|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:40
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Először is Köszönöm Papó! Megkaptam a hiányzó cuccokat a Tropicalfish-től,és megy a rendszer.DC-m nincsen.Most 2 bubi /sec-el megy,mindenki jól van.Majd kiderül mennyit segít a co2 a lágyvizzel együtt. Reduktort nyitom -zárom,tűszelephez nem nyúlok,kb 1 perc beállítani.0,9-baron megy ,szépen ködöl a diffúzor .Vegyem a nyomást nagyobbra?Vagy elég ennyi is mert így is átnyomja a co2-t a diffin. Még egy tartót kell barkácsolnom,mert az asszony hiányolja a vázáját és kész! Talán elég lenne 1-1,5 bubi. Ha szépen dolgozik a difi akkor a nyomás is jó , minek babrálni ? A vázáz én sem adnám vissza
2012. július 12., csütörtök 18:51 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Hoppá, hoppá. Micsoda fejlesztések történtek itt. Ha rám halgatsz inkább a feleségednek veszel egy új vázát és ezt megtartod. Nagyon profin néz ki a palackal.
|
2012. július 12., csütörtök 14:39 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Először is Köszönöm Papó! Megkaptam a hiányzó cuccokat a Tropicalfish-től,és megy a rendszer.DC-m nincsen.Most 2 bubi /sec-el megy,mindenki jól van.Majd kiderül mennyit segít a co2 a lágyvizzel együtt. Reduktort nyitom -zárom,tűszelephez nem nyúlok,kb 1 perc beállítani.0,9-baron megy ,szépen ködöl a diffúzor .Vegyem a nyomást nagyobbra?Vagy elég ennyi is mert így is átnyomja a co2-t a diffin. Még egy tartót kell barkácsolnom,mert az asszony hiányolja a vázáját és kész!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 12., csütörtök 9:52 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
Daníí írta: Ami régen volt reduktorom észleltem ilyet, hogy elengedte a nyomást. A mágnesszelep kicsit más mint egy kis csap de remélem hülyeséget mondtam és működni fog a rendszer Nekem van beiktatva egy csap a rendszerben és mikor elzárom az atomizer takarításnál lehet hallani, hogy szisszen egyet a csap azt nem tudom akkor mennyi co2őt enged el Nem lehet hogy olyan volt a csap, ha elzárod, akkor tehermentesíti a csap utáni részt? Nekem pl. ilyen mágnesszelepem van. Amikor elzár, akkor elengedi a nyomást az utána lévő körből. Tehát nem vág pofán a nyomás, ha szét akarod szedni.
2012. július 8., vasárnap 12:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A Sera és a Aqua Medic is nagyon jó. Az előzőre 2 év a másodikra 1 év a garancia.
2012. július 8., vasárnap 11:02 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nem lettem nyugodtabb Állítólag a reduktoron van biztonsági szelep ami 3,5 bar kimenő nyomásnál kiold. Majd egy vödör vízben tesztelem,nehogy az akiból kiugorjon mindenki ha eltolok valamit. Milyen mágnes szelepet érdemes venni?
|
2012. július 8., vasárnap 5:36 |
|
|
Daníí
|
HoZee írta: Daníí írta: myk74 írta: Amíg nincsen csap,addig elég a tűszelepet zárni? Szerintem nem lesz elég, mert lehet túlnyomásnál a reduktor elengedi a gázt, meg tűszeleppel nem lehet olyan jól elzárni a rendszer. De szerintem ez a csapnál is meglesz, hogy hogyha elzárod elereszti a nyomást. De hátha nem Ha így lenne, akkor mágnesszelepnél is elengedné a nyomást. Egyébként van a reduktoron egyáltalán szelep ami elold túlnyomáskor? Tudtommal a palackokon van ilyen. De lehet tévedek. Meg mitől is lenne túlnyomás? Ami régen volt reduktorom észleltem ilyet, hogy elengedte a nyomást. A mágnesszelep kicsit más mint egy kis csap de remélem hülyeséget mondtam és működni fog a rendszer Nekem van beiktatva egy csap a rendszerben és mikor elzárom az atomizer takarításnál lehet hallani, hogy szisszen egyet a csap azt nem tudom akkor mennyi co2őt enged el
|
2012. július 7., szombat 21:33 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
Daníí írta: myk74 írta: Amíg nincsen csap,addig elég a tűszelepet zárni? Szerintem nem lesz elég, mert lehet túlnyomásnál a reduktor elengedi a gázt, meg tűszeleppel nem lehet olyan jól elzárni a rendszer. De szerintem ez a csapnál is meglesz, hogy hogyha elzárod elereszti a nyomást. De hátha nem Ha így lenne, akkor mágnesszelepnél is elengedné a nyomást. Egyébként van a reduktoron egyáltalán szelep ami elold túlnyomáskor? Tudtommal a palackokon van ilyen. De lehet tévedek. Meg mitől is lenne túlnyomás?
2012. július 7., szombat 19:46 |
|
|
Daníí
|
myk74 írta: Amíg nincsen csap,addig elég a tűszelepet zárni? Szerintem nem lesz elég, mert lehet túlnyomásnál a reduktor elengedi a gázt, meg tűszeleppel nem lehet olyan jól elzárni a rendszer. De szerintem ez a csapnál is meglesz, hogy hogyha elzárod elereszti a nyomást. De hátha nem
|
2012. július 7., szombat 17:28 |
|
|
myk74
|
Amíg nincsen csap,addig elég a tűszelepet zárni?
|
2012. július 7., szombat 14:52 |
|
|