|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:34
|
Szerző |
Üzenet |
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
tommyv írta: edo írta: Szia
A fával mi volt a probléma? Milyen fa volt benne? Szia, sima red moor gyökér, a gond ott volt, hogy csak úgy beraktam az akiba minden áztatás nélkül, aztán, gondolom kicsit frissebb volt a fa és a sok felszabaduló csersav meg bomlástermék miatt brutális mennyiségben jött elő a staghorn és teljesen beszőtte a hc-t, üveget meg mindent.. A fáról próbáltam letépni csipesszel, erre felemele a fát.. itt mondtam, hogy ennyi Akkor jól megjártad vele. Sok sikert a következő projekthez. Én is most akarok egy akit csinálni. A fekete lávakövön gondolkozok nagyon.
|
2014. február 19., szerda 10:07 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edo írta: Szia
A fával mi volt a probléma? Milyen fa volt benne? Szia, sima red moor gyökér, a gond ott volt, hogy csak úgy beraktam az akiba minden áztatás nélkül, aztán, gondolom kicsit frissebb volt a fa és a sok felszabaduló csersav meg bomlástermék miatt brutális mennyiségben jött elő a staghorn és teljesen beszőtte a hc-t, üveget meg mindent.. A fáról próbáltam letépni csipesszel, erre felemele a fát.. itt mondtam, hogy ennyi
2014. február 19., szerda 9:33 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Szia
A fával mi volt a probléma? Milyen fa volt benne?
|
2014. február 19., szerda 8:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: SlyChocolate írta: Tomi az új projektnek esetleg dukálna egy új topic? Te nem így gondolod? Lehet, hogy kellene, azért nem nyitottam, mert az eddigieket nem igazán fejeztem be. Nyissak neki? Ha eljön az ideje akkor mindenképp. Addig meg majd eldumálgatunk róla itt.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 18., kedd 21:58 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tomi az új projektnek esetleg dukálna egy új topic? Te nem így gondolod? Lehet, hogy kellene, azért nem nyitottam, mert az eddigieket nem igazán fejeztem be. Nyissak neki?
2014. február 18., kedd 21:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tomi az új projektnek esetleg dukálna egy új topic? Te nem így gondolod?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 18., kedd 21:51 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Ááá én is beleszaladok rendszeresen valami új problémába. De olyan is van , hogy elfelejtem a megoldást Sebaj Mester, dettó! Abból tanulsz!
|
2014. február 18., kedd 21:49 |
|
|
tommyv
|
papó írta: tommyv írta: SlyChocolate írta: Kopp...Kopp...Kopp... Kéz és láb törést az új projecthez. A fény picit lehetne több (24W/36l) de jónak tűnik az elgondolás... Talán a parvulán nem látszik meg annyira a kevesebb fény, mint a cubán, de kiderül. Papó: Igen, ráadásul a kis 10L -es után abban a tudatban éltem, hogy már mindent tudok , erre egy csomó dolgot még csak most tapasztaltam meg. . Ááá én is beleszaladok rendszeresen valami új problémába. De olyan is van , hogy elfelejtem a megoldást Ez volt a 7777. hozzászólásod, Papa
2014. február 18., kedd 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: SlyChocolate írta: Kopp...Kopp...Kopp... Kéz és láb törést az új projecthez. A fény picit lehetne több (24W/36l) de jónak tűnik az elgondolás... Talán a parvulán nem látszik meg annyira a kevesebb fény, mint a cubán, de kiderül. Papó: Igen, ráadásul a kis 10L -es után abban a tudatban éltem, hogy már mindent tudok , erre egy csomó dolgot még csak most tapasztaltam meg. . Ááá én is beleszaladok rendszeresen valami új problémába. De olyan is van , hogy elfelejtem a megoldást
2014. február 18., kedd 21:12 |
|
|
tommyv
|
SlyChocolate írta: Kopp...Kopp...Kopp... Kéz és láb törést az új projecthez. A fény picit lehetne több (24W/36l) de jónak tűnik az elgondolás... Talán a parvulán nem látszik meg annyira a kevesebb fény, mint a cubán, de kiderül. Papó: Igen, ráadásul a kis 10L -es után abban a tudatban éltem, hogy már mindent tudok , erre egy csomó dolgot még csak most tapasztaltam meg. .
2014. február 18., kedd 21:02 |
|
|