Szerző |
Üzenet |
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nos igen !! Nagyon jó az elrendezés az aljnövényzet pedig hamar megnő. Gratulálok ! Köszönöm az elismerő szavakat.
|
2012. szeptember 5., szerda 18:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos igen !! Nagyon jó az elrendezés az aljnövényzet pedig hamar megnő. Gratulálok !
2012. szeptember 5., szerda 18:46 |
|
|
gjoci
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 13:12 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Azt hiszem egy kis kavarodás történt a képek feltöltésénél a sorrendben. Jelenleg így néz ki most az akvárium.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. szeptember 5., szerda 18:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zeppelin írta: Azt hiszem baloldalon Hygrophila polysterma van. Ha az felnöveszted a vízfelszínig sokkal jobb lesz az összkép. Míg az fel nem nő nem nyúlnék hozzá , aztán lehet "agyalni " Nagyon jó meglátás
2012. szeptember 4., kedd 20:56 |
|
|
gjoci
|
zeppelin írta: Azt hiszem baloldalon Hygrophila polysterma van. Ha az felnöveszted a vízfelszínig sokkal jobb lesz az összkép. Míg az fel nem nő nem nyúlnék hozzá , aztán lehet "agyalni " Köszönöm,meglátjuk mi sül ki belőle.
|
2012. szeptember 4., kedd 20:24 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Azt hiszem baloldalon Hygrophila polysterma van. Ha az felnöveszted a vízfelszínig sokkal jobb lesz az összkép. Míg az fel nem nő nem nyúlnék hozzá , aztán lehet "agyalni "
|
2012. szeptember 4., kedd 20:10 |
|
|
gjoci
|
papó írta: Nem is tudom . Az előző elrendezésben a fa hangsúlyosabb kiemelése jobban bejött. Igaz , baloldalon nem tudom hátul mi is az elképzelésed. Szerinted ha középen a fa kompozíciónál ritkítok a növényzeten,akkor jobban hangsúlyosabb lesz? Baloldalon hátulra igazából nem terveztem semmit,de ha te neked van valami ötleted,akkor azt nagyon szívesen veszem. Köszönöm a választ.
|
2012. szeptember 4., kedd 19:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem is tudom . Az előző elrendezésben a fa hangsúlyosabb kiemelése jobban bejött. Igaz , baloldalon nem tudom hátul mi is az elképzelésed.
2012. szeptember 3., hétfő 21:54 |
|
|
gjoci
|
Sziasztok! Nagyon régen nem posztoltam az akvárium állapotát,fejlődését. Most sikerült időt szakítanom rá.Az aki nagy változáson eset át,már nem voltam elégedett az eredeti elrendezéssel, ezért kb. egy jó hónapja picit(nagyon) átrendeztem. Talaj maradt,csak egy picit a vastagságán változtattam itt-ott. Csatolok pár képet az átrendezéskori és a jelenlegi állapotról. Várom a véleményeket esetleg min változtassak.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. szeptember 3., hétfő 21:46 |
|
|
gjoci
|
bevi írta: Wow-wow!!! elég drasztikus változáson ment át az akváriumod... Gratulálok hozzá... Igen jó irányt vett a történet... A HC hamarosan összefüggő mezőt fog alkotni... A kövek kétségesek számomra..??? Savval letesztelted őket??? Köszönöm bevi a dicséretet. Tanultam az akvárium indításánál használt kövekből,ezeket sajnos nem teszteltem,meg is lett a baj. A mostani köveknél ez volt az első,minden rendben van . További szép napot!
|
2012. március 27., kedd 6:28 |
|
|