|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:34
|
Szerző |
Üzenet |
Grt
|
Milyen fajta fát használtál?
|
2014. február 7., péntek 20:03 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Idézet: Hatalmas felelőtlenség volt a fa áztatása, főzése nélkül elindítani az akvát.. Én is így szoktam! Lesz ahogy lesz alapon...
|
2014. február 7., péntek 20:00 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Képet nem kapunk,kolléga? Annyira nem néz ki jól most a dolog, hogy nem volt kedvem fotózgatni a cyano-t láthatóan kinyírtam, a tápozás miatt jött ki.. viszont teljesen átvette az uralmat a cladophora alga, most van bent 1 róka algázó, és ma szórtam be a 2. adag csodaport . De ha van igény rá, holnap csinálok 1 képet, úgy is szokásos karbantartás lesz ..Hatalmas felelőtlenség volt a fa áztatása, főzése nélkül elindítani az akvát..
2014. február 7., péntek 19:51 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Képet nem kapunk,kolléga?
|
2014. február 7., péntek 19:47 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
1 hét alatt 4 petés rc-m lett
2014. február 7., péntek 16:06 |
|
|
tommyv
|
lacee13 írta: Szia. Ha meg teheted vegyél egy digitális idökapcs. megváltás lesz. Anno nekem is az volt a zajforrásom. (Lenne egy kérdésem a szürödröl. Mekkora az ülepitörésze mèretileg?) Amugy nagyon szép szürö, nagy ugrás a hydortól hogy ilyen minöséget tudott kiadni.
Szia! Cserélve lesz a programkapcsoló már csak azért is, mert a digitális pontosabb.. sajna ez a mechanikus motor elég olcsó kis konstrukció. Azt, hogy ülepítő rész nem nagyon értem, 6.6 Literes a tartálya, és 4 kosár megy bele, de itt mindent megtalálsz róla: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-akvarisztika/szuro-aramoltato/kulso-szurok/hydor-kulso-szurok/hydor-ext-professional-filter-350
2014. február 2., vasárnap 17:23 |
|
|
lacee13
Csatlakozott: 2014. január 24., péntek 20:51 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Egyenlőre hanyagolok minden tápot, csak napi 6-7 csepp carbo megy, az alga miatt. Nincs a toppon most a dolog, sajnos nem úgy néz ki, mint ami be fog érni a versenyre . Más: Hihetetlen, hogy a mechanikus időkapcsoló forgómotorja hangosabb mint a hydor szűrő Szia. Ha meg teheted vegyél egy digitális idökapcs. megváltás lesz. Anno nekem is az volt a zajforrásom. (Lenne egy kérdésem a szürödröl. Mekkora az ülepitörésze mèretileg?) Amugy nagyon szép szürö, nagy ugrás a hydortól hogy ilyen minöséget tudott kiadni.
|
2014. február 2., vasárnap 16:43 |
|
|
tommyv
|
Egyenlőre hanyagolok minden tápot, csak napi 6-7 csepp carbo megy, az alga miatt. Nincs a toppon most a dolog, sajnos nem úgy néz ki, mint ami be fog érni a versenyre . Más: Hihetetlen, hogy a mechanikus időkapcsoló forgómotorja hangosabb mint a hydor szűrő
2014. február 2., vasárnap 14:40 |
|
|
asera
|
Jól hiszed
|
2014. január 31., péntek 20:28 |
|
|
tommyv
|
bevi írta: Nem nyúltál mellé, mikor megvetted... A Hydorral régebben sem volt gond... A mostani, meg egy nagyon átgondolt és kiváló minőségű cucc lett!!! Amúgy meg simán csökkenthetsz a teljesítményén... Persze, az megy most is, kb 35-40%ra van megnyitva a csap. Maradhatott volna az akasztós is, de ezzel a saját dolgomon könnyítettem egy kicsit. Kevésbé lesz instabil a biológiai egyensúly benne.. legalábbis azt hiszem
2014. január 31., péntek 19:22 |
|
|