Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 29., vasárnap 14:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tudnék csinálni ilyen lelógós dolgot , csak valahogyan nincs mostanában türelmem. Gondolom a sok sikerélmény ...
2012. július 28., szombat 21:18 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
myk74 írta: Mire gondolsz?Az úszó kagylótutaj gyökerére? Igen. Arra gondoltam. papó írta: Lelógatni mindet lehet , csak ne tegyük víz alá mert felfelé nő ... mind Jogos. Nyilván ezért is nem láttam még ilyesmit fán megvalósítva. A legjobb amire emlékszem valami microsorumos rákötözés volt, ahol a gyökérzete tényleg hasonlított a fáról lelógó indákhoz, (amiken Tarzan is közlekedni szokott) csak éppen a levelei miatt bukta hosszabb távon a dolog.
|
2012. július 28., szombat 21:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: papó írta: Nagyon hangulatos ilyen állapotban a vizicsillag . Nekem is nagyon megtetszett. Van egyébként ehhez a gyökérzethez hasonló növény, amit pl egy faágról lehetne így lelógatni? Lelógatni mindet lehet , csak ne tegyük víz alá mert felfelé nő ... mind
2012. július 28., szombat 20:32 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
zoi írta: papó írta: Nagyon hangulatos ilyen állapotban a vizicsillag . Nekem is nagyon megtetszett. Van egyébként ehhez a gyökérzethez hasonló növény, amit pl egy faágról lehetne így lelógatni? Mire gondolsz?Az úszó kagylótutaj gyökerére?
|
2012. július 28., szombat 20:22 |
|
|
myk74
|
papó írta: Blyxa akár a háttérben is megállná a helyét . Nagyon hangulatos ilyen állapotban a vizicsillag . Színte kiemeli a fát. Ha kevesebb lenne akkor ritka lenne ha meg több akkor elnyomná a fát. Küzdök is 2-3 naponta a vizicsillaggal .Kihúzom ,tetejét levágom,vissza ültetem,kicsit macera.De mindíg a szép felső részét látom,ami elég sok helyen vörösödik.
|
2012. július 28., szombat 20:15 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Nagyon hangulatos ilyen állapotban a vizicsillag . Nekem is nagyon megtetszett. Van egyébként ehhez a gyökérzethez hasonló növény, amit pl egy faágról lehetne így lelógatni?
|
2012. július 28., szombat 19:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Blyxa akár a háttérben is megállná a helyét . Nagyon hangulatos ilyen állapotban a vizicsillag . Színte kiemeli a fát. Ha kevesebb lenne akkor ritka lenne ha meg több akkor elnyomná a fát.
2012. július 28., szombat 18:27 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Igen beszéltük Papó mesterrel a Marsiela hirsuta-t,de még nem érzem magamban az erőt rá! De jó kis akvárium. Lehet a fa közelébe már nem ültetnék több növényt. Meghagynám a mostani állapotában , de a jobb oldalra mehet.. Van már embered ? Vagy csak suli időben ? Lehet a Marsiela hirsuta jól mutatna a monoselnium körül ,szerintem is a jobb oldalt kell nagyon erősíteni,Blyxat is mindenféleképpen megpróbálnám majd,csak nem tudom hová menjen,vizicsillagból szelektálok majd hogy legyen hely.Emberem csak suli időben üzemel ,de én szeretnék már eljutni hozzátok
|
2012. július 28., szombat 17:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: Igen beszéltük Papó mesterrel a Marsiela hirsuta-t,de még nem érzem magamban az erőt rá! De jó kis akvárium. Lehet a fa közelébe már nem ültetnék több növényt. Meghagynám a mostani állapotában , de a jobb oldalra mehet.. Van már embered ? Vagy csak suli időben ?
2012. július 28., szombat 17:26 |
|
|