Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:49

Hozzászólás a témához  [ 263 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő
 FlashBack 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Teljesen elnyelte az új növényeket az akváriumod.

2013. január 9., szerda 19:55

Betértem ma a boltba. Vízért mentem , de láttam némi friss ropogós növényként. Nem bírtam megállni. Nemsokára kész, 1-2 dolog híja van még , de pótlom nemsokára!:)

Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

2013. január 9., szerda 17:22

papó írta:
Icepeak írta:
Cuba levelei közt megbújt egy paparazzi és lekapta az éppen aktívan takarító amanót:)

Kép
Amano by MolMat1013, on Flickr

Oké de nem is ferde a szeme :D

Hanem gülü :D

2013. január 6., vasárnap 18:45

Icepeak írta:
Felszakadt :( :( :( :( :( A bal hátsó részen az összes feljött :( Vége a gyönyörű gyepemnek :(

Elkezdtem megnyírni a cubát. Hozzáteszem 2-3centi vastag volt még csak. Az eleje jól tűrte a vágást , de az első csattintásnál hátul a cuba feljött. A legrosszabb az az volt , hogy nem saját hibájából. Belekapaszkodott a talajba és vele együtt emelkedett el :( Valamiért a talajnak nem volt elég lehúzó ereje. Nem került vissza. Már az új gazdájánál van. Remélem sok örömet okoz neki is. kb 30cserépnyi...

Nagyon kár érte!!! Sajnálom.

2013. január 6., vasárnap 18:43

Felszakadt :( :( :( :( :( A bal hátsó részen az összes feljött :( Vége a gyönyörű gyepemnek :(

Elkezdtem megnyírni a cubát. Hozzáteszem 2-3centi vastag volt még csak. Az eleje jól tűrte a vágást , de az első csattintásnál hátul a cuba feljött. A legrosszabb az az volt , hogy nem saját hibájából. Belekapaszkodott a talajba és vele együtt emelkedett el :( Valamiért a talajnak nem volt elég lehúzó ereje. Nem került vissza. Már az új gazdájánál van. Remélem sok örömet okoz neki is. kb 30cserépnyi...

Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

2013. január 6., vasárnap 18:29
Adminisztrátor

Icepeak írta:
Cuba levelei közt megbújt egy paparazzi és lekapta az éppen aktívan takarító amanót:)

Kép

Oké de nem is ferde a szeme :D

2013. január 5., szombat 17:58

Kép

2013. január 5., szombat 17:52

Újévi jelentések!:)

Első legyen az ,hogy mindenkinek boldog és békés új évet kívánok. Szép egyedi akvákat ,algamentes és problémamentes akvarizálást all in clusive:)

Az akváriumom jelentem helyreállt. Az algáktól megmenekültem. A cubám még nem volt ilyen szép köszönöm mindenkinek a segítséget ez ügyben. Nincs hála az égre mire panaszkodnom. Enyhe zöld pont algám van , de ahogy elnézem azis napról napra szorul vissza. A rotalát már vágnom kellet. Egy dolog ami zavar benne az a oldalgyökere. Ezt ugyebár le lehet nyesni , de mint a hidrának 3 nő helyette:D Stau szép, ahoz képest ,hogy lassan növőnek van beállítva elég szapora. Mióta bekerült mindegyik növények 1-2-3 új hajtás van. Remélem lesz olyan csodás bokrom mint bent a boltban:) A blyxa nagyon jól érzi magát. Gyönyörűen kezd vörösödni. Nem kezdett még bele a növekedésbe , ahogy elnézem még a gyökerét növesztgeti. Átültetés után nem csinálta az általa megszokott levél eldobálásokat. Már alig várom , hogy bedúsuljon:) A pogo elvan , nem vettem észre rajta változást. Bubizik vagyis inkább mint egy kompresszor nyomja magából ki a zoxigént :twisted: És a legvégére hagytam az új kedvencemet:) Nem más mint a bonzai. Imádom ezt a növényt. Nem tudom megmondani mi fog meg benne ennyire , de hihetetlen. Szépen vörösödik a teteje és megjelentek rajta oldalhajtások. Növekedésére azt kell ,hogy mondjam ,hogy ültetés óta max 1cm nőttek. Nem sietik el a dolgot , de megéri szerintem várni vele mert nagyon szép:)

Ez évi fejlesztéseket már összeírtam:)

A világításon lesz a legnagyobb hangsúly.
-Kapni fog egy éjszakai világítást az akva. Az elképzelés az az ,hogy 4db 1W vagy 2W ledet beszerelek és ők fognak az este folyamán világítani. Nincs semmilyen haszna , de viszont régi vágyam , hogy este is lássak belőle valamit:)
- +1 15W led modult fog kapni. Ez táp cserével is járni fog. Ígyis úgyis cserélnem kell mert valószínűleg alulterveztem a tápot. Így 45W led fog felette világítani (3*15W kb 4500lumen) Ezek kapcsolhatók lesznek 1essével. (több oka is van)
- Új armatúra , nagyobb hűtőbordák , és halkabb nagyobb ventik.

Co2
-egy nagyobb palack. 5kg tervezek , de már a 2kg is örülnék.
-mágnesszelep

Szűrés
- 1l siporax
- 4l matrix trop
- gyári tetra perlon (vagy 10db)
- üveg szívó ág

Víz
-egy olcsó , megbízható ozmó készülék. Nem kell nagy vízhozam elég a 190l/nap is. A lényeg itt , hogy beszerezhető legyen hosszú távon hozzá csere alkatrész!

2013. január 1., kedd 17:31

Na:D De na!:D Igenis jól néz ki csak nem az akva mögött:D!!!!

Gabibá!!!! Vörösödik a bonsaiom teteje:)

2012. december 29., szombat 20:19

asera írta:
Megőrülök attól a tapétától :oops:
Csinálj már vele valamit píííz :roll: :roll: :lol:

Pedig szép kis sorminta! :mrgreen:

2012. december 28., péntek 17:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 263 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő