Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Wow-wow!!! elég drasztikus változáson ment át az akváriumod... Gratulálok hozzá... Igen jó irányt vett a történet... A HC hamarosan összefüggő mezőt fog alkotni... A kövek kétségesek számomra..??? Savval letesztelted őket???
_________________Üdv. Bevi
|
2012. március 26., hétfő 22:47 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: No végre , hogy megmutattad A sok problémának nyoma sincs. Már majdnem kész az aljnövényzet is . Nem adtam még algairtó port ? Amit változtatnék. Jobb oldalra betennék a kövek közé egy-két tő közepes növényt és a fákat középen csupaszabban hagynám. Köszönöm a tanácsokat,megfogadom. Holnap beugrok az algaírtó porért. Szép estét!
|
2012. március 21., szerda 21:16 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HoZee írta: gjoci írta: A magas víz keménységet valószínű a nem megfelel kő választás okozta. Ezt orvosoltam,kicseréltem a köveket.Ezután kezdet beállni az akvárium.
Ezek milyen kövek most? Pontosan nem tudom,a Diószegi úti kőkereskedésben vettem.
|
2012. március 21., szerda 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
No végre , hogy megmutattad A sok problémának nyoma sincs. Már majdnem kész az aljnövényzet is . Nem adtam még algairtó port ? Amit változtatnék. Jobb oldalra betennék a kövek közé egy-két tő közepes növényt és a fákat középen csupaszabban hagynám.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. március 21., szerda 21:07 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
gjoci írta: A magas víz keménységet valószínű a nem megfelel kő választás okozta. Ezt orvosoltam,kicseréltem a köveket.Ezután kezdet beállni az akvárium.
Ezek milyen kövek most?
2012. március 21., szerda 20:54 |
|
|
gjoci
|
Köszi Tamás.
|
2012. március 21., szerda 20:47 |
|
|
Tamás
|
Ez teljesen Rendben van A köveidet nézegetve nem sok hibát lehetne találni az víz paraméterekben. A fonal alga ellen miért az algairtó por a leghatásosabb .
|
2012. március 21., szerda 20:09 |
|
|
gjoci
|
Sziasztok
Az akvárium 2 hónapos lett.Nagyon nagy változáson esett át. Az indításnál voltak gondok nem is kicsik.Nagyon kemény volt a víz,amit sajnos a növények fejlődésén meg is látszott. Pusztultak a halak,amit igazán nem tudtunk megfejteni,hogy miért történik. A magas víz keménységet valószínű a nem megfelel kő választás okozta. Ezt orvosoltam,kicseréltem a köveket.Ezután kezdet beállni az akvárium. Közben növényeket cserélgettem,olyanokra ami az elképzelésemhez közelebb vitt. Még mindig nem voltam teljesen elégedett a növények állapotával,ezért kipróbáltam az ozmó vizet,ami óriási változást hozott a növényeken.(előbb-utóbb beruházok egy ilyen készülékre). Egy kis fonal algával küzdök,és itt szeretném megkérdezni,hogy lehetne tőle megszabadulni mert nem nagyon akar eltűnni. Szeretném megköszönni a Papóék segítségét,nélkülük nem járnék itt.Mellékelek pár képet a mostani állapotról. Alga ügyben várom a tapasztaltabbak segítségét,amit előre is köszönök. További szép estét!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. március 21., szerda 20:02 |
|
|
gjoci
|
papó írta: Minden a helyén van .. nagyon jól összeraktad Lehet , csak kellene még pár növény . Köszönöm.Hétfőn megyek és megbeszéljük miket tegyünk még bele.
|
2012. január 13., péntek 20:01 |
|
|
gjoci
|
csabi1987 írta: Ez baba lesz nagyon! Sok sikert hozzá és az alga kerüljön el! Köszi Csabi.
|
2012. január 13., péntek 19:58 |
|
|