Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
köszönöm
|
2014. június 13., péntek 19:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: igazából megmondom őszintén, hogy most olyat készítettem ami nekem is tetszik és elég éretteret hagy az élőlényeknek rakok fel képet majd mindenképp csak meg szeretném várni még a boraras brigitt csapat meg a crs s garnik benne lesznek hogy mutatós is legyen jaaa és valanit szeretnék megosztani veletek. a szűrőmbe raktam be 100ml purigen kémiai szűrőanyagot. a víz olyan mintha nem is lenne benne az akváriumba főleg optiwhite üveggel. komolyan mondom hogy nem akartam hinni a szememnek mikor megláttam hogy 1óra alatt milyen tiszta lett Algamentes folytatást !
2014. június 13., péntek 19:18 |
|
|
premierpark
|
igazából megmondom őszintén, hogy most olyat készítettem ami nekem is tetszik és elég éretteret hagy az élőlényeknek rakok fel képet majd mindenképp csak meg szeretném várni még a boraras brigitt csapat meg a crs s garnik benne lesznek hogy mutatós is legyen jaaa és valanit szeretnék megosztani veletek. a szűrőmbe raktam be 100ml purigen kémiai szűrőanyagot. a víz olyan mintha nem is lenne benne az akváriumba főleg optiwhite üveggel. komolyan mondom hogy nem akartam hinni a szememnek mikor megláttam hogy 1óra alatt milyen tiszta lett
|
2014. június 13., péntek 16:32 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Ja és szeretnék tőletek kérdezni egy olyat, hogy a 27 fok nagyon sok?? Mármint a víz 27 fokos . Hűtenem kellene ?? Mennyi az a tds ami a legjobb a növényeknek/garnéláknak??? 6óra világítás most kezdetben elég ugye?
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Elég a 6 óra a kezdetben, 27 fok az kicsivel szobahőmérséklet felett van, szóval az is ideális, de egy PC ventilátort felé applikálhatsz, ha sok a szabadidőd . TDS-ről majd más felvilágosít, sosem mérem Nekem tetszik az elrendezés, én is mindig ilyen poharakkal meg feles-poharakkal súlyozom le a fákat
2014. június 13., péntek 16:26 |
|
|
premierpark
|
Ja és szeretnék tőletek kérdezni egy olyat, hogy a 27 fok nagyon sok?? Mármint a víz 27 fokos . Hűtenem kellene ?? Mennyi az a tds ami a legjobb a növényeknek/garnéláknak??? 6óra világítás most kezdetben elég ugye?
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. június 13., péntek 14:31 |
|
|
premierpark
|
Rakok fel párat, de csak úgy hogy az egészet ne lehessen látni Hozzátenném a derekam azóta is beton kemény Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. június 13., péntek 14:04 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Elkészült az akvárium képeket majd rakok csak megvárom, hogy szebb legyen Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ne viccelj már .. nyomjad felfele a képeket!
2014. június 12., csütörtök 21:56 |
|
|
premierpark
|
Elkészült az akvárium képeket majd rakok csak megvárom, hogy szebb legyen Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. június 12., csütörtök 19:09 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy kép sokat segítene.
_________________ K.Tamás
|
2014. június 1., vasárnap 14:13 |
|
|
premierpark
|
Igazatok van. Akkor röviden összefoglalnám, hogy mit csinálnék. Szóval akkor : ista shrimpet teljesen kimosom ami most van benne. Alá fog menni jbl aquabasis, Ada bacter-t rakjak rá szerintetek? A szűrőt mossam át? Vagy mit csináljak vele?? purigen-t mindenképp rakok bele mert a finger színezi a vizet, és jobb is lesz úgy érzem A fát még nem áztattam . 2 nap alatt lesüllyed szerintetek Illetve egy nagy dilemma, hogy hová rakjam a ki és befolyót, hogy meglegyen az áramlat.mehhez valami tanácsotok? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. június 1., vasárnap 12:14 |
|
|