Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: Egy kis helyzet jelentés.
Minden ketyeg szépen. Már egy egy növényen észlelhető, hogy hajt. Megjelent a fehér szmötyi is a fán amitől annyira nem vagyok boldog. Bár ha emlékeim nem csalnak problémát nem jelent. Viszont hogyan szabaduljak meg tőle?
Beköltöztek ma a lakók is, egyelőre négy Rili garázdálkodik aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő év. A halak vélhetőleg ki fognak maradni Egy pici ancit tegyél be és majd ellakik a fán és karban is fogja tartani .
2014. december 23., kedd 19:45 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Egy kis helyzet jelentés.
Minden ketyeg szépen. Már egy egy növényen észlelhető, hogy hajt. Megjelent a fehér szmötyi is a fán amitől annyira nem vagyok boldog. Bár ha emlékeim nem csalnak problémát nem jelent. Viszont hogyan szabaduljak meg tőle?
Beköltöztek ma a lakók is, egyelőre négy Rili garázdálkodik aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő év. A halak vélhetőleg ki fognak maradni
2014. december 23., kedd 19:12 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Jobb lett volna ha kisebbet küldök , de én balga azt néztem , hogy minél nagyobb legyen .. Előbb-utóbb úgyis megnő. Én egy bolbitisszel nem boldogultam egy 60 literesbe, mert egy gigász lett. Na nem villámgyorsan, de azért egy növényesben magukhoz képest gyorsan nőnek.
|
2014. december 18., csütörtök 11:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: zoi írta: Jó lesz ez! A microsorum nem lesz nagy ide? Lehet inkább valami mohával próbálkoznék a fán, vagy anubias petite-vel bennem is átfutott ez a gondolat amikor azt néztem hova fog kerülni, egyelőre marad, legalábbis addig amíg a fa stabilizálódik biztos. Utána meglátom mit mutat. Volt elég sok helyen, de itt győzött meg. A fa mögött nem túlzott mértékben éreztem relevánsnak, de ha más nem lesz oda kerül aztán meglátom mit mutat. Jobb lett volna ha kisebbet küldök , de én balga azt néztem , hogy minél nagyobb legyen ..
2014. december 17., szerda 20:45 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
zoi írta: Jó lesz ez! A microsorum nem lesz nagy ide? Lehet inkább valami mohával próbálkoznék a fán, vagy anubias petite-vel bennem is átfutott ez a gondolat amikor azt néztem hova fog kerülni, egyelőre marad, legalábbis addig amíg a fa stabilizálódik biztos. Utána meglátom mit mutat. Volt elég sok helyen, de itt győzött meg. A fa mögött nem túlzott mértékben éreztem relevánsnak, de ha más nem lesz oda kerül aztán meglátom mit mutat.
2014. december 17., szerda 20:41 |
|
|
Itlosz
|
papó írta: papó írta: Algamentest ! Nekem tetszik Nem sok variációd maradt a fa elhelyezésére. A szűrést vedd vissza kb a felére . A növénymennyiséget pont eltaláltad . Egy picit még feljebb lehet tölteni vízzel az akváriumot. A vízszint azóta már fentebb van, de még így is lesz fentebb, a szűrőt már vissza is vettem
2014. december 17., szerda 20:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Jó lesz ez! A microsorum nem lesz nagy ide? Lehet inkább valami mohával próbálkoznék a fán, vagy anubias petite-vel A Mycrosoriumot be lehet a fa mögé tenni a fára meg mehetne a moha , ahogyan írtad ..
2014. december 17., szerda 20:37 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Jó lesz ez! A microsorum nem lesz nagy ide? Lehet inkább valami mohával próbálkoznék a fán, vagy anubias petite-vel
|
2014. december 17., szerda 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Algamentest ! Nekem tetszik Nem sok variációd maradt a fa elhelyezésére. A szűrést vedd vissza kb a felére . A növénymennyiséget pont eltaláltad . Egy picit még feljebb lehet tölteni vízzel az akváriumot.
2014. december 17., szerda 20:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Algamentest ! Nekem tetszik Nem sok variációd maradt a fa elhelyezésére. A szűrést vedd vissza kb a felére . A növénymennyiséget pont eltaláltad .
2014. december 17., szerda 20:24 |
|
|