|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:29
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez alga ? Gyere be a boltba nézd meg a nagy kocka akváriumot az az alga Nálam is a fák okozzák ..
2014. február 9., vasárnap 20:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 9., vasárnap 19:43 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itt a vidi is, sajnos a youtube-os beágyazás nem működik 1080p-ben nézzétek Az alga eléggé látszódik http://www.youtube.com/watch?v=pTTOVuOvE80
2014. február 9., vasárnap 17:23 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
2014. február 9., vasárnap 16:41 |
|
|
tommyv
|
Szereztünk egy Macro lencsét a géphez hát, nem könnyű fotózni vele .. itt tényleg 1mm is számít. Csináltam egy videót a garnélákról, a kèpek nem lettek jók.. kellene egy kis plusz fény, mert így nagyon nagy a záridő..
2014. február 9., vasárnap 15:40 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tipikus nullszűrős alga,ha beáll a bioszod,eltűnik,persze manuálisan rá kell segítened.
|
2014. február 7., péntek 20:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Grt írta: tommyv írta: Grt írta: Milyen fajta fát használtál? Red moor gyökér.. de semmi áztatás nem volt, mielőtt beraktam, csak lemostam a csap alatt .. már nem fűzök sok reményt hozzá, de próbálkozok még . A következő scape tuti, hogy köves lesz én nem szenvedek többet. Elvileg nekem is Red moor van az akváriumban, igaz én kifőztem egyszer, de áztatni én sem áztattam. Le volt súlyozva egy darabig, de viszonylag hamar lesüllyedt. Igazából nem hallottam még a cladophora algáról, arra lennék kíváncsi, hogy a megjelenése hogyan függ össze a fával? Akkor jelenik meg ha valami bomlásterméket talál. Észrevettem , ha egy fa teszem fel a kéreg alatt még rohad , akkor egyből megjelenik a cladophora és nehéz tőle megszabadulni.
2014. február 7., péntek 20:24 |
|
|
Grt
|
tommyv írta: Grt írta: Milyen fajta fát használtál? Red moor gyökér.. de semmi áztatás nem volt, mielőtt beraktam, csak lemostam a csap alatt .. már nem fűzök sok reményt hozzá, de próbálkozok még . A következő scape tuti, hogy köves lesz én nem szenvedek többet. Elvileg nekem is Red moor van az akváriumban, igaz én kifőztem egyszer, de áztatni én sem áztattam. Le volt súlyozva egy darabig, de viszonylag hamar lesüllyedt. Igazából nem hallottam még a cladophora algáról, arra lennék kíváncsi, hogy a megjelenése hogyan függ össze a fával?
|
2014. február 7., péntek 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: Grt írta: Milyen fajta fát használtál? Red moor gyökér.. de semmi áztatás nem volt, mielőtt beraktam, csak lemostam a csap alatt .. már nem fűzök sok reményt hozzá, de próbálkozok még . A következő scape tuti, hogy köves lesz én nem szenvedek többet. Jó lesz az Tomi , de amennyi időt megspóroltál volna az bosszulta meg magát.
2014. február 7., péntek 20:16 |
|
|
tommyv
|
Grt írta: Milyen fajta fát használtál? Red moor gyökér.. de semmi áztatás nem volt, mielőtt beraktam, csak lemostam a csap alatt .. már nem fűzök sok reményt hozzá, de próbálkozok még . A következő scape tuti, hogy köves lesz én nem szenvedek többet a fákkal
2014. február 7., péntek 20:13 |
|
|