Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Icepeak írta: papó írta: Mikor mutatsz már valamit ? Mindennek eljön az ideje Most a nehezéket lecseréltem illetve átraktam végre az anubiasokat. Még kelleni fog néhány tő az már biztos Van most egy doboz új fajta Anubiasom , még a nevét sem tudom. Nagyon jól néz most ki bár nem tudom mekkorára nő. De szerintem most is használható , legfeljebb ha "benga " lesz lecseréled.
2014. március 20., csütörtök 19:30 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Mikor mutatsz már valamit ? Mindennek eljön az ideje Most a nehezéket lecseréltem illetve átraktam végre az anubiasokat. Még kelleni fog néhány tő az már biztos
2014. március 20., csütörtök 17:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Egy kicsit előre siettem a növényesítés terén:) A nagyból a bolbitis-t mindenféleképpen ki kellett vennem mivel nagyon sokat árnyékolt. Ha minden igaz némi moha is érkezik nemsoká és azokat végképp nem akarom a nagyba berakni nehogy mindenhova benője magát... Ha már itt tartok akkor az anubiasokat is átrakom had szokják az új helyüket. Még csak bele vannak dobálva mivel a végleges helyükre nem tudom berakni a nehezék miatt Ennek okán muszáj volt pilácsot felé rakni ezért visszakerült a lámpa , de a gyári 13W izzójával. Hát nem sok nem sok , de még nem akarok több fényt! A co2 is visszaraktam egyúttal be is lőttem az adagolást 1bubi/13-14s. Mikor mutatsz már valamit ?
2014. március 19., szerda 19:47 |
|
|
Icepeak
|
Egy kicsit előre siettem a növényesítés terén:) A nagyból a bolbitis-t mindenféleképpen ki kellett vennem mivel nagyon sokat árnyékolt. Ha minden igaz némi moha is érkezik nemsoká és azokat végképp nem akarom a nagyba berakni nehogy mindenhova benője magát... Ha már itt tartok akkor az anubiasokat is átrakom had szokják az új helyüket. Még csak bele vannak dobálva mivel a végleges helyükre nem tudom berakni a nehezék miatt Ennek okán muszáj volt pilácsot felé rakni ezért visszakerült a lámpa , de a gyári 13W izzójával. Hát nem sok nem sok , de még nem akarok több fényt! A co2 is visszaraktam egyúttal be is lőttem az adagolást 1bubi/13-14s.
2014. március 19., szerda 17:33 |
|
|
Icepeak
|
HUGO írta: Icepeak írta: papó írta: Icepeak írta: Akkor folytatom!
Az előző scapből megmentettem némi Ista shrimp soilt amit átmostam és kisütöttem. Ez ment alulra majd a tetejére fél centi vastagon egy friss réteg ugyanebből a talajból! elől 1cm vastag hátul 2,5cm. Táptalaj nincs alatta. Vízzel már fel van töltve ,hogy a fák megszívják magukat , addig is egy kővel le vannak súlyozva nehogy elkóboroljanak. Növények még nincsenek benne , de már a nagyban pihen a bolbitis és a riccardia. Növényesítés majd következő hónapban lesz addig csak a szűrés megy! Kösz az ipari mennyiségű ammania sp. t. Hihetetlen hogy egy pici akváriumban nevelted. Én köszönöm És még ha tudná ,hogy mennyit szétosztogattam Nekem mégsem adtál! Nem kértél , de nemsoká a nagyban is vágni kell Mostmár tudom ,hogy kinek kell szólni
2014. március 19., szerda 16:59 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: papó írta: Icepeak írta: Akkor folytatom!
Az előző scapből megmentettem némi Ista shrimp soilt amit átmostam és kisütöttem. Ez ment alulra majd a tetejére fél centi vastagon egy friss réteg ugyanebből a talajból! elől 1cm vastag hátul 2,5cm. Táptalaj nincs alatta. Vízzel már fel van töltve ,hogy a fák megszívják magukat , addig is egy kővel le vannak súlyozva nehogy elkóboroljanak. Növények még nincsenek benne , de már a nagyban pihen a bolbitis és a riccardia. Növényesítés majd következő hónapban lesz addig csak a szűrés megy! Kösz az ipari mennyiségű ammania sp. t. Hihetetlen hogy egy pici akváriumban nevelted. Én köszönöm És még ha tudná ,hogy mennyit szétosztogattam Nekem mégsem adtál!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. március 17., hétfő 21:10 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Icepeak írta: Akkor folytatom!
Az előző scapből megmentettem némi Ista shrimp soilt amit átmostam és kisütöttem. Ez ment alulra majd a tetejére fél centi vastagon egy friss réteg ugyanebből a talajból! elől 1cm vastag hátul 2,5cm. Táptalaj nincs alatta. Vízzel már fel van töltve ,hogy a fák megszívják magukat , addig is egy kővel le vannak súlyozva nehogy elkóboroljanak. Növények még nincsenek benne , de már a nagyban pihen a bolbitis és a riccardia. Növényesítés majd következő hónapban lesz addig csak a szűrés megy! Kösz az ipari mennyiségű ammania sp. t. Hihetetlen hogy egy pici akváriumban nevelted. Én köszönöm És még ha tudná ,hogy mennyit szétosztogattam
2014. március 17., hétfő 21:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Akkor folytatom!
Az előző scapből megmentettem némi Ista shrimp soilt amit átmostam és kisütöttem. Ez ment alulra majd a tetejére fél centi vastagon egy friss réteg ugyanebből a talajból! elől 1cm vastag hátul 2,5cm. Táptalaj nincs alatta. Vízzel már fel van töltve ,hogy a fák megszívják magukat , addig is egy kővel le vannak súlyozva nehogy elkóboroljanak. Növények még nincsenek benne , de már a nagyban pihen a bolbitis és a riccardia. Növényesítés majd következő hónapban lesz addig csak a szűrés megy! Kösz az ipari mennyiségű ammania sp. t. Hihetetlen hogy egy pici akváriumban nevelted.
2014. március 17., hétfő 19:27 |
|
|
Icepeak
|
Akkor folytatom!
Az előző scapből megmentettem némi Ista shrimp soilt amit átmostam és kisütöttem. Ez ment alulra majd a tetejére fél centi vastagon egy friss réteg ugyanebből a talajból! elől 1cm vastag hátul 2,5cm. Táptalaj nincs alatta. Vízzel már fel van töltve ,hogy a fák megszívják magukat , addig is egy kővel le vannak súlyozva nehogy elkóboroljanak. Növények még nincsenek benne , de már a nagyban pihen a bolbitis és a riccardia. Növényesítés majd következő hónapban lesz addig csak a szűrés megy!
2014. március 17., hétfő 15:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: papó írta: Nekem egy ragadozó madár lábára hasonlít a jobboldali rész. A másik felével kiegészítve egy öreg fa is lehet a gyökereivel. Kíváncsi leszek , hogy a három említett növénnyel elegendően fel tudod - e öltöztetni. Szerintem sikerülni fog Főleg még ha mohával megspékelem. A növények amúgyis másodlagosak lesznek El nem tudom képzeli mi fog ebből "kisülni"
2014. március 16., vasárnap 18:54 |
|
|