Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Igéretes , nem látok benne semmi hibát. A kocsmából ha hazamész ne az akváriumba tedd a söröspoharat , mert jön az alga De ebben az akváriumban is elég egyenlőre a garden. Esetleg egy negyed macro menjen. jaaa a pohár az magától ment bele nem tudom hogy gondolta Ugye csütörtökön indítottam. akkor kapott 3 mili garden-t. ha ma vizet cserélek akkor is rakjak bele vagy csak jövőhéten? és az nem baj, hogy fecskendővel közvetlenül a vízbe nyomom?? nem szoktam külön egy kis vízbe rakni Jobb lenne elkeverni .
2014. június 16., hétfő 17:50 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: Igéretes , nem látok benne semmi hibát. A kocsmából ha hazamész ne az akváriumba tedd a söröspoharat , mert jön az alga De ebben az akváriumban is elég egyenlőre a garden. Esetleg egy negyed macro menjen. jaaa a pohár az magától ment bele nem tudom hogy gondolta Ugye csütörtökön indítottam. akkor kapott 3 mili garden-t. ha ma vizet cserélek akkor is rakjak bele vagy csak jövőhéten? és az nem baj, hogy fecskendővel közvetlenül a vízbe nyomom?? nem szoktam külön egy kis vízbe rakni
|
2014. június 16., hétfő 8:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Igéretes , nem látok benne semmi hibát. A kocsmából ha hazamész ne az akváriumba tedd a söröspoharat , mert jön az alga De ebben az akváriumban is elég egyenlőre a garden. Esetleg egy negyed macro menjen.
2014. június 15., vasárnap 20:42 |
|
|
premierpark
|
red moor
|
2014. június 15., vasárnap 20:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A finger gyökérről még nem hallottam. Mi az?
_________________ K.Tamás
|
2014. június 15., vasárnap 20:33 |
|
|
premierpark
|
Na nem birom ki hátha van benne hiba nem szép még kiváncsi vagyok mit szóltok végül tropica táptalaj lett. kimostam az ista talajt finger gyökér. purigen a szűrőben . perlon csere. mindent szépen elmostam kérnék véményeket ha lehet
|
2014. június 15., vasárnap 20:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Nálam tavasz óta 28 fokos folyamatosan.Az előző akvákban sem volt gond hosszabb távon sem,de hazudnék ha ez ideális lenne.Nanoban kevesebb víznél,gyengébb szűrésnél hátrányosabb a dolog,de szerintem még nem gáz a 28.Ha tudod,természetesen hűtsd egy kicsit,pl pc ventilátorral . Panel lakás?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. június 15., vasárnap 10:27 |
|
|
premierpark
|
rendben most kicsit hült az egész hála istennek megpróbálom 25 körül tartani azt szeretnén megkérdezni még hogy szerintetek jó így a co2 beoldás?? úgy csináltam meg, hogy az akvárium bal oldalán van a ki -és befolyó is. a jobb oldalon meg a diffúzor. így kb az akva feléig mennek fel a bubik és onnan már forgatja őket a szürő
|
2014. június 15., vasárnap 9:47 |
|
|
zsotyi
|
Nálam tavasz óta 28 fokos folyamatosan.Az előző akvákban sem volt gond hosszabb távon sem,de hazudnék ha ez ideális lenne.Nanoban kevesebb víznél,gyengébb szűrésnél hátrányosabb a dolog,de szerintem még nem gáz a 28.Ha tudod,természetesen hűtsd egy kicsit,pl pc ventilátorral .
_________________ ,
|
2014. június 14., szombat 14:14 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Ja és szeretnék tőletek kérdezni egy olyat, hogy a 27 fok nagyon sok?? Mármint a víz 27 fokos . Hűtenem kellene ?? Mennyi az a tds ami a legjobb a növényeknek/garnéláknak??? 6óra világítás most kezdetben elég ugye?
Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Nálam volt már 28-30 fokos a víz is. Rövid távon annyira nem okoz gondot de jobb ha az ideálison tartod.
_________________ K.Tamás
|
2014. június 13., péntek 21:03 |
|
|