Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Sosem értem , hogyan lehet ennyire tiszta egy akvárium.
2012. június 3., vasárnap 16:38 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Mexx2 írta: Most látom csak, hogy mekkora az a csiga. A mohákat, ha letisztítod a mohákat akkor elmúlik az ecsetalga? Teljesen letisztítottam így elmúlt . Nálam szerintem az áramlással való variálásom miatt jött elő,most belőttem , nem kavarja az aljzatot sem és nagyjábból egyenletes mindenhol. Remélem nem jön vissza!Bár még pár helyen van a mohában. Csigusz még nőni fog. Nálam meg szinte nem is éri a áramlat és tele van kosszal a moha. De egyszerűen nem értem miért.
_________________ K.Tamás
|
2012. június 3., vasárnap 15:59 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mexx2 írta: Most látom csak, hogy mekkora az a csiga. A mohákat, ha letisztítod a mohákat akkor elmúlik az ecsetalga? Teljesen letisztítottam így elmúlt . Nálam szerintem az áramlással való variálásom miatt jött elő,most belőttem , nem kavarja az aljzatot sem és nagyjábból egyenletes mindenhol. Remélem nem jön vissza!Bár még pár helyen van a mohában. Csigusz még nőni fog.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. június 3., vasárnap 15:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Most látom csak, hogy mekkora az a csiga. A mohákat, ha letisztítod a mohákat akkor elmúlik az ecsetalga?
_________________ K.Tamás
|
2012. június 3., vasárnap 11:52 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia, persze hogy érdekel minket!!! Szép egészséges akvárium, ennyi algája mindenkinek van szerintem, bár Papó lehet hogy kivétel! De a kivétel erősíti a szabályt
|
2012. június 3., vasárnap 10:17 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mostanában kevésbé vagyok aktív,de olvasom szorgalmasan a fórumot.Az éjszakai melóra való átállás nem megy zökkenőmentesen. Egy kis helyzetjelentés az akiról hátha érdekel valakit. Kezd magához térni az akvárium!kop kop Levettem a fa tetejéről a mohát,mert nagyon sok koszt összegyüjtött és tele volt ecsettel is.A többi helyen a moha éledezik,a vizicsillagok nőnek mint a bolondgomba,a rotalák tetejét visszaültettem és a fonalas algás részeket eltávolítottam.Stau és pogo nem szeret engem,bár a pogot a nyulak legelik szerintem . Kaptam Mardelboy barátomtól monosoleniumot a garnik szeretik nagyon,meg nekem is tetszik.Egy kis kőre kötöztem jobb oldalt. Most nem mérek semmilyen vízparamétert nem idegesítem magam,tápozni 2 naponta tápozok csak ,akkor is csak a napi adagot,etetni is 2 naponta szoktam.Próbálom nem terhelni a vizet. A jobb oldalon lévő karácsony mohám világoszöld ,de miért?Weeping méregzöld ugyanott a bal oldalt. ALGAMENTES NAPOKAT MINDENKINEK!
|
2012. június 3., vasárnap 10:04 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
tócsagazt neki amíg "kultúrálódik" kitartást földim
|
2012. május 18., péntek 22:00 |
|
|
myk74
|
papó írta: Ha rendben lesznek a növényeid , akkor meglásd csak ritkán lesz ilyen problémád. Egyébként nem akkora baj ez . A bacik dolgoznak . Bízom benne én is! Raktam be még jó pár vizicsillagot ,had gyűljön a növénysereg!
|
2012. május 18., péntek 20:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ha rendben lesznek a növényeid , akkor meglásd csak ritkán lesz ilyen problémád. Egyébként nem akkora baj ez . A bacik dolgoznak .
2012. május 18., péntek 19:41 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Hihetetlenül olajos a vízfelszinem.Mit tehetek ellene?Leszivogatom,meg papirtörlővel felitatom de visszajön.Csináltam a hátfalra végig esőztetőt hátha feltöri,de annyira nem hatátsos.Ötletek? Sera Nitrivec minden vízfrissítésnél. Adagolom bele rendesen azt is.
|
2012. május 18., péntek 18:13 |
|
|