Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez milyen növény? Szép kis pamacs.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 13., vasárnap 9:25 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Sziasztok! Vannak még gondok! Az ecset ellen a carbo és a locsoló fej eddig a leghatásosabb(lassan múlik)poppy ára beszalad egy sütőbe így ez marad,az esőztetőt csak kivettem mert nem igazán akart múlni a ecset alga mikor bent volt.Pedig azt hittem jó lesz. Bal hátul nem tudom mi van,a rotalák nem akarnak fejlődni,illetve az aljukon kis ecset pamacsok vannak.Vágjam el ,és ültessem újra? Pogo még mindig szeret Mostanában még pár hétig nem igazán tudok eljutni ozmoért,kiváncsi vagyok a kezelt kb 12-13 kh-gh csapvíz milyen károkat fog okozni.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. április 12., szombat 21:51 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mexx2 írta: Rég jelentkeztél. Ez nem hasonlít Myk csigatanyájára. Persze hogy nem hasonlít,mert ez a Garnizóna! Garnélafórumra is benézek,ott is régen jártam. Sok a munka ,nincsen semmire sem időm! Vannak csiguszok is azért. Garold szakitól kaptam sok kis almacsiguszt,meg a két tylo is bent dőzsöl! Viszont a két tylo és pár garni kap egy mini akit egy szivacsszűrővel,mert nagyon garázdák!
|
2014. március 29., szombat 12:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Rég jelentkeztél. Ez nem hasonlít Myk csigatanyájára.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 29., szombat 9:18 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: Jó a marsilea hirsuta csak lehetne egy picit több Mindig küzdök a picit többel! Soha nincsen elég növény az akimban,mert valami mindig közbejön! Az sárgább leveleket lecsíphetem? Pár darab van csak. Természetesen lecsípheted. Kár hogy messze vagy tudtam volna adni egy nagy bödönnel. Köszi! Nekem ez a táv segítség is aranyat ér!
|
2014. március 28., péntek 23:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: papó írta: Jó a marsilea hirsuta csak lehetne egy picit több Mindig küzdök a picit többel! Soha nincsen elég növény az akimban,mert valami mindig közbejön! Az sárgább leveleket lecsíphetem? Pár darab van csak. Természetesen lecsípheted. Kár hogy messze vagy tudtam volna adni egy nagy bödönnel.
2014. március 28., péntek 21:28 |
|
|
myk74
|
papó írta: Jó a marsilea hirsuta csak lehetne egy picit több Mindig küzdök a picit többel! Soha nincsen elég növény az akimban,mert valami mindig közbejön! Az sárgább leveleket lecsíphetem? Pár darab van csak.
|
2014. március 28., péntek 21:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Jó a marsilea hirsuta csak lehetne egy picit több
2014. március 28., péntek 21:16 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Volt egy kis átalakítás. Lefordítottam a fát mert megfogta a kagylótutajokat,amik eléggé árnyékoltak.Meg így jobban tetszik. Rengeteg munka van még az akváriummal,kicsit jobb lesz az összkép szerintem ha két oldalt illetve hátul felnőnek a növények,illetve egy kis pogoval még megtámogatom majd elől.A marsilea hirsuta kezd magához térni,1cm darab véletlenül bekerült,és most kb 10 cm-en terpeszkedik . Egy kis aljnövényzet kellene még és elteheted a csipeszt egy darabig .. A marsilea hirsuta-t szeretném ha kicsit magához térne.Szép kis növény! Mi az ami még jó lenne nekem?
|
2014. március 28., péntek 20:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: Volt egy kis átalakítás. Lefordítottam a fát mert megfogta a kagylótutajokat,amik eléggé árnyékoltak.Meg így jobban tetszik. Rengeteg munka van még az akváriummal,kicsit jobb lesz az összkép szerintem ha két oldalt illetve hátul felnőnek a növények,illetve egy kis pogoval még megtámogatom majd elől.A marsilea hirsuta kezd magához térni,1cm darab véletlenül bekerült,és most kb 10 cm-en terpeszkedik . Egy kis aljnövényzet kellene még és elteheted a csipeszt egy darabig ..
2014. március 28., péntek 20:45 |
|
|