|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:31
|
Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Végre alakul . Nem egyszerű nagy étvágyú növények nélkül akvarizálni növényezni . Igen, végre! Köszönöm a sok-sok segítséget! Tényleg nem egyszerű. A lenyírt parvula/acicularis ecsetesedését meg lehet valahogy előzni? Szinte csak ott van ecset most az akvában. A zöl porosodó üveg gondolom a fény miatt jön. A hártya meg nemtom miért. Éjszaka a lily-t mindig csobogósra állítom, reggel vissza, de így is elég jó adag hártya képződik.
|
2017. július 21., péntek 11:43 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Örülök, hogy végre alakul. Ha kell valami növény csak szólj.
|
2017. július 19., szerda 20:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Végre alakul . Nem egyszerű nagy étvágyú növények nélkül akvarizálni növényezni .
2017. július 19., szerda 20:26 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Látom mindenki nyarat érez, nekem is kevés időm marad a fórumozásra. Az akva szépen döcög, hártya, üvegen zöld por, némi ecset. Ezektől kellene még megszabadulni. Remélem sikerül.
|
2017. július 19., szerda 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Jajj Zoi ! El sem hiszem , végre ..
2017. június 26., hétfő 21:23 |
|
|
zoi
|
Valami pozitív változást vélek felfedezni A növények repülőrajtot vettek, ami bizakodásra ad okot. Bízom benne, hogy nem törik meg a lendület. Régen megálmodott projektem is révbe ért, sikerült a meglévő diy 70w-os hqi világítást picit megtámogatni. Kapott némi LED kiegészítést. Kínai barátaim nem siették el, az utolsó hozzávalót (a tápegységet) már magyar postásaink valamelyikének háztarásában vízionáltam, de ezúttal csak lassú volt a rendszer. A világítás 2x0,5 m 8520-as fehér, és 2x0,5m piros ledcsíkot kapott. Tettem elé egy egyszerű dimmert, és egy ventilátort is építettem a lámpába, továbbá a bútor mögé is került egy egyszerű fehér ledcsík. Csak hogy legyen kép is róla: Itt kb 25%- on És végül az akva jelenlegi állapota:
|
2017. június 26., hétfő 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: papó írta: zoi írta: Sziasztok! Múlt hét pénteken érkezett egy csomag, amiért nagyon hálás vagyok Papónak, szóval ezúton is köszönöm szépen! A csomagban a planter és carbo mellett némi növényzet is érkezett. Nem is gondoltam, hogy a bacopa ilyen jópofa növény. A lobeliával kapcsolatban vannak kétsegeim, nem tudom, hogy lehet-e nyírni, vagy hogy hogyan is kell egyáltalán. Szóval Papónak köszönhetően rendesen beállt a derék, de ez természetes ennyi növény ültetésekor Jelenlegi tápozás: 1,5 ml planter, 0,5 ml macro, és 2,5 ml (mit is küldtél Papó?) ha jól emlékszem kálium napinta. Jó lehet ez így? Végül egy elfuserált telefonos kép az utókornak; A lobéliának át fog alakulni a levélzete és természetesen majd tudod nyírni , de várj még vele . Össze kell menjen a növény , picire Rendben, megvárom. A tápozás jó lesz a fentiek szerint? Tapatalkkal küldve az én LG-K350 eszközömről Elvileg minden jó . Azután a gyakorlat ...
2017. június 14., szerda 7:53 |
|
|
zoi
|
papó írta: zoi írta: Sziasztok! Múlt hét pénteken érkezett egy csomag, amiért nagyon hálás vagyok Papónak, szóval ezúton is köszönöm szépen! A csomagban a planter és carbo mellett némi növényzet is érkezett. Nem is gondoltam, hogy a bacopa ilyen jópofa növény. A lobeliával kapcsolatban vannak kétsegeim, nem tudom, hogy lehet-e nyírni, vagy hogy hogyan is kell egyáltalán. Szóval Papónak köszönhetően rendesen beállt a derék, de ez természetes ennyi növény ültetésekor Jelenlegi tápozás: 1,5 ml planter, 0,5 ml macro, és 2,5 ml (mit is küldtél Papó?) ha jól emlékszem kálium napinta. Jó lehet ez így? Végül egy elfuserált telefonos kép az utókornak; A lobéliának át fog alakulni a levélzete és természetesen majd tudod nyírni , de várj még vele . Össze kell menjen a növény , picire Rendben, megvárom. A tápozás jó lesz a fentiek szerint? Tapatalkkal küldve az én LG-K350 eszközömről
|
2017. június 14., szerda 5:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Sziasztok! Múlt hét pénteken érkezett egy csomag, amiért nagyon hálás vagyok Papónak, szóval ezúton is köszönöm szépen! A csomagban a planter és carbo mellett némi növényzet is érkezett. Nem is gondoltam, hogy a bacopa ilyen jópofa növény. A lobeliával kapcsolatban vannak kétsegeim, nem tudom, hogy lehet-e nyírni, vagy hogy hogyan is kell egyáltalán. Szóval Papónak köszönhetően rendesen beállt a derék, de ez természetes ennyi növény ültetésekor Jelenlegi tápozás: 1,5 ml planter, 0,5 ml macro, és 2,5 ml (mit is küldtél Papó?) ha jól emlékszem kálium napinta. Jó lehet ez így? Végül egy elfuserált telefonos kép az utókornak; A lobéliának át fog alakulni a levélzete és természetesen majd tudod nyírni , de várj még vele . Össze kell menjen a növény , picire
2017. június 13., kedd 21:43 |
|
|
zoi
|
Sziasztok! Múlt hét pénteken érkezett egy csomag, amiért nagyon hálás vagyok Papónak, szóval ezúton is köszönöm szépen! A csomagban a planter és carbo mellett némi növényzet is érkezett. Nem is gondoltam, hogy a bacopa ilyen jópofa növény. A lobeliával kapcsolatban vannak kétsegeim, nem tudom, hogy lehet-e nyírni, vagy hogy hogyan is kell egyáltalán. Szóval Papónak köszönhetően rendesen beállt a derék, de ez természetes ennyi növény ültetésekor Jelenlegi tápozás: 1,5 ml planter, 0,5 ml macro, és 2,5 ml (mit is küldtél Papó?) ha jól emlékszem kálium napinta. Jó lehet ez így? Végül egy elfuserált telefonos kép az utókornak;
|
2017. június 13., kedd 21:20 |
|
|