Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: papó írta: pit975 írta: Jó lesz, evvel a kevés növényel is a max-ot hoztad! gratulálok!! Csak most álld meg hogy nem nyúlkálsz hozzá, hagy álljon be az akva. Frankó az új szűrőd Bizony . Nem tudom lett volna - e kedvem ennyi növénnyel egyáltalán nekifogni. Érdekes a vödörben soknak tűnt! Nem volt túl kicsi az a vödör ? Tényleg minden elismerésem .
2012. április 29., vasárnap 13:03 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: pit975 írta: Jó lesz, evvel a kevés növényel is a max-ot hoztad! gratulálok!! Csak most álld meg hogy nem nyúlkálsz hozzá, hagy álljon be az akva. Frankó az új szűrőd Bizony . Nem tudom lett volna - e kedvem ennyi növénnyel egyáltalán nekifogni. Érdekes a vödörben soknak tűnt!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 29., vasárnap 13:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
pit975 írta: Jó lesz, evvel a kevés növényel is a max-ot hoztad! gratulálok!! Csak most álld meg hogy nem nyúlkálsz hozzá, hagy álljon be az akva. Frankó az új szűrőd Bizony . Nem tudom lett volna - e kedvem ennyi növénnyel egyáltalán nekifogni.
2012. április 29., vasárnap 12:53 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mexx2 írta: myk74 írta: pit975 írta: Szöszmentes? HMMM. Neked lett igazad!! Mi van ezekkel az új eheimekkel? Amióta küldtél pü-t én is figyelem ezt a szöszt,de idáig semmi,jól szűr (szöszmentes az akim) KOPP KOPP!! Véleményt is azért nem írtam erről a JBL e szűrőről,mert a működési elve olyan mint az új szériás eheimeknek. De úgy néz ki hogy ennél nem áll fent ez a jelenség!! Soha ennyire még nem tetszett víz mint most!Mint ha nem is lenne az akiban víz! Nem azért tisztább a víz mert ennek nagyobb a szűrőanyag térfogata? Nem!Ugyan akkora a szűrőtérfogata(nekem az eccoban 4 kosár volt),csak itt külön úton megy le a "koszos" víz, ott is úgy megy elméletileg mert oldalt folyik le,de valamiért nem volt az igazi!
|
2012. április 29., vasárnap 10:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: pit975 írta: Szöszmentes? HMMM. Neked lett igazad!! Mi van ezekkel az új eheimekkel? Amióta küldtél pü-t én is figyelem ezt a szöszt,de idáig semmi,jól szűr (szöszmentes az akim) KOPP KOPP!! Véleményt is azért nem írtam erről a JBL e szűrőről,mert a működési elve olyan mint az új szériás eheimeknek. De úgy néz ki hogy ennél nem áll fent ez a jelenség!! Soha ennyire még nem tetszett víz mint most!Mint ha nem is lenne az akiban víz! Nem azért tisztább a víz mert ennek nagyobb a szűrőanyag térfogata?
_________________ K.Tamás
|
2012. április 29., vasárnap 9:12 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
ideje volt a képnek szép lett!
|
2012. április 29., vasárnap 8:15 |
|
|
myk74
|
N-emy írta: Szuper ! Már csak a garnik véleményét kel kikérned . A szűrőben pedig csak az örömöd fogod lelni. Egy jó tanács a feltöltéshez: 1. mindig üres vödörrel indulj neki 2. a szívó csövet beteszed az akvába, a nyomót pedig jól megszívod. Itt nincs feltöltőpumpa( egyel kevesebb meghibásodási lehetőség). 3. a víz megindul és automatikusan feltölti az egész rendszert, ezalatt simán van időd elhelyezned a nyomóágat is. 4. bekapcs! Amennyiben kicsit zörög ,azt a rotor fölé beszorult levegő okozhatja. Ezt a szűrő oldalirányú billentésével meg is lehet oldani. Ennyi. 5 ENJOY Köszi a tanácsokat,megfogadom! Forraltam vizet: Neptun teszt szerint GH:11 KH:3 PH:nincsen tesztem,pótolom
|
2012. április 29., vasárnap 8:11 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szuper ! Már csak a garnik véleményét kel kikérned . A szűrőben pedig csak az örömöd fogod lelni. Egy jó tanács a feltöltéshez: 1. mindig üres vödörrel indulj neki 2. a szívó csövet beteszed az akvába, a nyomót pedig jól megszívod. Itt nincs feltöltőpumpa( egyel kevesebb meghibásodási lehetőség). 3. a víz megindul és automatikusan feltölti az egész rendszert, ezalatt simán van időd elhelyezned a nyomóágat is. 4. bekapcs! Amennyiben kicsit zörög ,azt a rotor fölé beszorult levegő okozhatja. Ezt a szűrő oldalirányú billentésével meg is lehet oldani. Ennyi. 5 ENJOY
|
2012. április 29., vasárnap 7:27 |
|
|
myk74
|
pit975 írta: Szöszmentes? HMMM. Neked lett igazad!! Mi van ezekkel az új eheimekkel? Amióta küldtél pü-t én is figyelem ezt a szöszt,de idáig semmi,jól szűr (szöszmentes az akim) KOPP KOPP!! Véleményt is azért nem írtam erről a JBL e szűrőről,mert a működési elve olyan mint az új szériás eheimeknek. De úgy néz ki hogy ennél nem áll fent ez a jelenség!! Soha ennyire még nem tetszett víz mint most!Mint ha nem is lenne az akiban víz!
|
2012. április 28., szombat 21:39 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szöszmentes? HMMM. Neked lett igazad!! Mi van ezekkel az új eheimekkel? Amióta küldtél pü-t én is figyelem ezt a szöszt,de idáig semmi,jól szűr (szöszmentes az akim) KOPP KOPP!! Véleményt is azért nem írtam erről a JBL e szűrőről,mert a működési elve olyan mint az új szériás eheimeknek. De úgy néz ki hogy ennél nem áll fent ez a jelenség!!
|
2012. április 28., szombat 21:36 |
|
|