Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon rendben van!Grat hozzá.Nem vagyok nagy növényszakértő és sokat felejtek,meg lehet elkerülte a figyelmemet mikor átolvastam a naplódat,de mi az a vöröses növény középen?
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Röviden ..szuper ! Lassan készítheted a versenyfotóidat az AGA ra. Úgy kellene a nyírást időzítened.
2011. augusztus 29., hétfő 21:11 |
|
|
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Aztaa ezt titkoltad eddig ? Ezután kötelező lesz gyakrabban fórumoznod! Gyönyörű
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:08 |
|
|
Gergő
|
Sziasztok! Sajnos nem volt sok időm mostanság, hogy fórumozzak, most is csak ilyenkor tudok egy kicsit. Gondoltam megosztom veletek, hogy áll most az akvárium. Gyorsan lőttem pár fotót, de nem a legjobb minőség. A lényeg látszik,nagyjából Majd ha az időm engedi akkor rakok fel jobb minőségű képet is. Meg lassan jobb oldalt hátul és a pogostemonoknál ritkítás lesz.Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki hogy a Stau kezd helyrejönni Egyébként ma volt egy kis plusz tápozás és vízcsere. Röviden ennyi.
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ezek szerint Gergő ,jól boldogulsz a Stau.-val. Várjuk a képeket.
2011. augusztus 13., szombat 16:18 |
|
|
Gergő
|
Sziasztok! Bocsánat,hogy eddig nem írtam, csak elég sok volt a dolgom. Próbáltam fissidenses faágat berakni a HM elé ,de valahogy nem passzolt oda. Úgy érzem más moha fajjal se tetszene. A köveket még nem próbáltam, úgy vagyok vele, egyenlőre ennyi idő mellett jó így Amit megfogok valósítani az a Staus variáció. A Staurogynet végig fogom növeszteni egészen a HM és a HC előtt a bal oldali elejéig, kicsit úgy mintha visszakanyarodna és akkor lesz egy kis térhatás is. Sőt még talán kihozhatok a HC-ből valami "tónak a medrét".Bár ez egy következő fejezet lesz valamikor. Szerintetek? Milyen lenne Staurogynevel végig vinni azt a vonalat? MÁS! A fissidens nő is meg nem is. Inkább azt mondanám, hogy lassú növekedésű de ha megnézed a topicot Csabi akkor láthatod, hogy mennyit nőtt. Azt hiszem leírtam, hogy mikor cseréltem a jávait fissidensre. Majd ha lesz egy szabad napom akkor takarítok,vizet cserélek és csinálok képet is. Akkor azon majd jobban lehet látni a változást/növekedést. Most változtattam a vízcserémen és a tápozáson, hátha helyre jönne a Stau. Addig várok még az ültetésükkel.
|
2011. augusztus 13., szombat 7:39 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Szia!
Szép az akváriumod! Szép egészségesek a növények! Fissidens Fontanus hogy fejlődik? Gyorsan, lassan?
|
2011. július 28., csütörtök 10:25 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Szia! Gratula a növényekhez szépek, a fa "kidőlése" pedig tényleg sokat javított az összképen. Ebbe a kő vitába nem merülnék bele, mert én sem tudom eldönteni, hogy jól állna-e neki, vagy sem. Viszont a HM elé, ahova papó javasolta a plusz Stau-t, esetleg kövekre kötözött Monosolenium tenerrumot is el tudnék képzelni, mert a mély zöld színével és érdekes levélzetével, egy kicsit megbontaná a "rendet", ja és így kerülne az akváriumba kő, ami nem látszik, úgyhogy papó és KaZe is megnyugodhatna, mert lenne is kő, meg nem is
|
2011. július 21., csütörtök 6:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A fenéket vagyok kő ellenes Csak valahogy nem tudom elképzelni a köveket ilyen elrendezéssel , mert a talajt túl "egyenes" a kövekhez. De lássuk a medvét
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. július 20., szerda 20:07 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Még egy kérdés. A bal hátsó sarokba a HM mögé esetleg a Proserpinaca palustris Cubát berakni? Tudom nem egy gyorsan növő fajta, de én lehet úgy csinálnám, hogy ő legyen a HM fölött, így nem hagynék a HM-nek akkora teret az elburjánzásta, viszont mégis megtörné egy kicsit a hátsó HM hegemóniát.(Látni vélem a képet lelki szemeimmel) Az elejéről meg majd gondoskodsz, oda már úgyse merek semmit mondani, mert megkövezés tárgyát fogom képezni.
2011. július 20., szerda 20:06 |
|
|