|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 22:01
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: papó írta: A földmunka csoda jó lett . Lehet érdemes eleinte csak csapvízzel 4-5 alkalommal 3 naponta frissíteni . Algamentest Zoi ! Köszi! Így, hogy volt mivel dolgozni nem volt nehéz TDS most 330 körül van. Így is jöhet a csapvíz? Picit meglepődtem, bár godnolom nem csak keménység, hanem sok más anyag is van a vízben, de egyéb tesztem nincs. Remélem az ecset végre elkerül. Szinte semmit nem őriztem meg az előző akvából, nehogy behurcoljam a kis rohadékot. Le fog esni a Ph és KH hamar . Minden agyagosra jellemző . Pár hét alatt feltölti magát és mehet a normális gondozás .
2016. december 18., vasárnap 20:01 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: A földmunka csoda jó lett . Lehet érdemes eleinte csak csapvízzel 4-5 alkalommal 3 naponta frissíteni . Algamentest Zoi ! Köszi! Így, hogy volt mivel dolgozni nem volt nehéz TDS most 330 körül van. Így is jöhet a csapvíz? Picit meglepődtem, bár godnolom nem csak keménység, hanem sok más anyag is van a vízben, de egyéb tesztem nincs. Remélem az ecset végre elkerül. Szinte semmit nem őriztem meg az előző akvából, nehogy behurcoljam a kis rohadékot.
|
2016. december 18., vasárnap 19:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Újraindult a 105 liter, benne fával, meg növénnyel. Még nagyon képlékeny, egyedül talán a fa az ami nem mobil, a köveket és növényeket még lehet majd rendezni. Adatokat majd később írok, egyelőre annyit, hogy nagyon nagy köszönettel tartozom papónak, mert nagyon sokat segített. Szóval itt is: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! A növények nagy része jó állapotban van, egyedül a blyxa az amivel nem tudom mit kezdjek. Sajnos mire az ültetésig jutottam, a levelei elkezdtek szétmállani, így egyelőre nem mutat valami szívderítő látványt. A gyökere szép egészségesnek tűnt, ezért beültettem, de nem tudom, hogy a régi leveleket merjem-e levágni (akkor nem sok maradna a növényből sajnos) Végül egy kép, jöhet a kritika A földmunka csoda jó lett . Lehet érdemes eleinte csak csapvízzel 4-5 alkalommal 3 naponta frissíteni . Algamentest Zoi !
2016. december 18., vasárnap 18:57 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Újraindult a 105 liter, benne fával, meg növénnyel. Még nagyon képlékeny, egyedül talán a fa az ami nem mobil, a köveket és növényeket még lehet majd rendezni. Adatokat majd később írok, egyelőre annyit, hogy nagyon nagy köszönettel tartozom papónak, mert nagyon sokat segített. Szóval itt is: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! A növények nagy része jó állapotban van, egyedül a blyxa az amivel nem tudom mit kezdjek. Sajnos mire az ültetésig jutottam, a levelei elkezdtek szétmállani, így egyelőre nem mutat valami szívderítő látványt. A gyökere szép egészségesnek tűnt, ezért beültettem, de nem tudom, hogy a régi leveleket merjem-e levágni (akkor nem sok maradna a növényből sajnos) Végül egy kép, jöhet a kritika
|
2016. december 18., vasárnap 17:33 |
|
|