gondolkodtam az sp japanon , de letettem róla. Túlságosan is sokat kéne vele foglalkozni!:D:D:D
ui:Megnyestem a cubát. Volt ahol elérte 3cm vastagságot. Huhhh nem volt gyerekjáték. Itt ott meg volt már alul barnulva. Remélhetőleg hamar észhez tér és nő tovább. A kis úszó levelek ÚÚÚtálom!!!!:D
ui2: Az említett helyre végülis nem stau került hanem sp japan. Csak "szárazföldi" formában volt itthon található:( , de eltültettem. Levágltam levélnyi darabokat és azokat szurkáltam le. Remélem megmarad mind!!:)
Nagyon gondolkodom azon ,hogy változtassak rajta. Félreértés ne essen imádom az akvámat:) Azon gondolkodtam ,hogy a diffúzor alá berakni staut és lehozni a bal első kőig majd onann 2é ágaztatni. Bal elágazás addig tartana ahol elkezdődik a cuba a jobb oldalni elágazás meg a bal első kő jobb felső széléig. Vélemény?:)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. november 23., péntek 21:53
Tamás
Meguntam hogy a drágalátos tenellusal nem jutok semmire így lecseréltem a kő mögöttit. A választás a blyxára esett. Nekem nagyon tetszik. Gyönyörű. Nagyon remélem ,hogy bevörösödik mert ha nem ki kell ,hogy vegyem:(
Csodas ez a noveny. Imadom!!!:) Blyxa by MolMat1013, on Flickr
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 59 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.