Lassan , de biztosan kezdek a végére érni a csinosításnak
A garnik nagyon örülnek a sok újdonságnak főleg a láva kőnek. Nem értem miért , de biztos ,hogy valami késztetést éreznek ,hogy azon matassanak és leszedjék róla a riccardiát......
A növények megvannak hozzák az új leveleket szépen fejlődnek. Panasz nem lehet rájuk! Eddig tartottam tőle ,hogy nem fog normálisan működni , de úgy látszik tévedtem.
Várom már mikor fog istenigazából bedurranni a növényzet és eldzsungelesedni. A garnélák biztos nagyon fogják díjazni
A garnik továbbra is jól elvannak. Elhullás vagy kedvtelenséget nem tapasztaltam. Állandóan matatnak és keresik a kaját
Vedlés rendszeresen van úgyhogy nem is igazán aggódok. Kajáért olyan verekedést csapnak ,hogy csak bambulok... pedig 2naponta kapnak kaját és van némi barna alga is az akváriumba , de ha nekik ez így jó hát legyen
A karbantartás maradt. Heti 2 alkalommal(vasárnap / szerda) vízcsere 4liternyi 150tds-es vízzel. Vízcserekor megy a tápozás 1-1ml micro macro és az ásványi anyag is. Ez természetesen emel a tds szinten (190-200) , de ezt próbálom a következőkben lentebb tornázni úgy ,hogy a csere víz 130-as lesz. Co2 továbbra is 0-24 pöfög 20s/1bubival. Levegőztetés napi 3X reggel délben este ezzel elejét is veszem a felszín taknyolódásának.
Képeket majd hozok ha levonult a barna alga az üvegről és végére érek az építésnek