Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Enikő87 írta: basszus elirtam.....bocsika....nem az a növény az ..hanem...Hemianthus micranthemiodes DDD benéztem, bocsika Nagyon nem mind egy .
2014. június 12., csütörtök 21:42 |
|
|
Enikő87
|
basszus elirtam.....bocsika....nem az a növény az ..hanem...Hemianthus micranthemiodes DDD benéztem, bocsika
|
2014. június 12., csütörtök 21:39 |
|
|
zsotyi
|
Én is egy állatkereskedésben dolgozom,úgy hívják Budapest..... A HC....hááát,nem lehetne valami másra elcserélni?Kemény játékos ennyi fénynél....
_________________ ,
|
2014. június 12., csütörtök 21:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Enikő87 írta: Sziasztok!! Ma meg jött a növényem amit rendeltem. Egy kedves ismerősöm javaslatára. Hemianthus callitrichoides Cuba, ez a növényke neve. Holnap fogom haza vinni a kereskedésből, ugyanis állatkereskedésben dolgozom, így könnyen berendelhetek magamnak pár dolgot . Úgyhogy izgalmas estém lesz majd a végeredményről küldök nektek képet. Addig is szép estét mindenkinek! Fiuknak kellemes VB nézést, én is ezt teszem Jó éjt Sajnos esélyed sincs a HC -val ezzel a felszereltséggel és ezekkel halakkal. Az ismerősöd ezek szerint felelőtlenül költi a pénzedet.
2014. június 12., csütörtök 21:22 |
|
|
Enikő87
|
Sziasztok!! Ma meg jött a növényem amit rendeltem. Egy kedves ismerősöm javaslatára. Hemianthus callitrichoides Cuba, ez a növényke neve. Holnap fogom haza vinni a kereskedésből, ugyanis állatkereskedésben dolgozom, így könnyen berendelhetek magamnak pár dolgot . Úgyhogy izgalmas estém lesz majd a végeredményről küldök nektek képet. Addig is szép estét mindenkinek! Fiuknak kellemes VB nézést, én is ezt teszem Jó éjt
|
2014. június 12., csütörtök 21:14 |
|
|
zsotyi
|
Poroszló még nincs nagyon messze,a pálinkát visszük,meg egy adag salátát.Persze a leendő akváriumba.... Papot (nem Papót ) is tudunk aki felszentelné a nagy kádat.... Viccen kívül.Jó helyre jöttél,itt szép akváriumot tudsz majd alkotni....Sok sikert!
_________________ ,
|
2014. június 12., csütörtök 17:36 |
|
|
Enikő87
|
mindenkinek ki fogom adni h ki hozza az aksit, ki veszi a kulso szurot, a lampat, a csadas halakat es akkor ennyi ...amugy ne buslakodj Papo a lagzi debrecentol nem lesz messze poroszlon leszunk..
|
2014. június 11., szerda 22:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Fenébe . Megjelenik egy hölgy és már el is kelt
2014. június 11., szerda 20:49 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Gratula az esküvőhöz !
Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el
2014. június 11., szerda 20:30 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Enikő87 írta: Sziasztok!!! Nagyon szépen köszönöm a baráti szavakat. Jól esik nagyon. Amúgy a vízkő azért van mert addig nem töltöttem fel teljesen az aksimat és azt mondták hogy sokkal mutatósabb ha nem látni a víz tetejét és hát igen így sokkal szebb, hát ezért van ott az a kis huncut vízkő. Igen remélem erősítem a lányok táborát. Vannak terveim és remélem sikerülnek is csak a pénztárcámat kell ráállítani de ha minden igaz és minden jól alakul akkor télire de legközelebb jövő év elejére lesz egy nagy akváriumom ( Pötyikém miatt szeretnék, ö a gibbicepsem ), addig meg aktív gyűjtögetés van . Szeptemberben lesz az esküvőm, úgyhogy most nem fér bele egy akvárium projekt Üdv. Enikő Vagy finoman célozgatni a nászajándékok minbenlétére.... Csak vicc volt,szépen apránként összejön minden egy egészséges növényeshez,csak legyen meg végig a kitartásod és türelmed. Sok egészséges növényt és és minimális algát a továbbiakban
|
2014. június 11., szerda 20:29 |
|
|