt, visszaültettem.(ez egyébként milyen hínár?) Megadtam az első adag macrot. A DC-ben a létyó kékes-zöld. A növények még mindig nem bubiznak!! Myrophyllum
2014. november 8., szombat 8:51 |
|
|
süvegesrenáta87
Csatlakozott: 2014. május 12., hétfő 16:24 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Püspökladény
|
Jó reggelt! A hínár kopasz részét levágtam, de csak egy kis gombóc maradt, visszaültettem.(ez egyébként milyen hínár?) Megadtam az első adag macrot. A DC-ben a létyó kékes-zöld. A növények még mindig nem bubiznak!!
|
2014. november 8., szombat 8:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
süvegesrenáta87 írta: papó írta: süvegesrenáta87 írta: Jó reggelt! Baj van! 2 szál hínár felkopaszodott, a japanica levele kiszőrösödött, olyan szöszmős. mutatom : segítsetek mi ez mit tegyek ? Mennyi ideig nem volt CO2 ? A felkopaszodott növényt vissza kellene vágni és a tetejét újra ültetni . A blyxát figyelni sé a sérült leveleket egy hegyes ollóval le kell vágni. Egy napig nem ment a co2 , előtte élesztős ment kb. egy hétig. Helyre fog jönni hamar.
2014. november 7., péntek 19:33 |
|
|
süvegesrenáta87
|
papó írta: süvegesrenáta87 írta: Jó reggelt! Baj van! 2 szál hínár felkopaszodott, a japanica levele kiszőrösödött, olyan szöszmős. mutatom : segítsetek mi ez mit tegyek ? Mennyi ideig nem volt CO2 ? A felkopaszodott növényt vissza kellene vágni és a tetejét újra ültetni . A blyxát figyelni sé a sérült leveleket egy hegyes ollóval le kell vágni. Egy napig nem ment a co2 , előtte élesztős ment kb. egy hétig.
|
2014. november 7., péntek 9:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
süvegesrenáta87 írta: Jó reggelt! Baj van! 2 szál hínár felkopaszodott, a japanica levele kiszőrösödött, olyan szöszmős. mutatom : segítsetek mi ez mit tegyek ? Mennyi ideig nem volt CO2 ? A felkopaszodott növényt vissza kellene vágni és a tetejét újra ültetni . A blyxát figyelni sé a sérült leveleket egy hegyes ollóval le kell vágni.
2014. november 7., péntek 9:10 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Kitartàs !
2014. november 7., péntek 9:08 |
|
|
süvegesrenáta87
|
Jó reggelt! Baj van! 2 szál hínár felkopaszodott, a japanica levele kiszőrösödött, olyan szöszmős. mutatom : segítsetek mi ez mit tegyek ?
|
2014. november 7., péntek 8:59 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
süvegesrenáta87 írta: Molroth írta: süvegesrenáta87 írta: Köszönöm Molroth! A palckot a párom szerezte a munkahelyéről. Hegesztős palck. Többet nem tudok róla , de megkérdezem és később megírom. Hú, előre is köszönöm! Mivel a szekrényben kell elrejtenem, ilyen kicsiben gondolkozom, és egy ilyen tökéletes lenne. Szia! Valószínű, h valamilyen kis szóda géphez használták. De az OLX-en van 2 db. megnézem, köszi!
2014. november 6., csütörtök 22:52 |
|
|