Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Valami nekem mégis hiányzik a pogstemon mező és a HC. közötti terepen. Talán valami kis elfektetett fa ág ? papó írta: Elképzelni nem tudom mi lenne a jobb..lehet én követ nem tennék bele. De hát látni kellene Hát Papó, nem vagy egy köves fajta, de engem lehet megköveznél a Gergő akváriumköveivel. Különben meg nézzétek csak vissza az általam belinkelt HAC No.2 fotót. Ott is vannak kövek. Jó, mondjuk nálam is, de Papó szerint én nem vagyok mérvadó, mert nálam nem elég a fa.... Megyek és megkövülök. Egyébként Gergő valóban engedd meg a gratulációimat, mert nagyon szép egészségesek a növények. Ha ilyet látok, szinte mindig majd kicsordul a könnyem..
2011. július 20., szerda 19:59 |
|
|
Gergő
|
papó írta: " Elképzelni nem tudom mi lenne a jobb..lehet én követ nem tennék bele. De hát látni kellene Huhúúúúúúúú Csak meg ne lássa KaZe, hogy Papó kő ellenes Mindenesetre majd megnézem/kipróbálom az "összes" létező variációt.
|
2011. július 20., szerda 19:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
" HM és a HC közé gondoltam egy olyat is, hogy a HM ből jönne ki egy kisebb faág és ráborulna a HC-re, de szerintem lehet csak rontanék a jelenlegi összképen. Mi a véleményetek?" Láthatod Gergő , hogy az üzletben is feszt szétbombázom az akváriumokat .. Elképzelni nem tudom mi lenne a jobb..lehet én követ nem tennék bele. De hát látni kellene
2011. július 20., szerda 19:41 |
|
|
Gergő
|
KaZe írta: Lényegesen jobb lett a kép, de én csak kitartóan tennék ide-oda köveket néhány darabot, hogy megtörjem a növények katonás rendjét... Akkor elő is veszem a szekrényem aljából a köveket Megnézegetem melyik kő passzolna a HC-be (faág folytatás vonalában) belesüllyesztve, a HM elé vagy lehet a HM-ből kiinduló és kinyúló kő. A pogók közé is lehet behelyezek egyet,kettőt akkor. Megnézem milyen kövekkel papó írta: Nem is tudom mit tennék a H.M. tövébe .. talán még néhány tő Staut. Majd először rendezem a vizem, mert a Stauval van némi gondom, aztán majd még szerzek be egy kis zőcséget a HM és a HC közé A HM és a HC közé gondoltam egy olyat is, hogy a HM ből jönne ki egy kisebb faág és ráborulna a HC-re, de szerintem lehet csak rontanék a jelenlegi összképen. Mi a véleményetek?
|
2011. július 20., szerda 19:18 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Erre mondják , hogy a más szemében a szálkát is ... és ez a jó !! Akkor valamit nagyon elszúrhattam. papó írta: Nem is tudom mit tennék a H.M. tövébe .. talán még néhány tő Staut. ÁMEN
2011. július 20., szerda 19:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Erre mondják , hogy a más szemében a szálkát is ... és ez a jó !! Nagyon szép egésségesek a növények és ha tényleg nem lesz az elválasztás annyira mérnöki , akkor nehéz lesz belekötni Nem is tudom mit tennék a H.M. tövébe .. talán még néhány tő Staut.
2011. július 20., szerda 18:22 |
|
|
KaZe
|
Lényegesen jobb lett a kép, de én csak kitartóan tennék ide-oda köveket néhány darabot, hogy megtörjem a növények katonás rendjét, legalábbis ami a HC.t illeti. (Ne vedd kérlek tolakodásnak, inkább tanácsnak. Amit az ember vagy betart, vagy nem. A lakberendezés igazi szépségei. ) Azokra a pontokra, ahol a HC és a HM találkozik, a HC és az egyébként remekül beforgatott mohás ág folytatásaként mintegy véletlen ottfelejtett darabot és esetleg a pogók közé valahogy bejátszani, hogy ne legyen túl hangsúlyos se, de mégis jobban egyensúlyban legyen az összkép. Szerintem. A HM nekem nagyon tetszik kócosan.
2011. július 20., szerda 17:37 |
|
|
Gergő
|
Köszönöm zeppelin! Reméltem, hogy jobb lesz az akvárium így. Valahogy természetesebbet akartam kihozni belőle. Még hátul a piros növényt várom hogy benője a kis teret (jobb oldalról- hátul)
|
2011. július 20., szerda 16:14 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Hmm. Egy kis elmozdulás az aranymetszés felé és máris megváltozott az aksi ! Nagy - nagy előnyére !
|
2011. július 20., szerda 15:33 |
|
|
Gergő
|
Sziasztok! Rég nem írtam, sajnos elég sok volt a dolgom mostanság. Ami azóta történ : vízcserék,kisebb alga elleni harc,volt egy kisebb vihar ami átrendezte az akváriumot . , nyírások, ültetés,stb. Most jöjjenek a képek inkább: Aztán nyírás után és a vihar előtti kép, csak hogy össze lehessen hasonlítani. Várom a véleményeket.A vihar következtében kidőlt a fám
|
2011. július 20., szerda 12:41 |
|
|