|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:39
|
Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A mostani állapot elég katasztrofális de a hátteret tele ültettem stemmel, így várok a csodára .. A hc megint szép foltos lett, mivel túl van az első nyírásán, és akármilyen óvatosan csináltam, mégis kihúztam 1-2 tövet, na nembaj.. hátha így gyorsabban fog terjeszkedni, bár eddig se panaszkodok rá. Mint utólag kiderült, főleg csak fonál algám van, így egyenlőre hagytam a levegőpumpát, következő vízcseréhez hozok majd 3-4L RO vizet + most egy ideig maradnak bent a stemek. A Florenám elfogyott, most már TF Micro-t használok És itt egy kép, hogy ez is meg legyen örökítve
2013. május 21., kedd 18:15 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. május 21., kedd 8:51 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
2013. május 21., kedd 8:27 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tommyv írta: papó írta: Csak cső kell hozzá ., Azt hiszem a többi az tartozék. Vagy keressek a garázsban egy traktor gumibelsőt ? Bicikli is jó? Nem tudod, van most a boltban ilyen sera pumpátok? Hasznos lehet, mivel éjjel nappal megy a co. + hoznék akkor növényeket is. Van Sera pumpánk , ha már a traktorgumi nem kell Elképzetem a szobában egy majd két méter átmérőjű bazinagy atomra fújt traktorbelsőt az egyik sarokban elbújtatva..persze hátsót,nem elsőt
|
2013. május 21., kedd 8:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: papó írta: Csak cső kell hozzá ., Azt hiszem a többi az tartozék. Vagy keressek a garázsban egy traktor gumibelsőt ? Bicikli is jó? Nem tudod, van most a boltban ilyen sera pumpátok? Hasznos lehet, mivel éjjel nappal megy a co. + hoznék akkor növényeket is. Van Sera pumpánk , ha már a traktorgumi nem kell
2013. május 20., hétfő 18:15 |
|
|
tommyv
|
papó írta: tommyv írta: papó írta: Ahogyan Atti is írta Stemet neki ! Kell egy pár tő növény a háttérbe. Levegőztetésre van valami jó DIY megoldás? : a régi autókerék belső . Egy traktorbelső reggelig is eresztené szépen lassan a bubikat az akváriumba. Tehát sajnos nincs , de nem biztos hogy kell . Na, akkor hétfőn benézek már valami növényért a háttérbe http://tropica.hu/edesvizi-akvarisztika/levegopumpa/sera-air-110-levegopumpa?p=0 Egy ilyen légpumpa nem is olyan drága, csak nem tudom, hogy ehhez kell még valami kiegészítő? Vagy csak az apróságok csövek stb.. Csak cső kell hozzá ., Azt hiszem a többi az tartozék. Vagy keressek a garázsban egy traktor gumibelsőt ? Bicikli is jó? Nem tudod, van most a boltban ilyen sera pumpátok? Hasznos lehet, mivel éjjel nappal megy a co. + hoznék akkor növényeket is.
2013. május 20., hétfő 17:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: papó írta: Ahogyan Atti is írta Stemet neki ! Kell egy pár tő növény a háttérbe. Levegőztetésre van valami jó DIY megoldás? : a régi autókerék belső . Egy traktorbelső reggelig is eresztené szépen lassan a bubikat az akváriumba. Tehát sajnos nincs , de nem biztos hogy kell . Na, akkor hétfőn benézek már valami növényért a háttérbe http://tropica.hu/edesvizi-akvarisztika/levegopumpa/sera-air-110-levegopumpa?p=0 Egy ilyen légpumpa nem is olyan drága, csak nem tudom, hogy ehhez kell még valami kiegészítő? Vagy csak az apróságok csövek stb.. Csak cső kell hozzá ., Azt hiszem a többi az tartozék. Vagy keressek a garázsban egy traktor gumibelsőt ?
2013. május 20., hétfő 10:45 |
|
|
tommyv
|
papó írta: Ahogyan Atti is írta Stemet neki ! Kell egy pár tő növény a háttérbe. Levegőztetésre van valami jó DIY megoldás? : a régi autókerék belső . Egy traktorbelső reggelig is eresztené szépen lassan a bubikat az akváriumba. Tehát sajnos nincs , de nem biztos hogy kell . Na, akkor hétfőn benézek már valami növényért a háttérbe http://tropica.hu/edesvizi-akvarisztika/levegopumpa/sera-air-110-levegopumpa?p=0 Egy ilyen légpumpa nem is olyan drága, csak nem tudom, hogy ehhez kell még valami kiegészítő? Vagy csak az apróságok csövek stb..
2013. május 20., hétfő 10:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: Eléggé belepte az akvát a barna alga.. szerencsére még az üvegen nincs nyoma. Ráállok egy ideig a gyakori vízcserére, mert a co-t és a világítást most sikerült szépen belőni. Levegőztetésre van valami jó DIY megoldás, vagy csak légpumpával lehet elérni a megfelelő hatást ? Ahogyan Atti is írta Stemet neki ! Kell egy pár tő növény a háttérbe. Levegőztetésre van valami jó DIY megoldás? : a régi autókerék belső . Egy traktorbelső reggelig is eresztené szépen lassan a bubikat az akváriumba. Tehát sajnos nincs , de nem biztos hogy kell .
2013. május 19., vasárnap 20:24 |
|
|
asera
|
Stemet neki!
|
2013. május 19., vasárnap 14:20 |
|
|